Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azevdronfotoja19

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fiantok "Kéktúra" Dani kezébe nyomtuk a vadiúj DJI Mavic Air 2-t, vajon megtalálja-e a különbségeket a saját, eggyel korábbi Airjéhez képest. Talált párat, amik szinte evidensek, és egyet, ami viccnek is durva. Csoda, ha ezek után kapunk valaha még tesztgépet. Szakmai véleménye a videóban,…..
Ugye megbocsátod nekünk, kedves apuka, hogy ezúttal nem a te szárnyaló fantáziádra, és drótnpilóta-képességeidre számítunk, hanem általános iskolás gyermekeidnek hirdettünk RAJZPÁLYÁZATOT Hiszen ha nekik a körülmények, a maguk és környezetük egészsége érdekében otthon is kell maradniuk, a…..
Eddig csak meséltél róla a gyereknek, de talán még te sem láttad, hogyan indulnak hajnalban a kukásautók, amiknek integetés nélkül nem indulhat a hétfő-szerda-péntek. A lenyűgöző drónfelvételek abbahagyhatatlan bámulása közben nem is gondolnád, hogy komoly meló is zajlik: az Agras MG1P és T16…..
Vasárnap kiderült, ki lett az év drónfotósa! Az idén másodszor megrendezett, és ezzel hagyományossá váló Hazai Drónfotópályázat eredményhirdetésén az ötletgazda Damak Ferenc drónfotós (és a pályázatot szervező MyActionCam alapítója) adta át a díjakat. A díjazott fotókat 640 pályaműből választotta ki…..
Az elmúlt három hétben 640 lenyűgöző drónfotót eresztettünk a közönségre, döntsék el ők, melyik fotó a legnépszerűbb, melyik fotósé legyen a dicsőség, és a díjhoz járó DJI Osmo Pocket stabilizátor a MyActionCamtől. A legtöbbeknek DroneMinutes balinéz sorozatának drónfotóműfaji értelemben véve, de…..
Ez a 10 fotó kapta eddig a legtöbb szavazatot a közönségszavazáson. Adj egy szivecskét a kedvencednek, hátha épp a te szavazatoddal lesz az év drónfotója! Ha be vagy lépve Indapassal, vagy van már Indapassod, kattints a képre, hogy tetszikelhesd a pályázat oldalán. Ha nincs még, regisztrálj egyet,…..
Egy héten át százasával gyűjtjük galériába a II. Hazai Drónfotópályázatra érkezett fotókat. Bármelyikre, sőt mindegyikre szavazhatsz, csak tegyél rá egy szivecskét akár a képaláírásban szereplő linken a fotós oldalán, akár a pályázati oldalon! Ha be vagy lépve Indapassal, azonnal oszthatod a…..
Egy héten át százasával gyűjtjük egy csokorba, és mutatjuk meg a drónfotópályázatunkra érkezett 640 fotót. Nézegess magasból készült, csodaszép képeket, ha valamelyik megtetszik, kattints át a páyázat oldalára, és adj neki egy tetsziket, hátha pont azzal nyeri el az év drónfotója…..
Egy héten át százasával gyűjtjük galériába a II. Hazai Drónfotópályázatra érkezett fotókat. Bármelyikre, sőt mindegyikre szavazhatsz, csak tegyél rá egy szivecskét akár a képaláírásban szereplő linken a fotós oldalán, akár a pályázati oldalon! Ha be vagy lépve Indapassal, azonnal oszthatod a…..
Egy héten át százasával gyűjtjük galériába a II. Hazai Drónfotópályázatra érkezett fotókat. Bármelyikre, sőt mindegyikre szavazhatsz, csak tegyél rá egy szivecskét akár a képaláírásban szereplő linken a fotós oldalán, akár a pályázati oldalon! Ha be vagy lépve Indapassal, azonnal oszthatod a…..
A drónfotósok olyan perspektívából mutatják meg a világot, ahonnan mi, hétköznapi emberek ritkán nézünk szét, akkor is a karfába kapaszkodva, a 39C ülésen. A II. Hazai Drónfotópályázatra 640 lenyűgöző fotó érkezett, kétszáznál is több magaslati fényképésztől. Közülük a neves fotósokból álló zsűri…..
Már 220 fotó érkezett pályázatunkra, nézd meg mind, inspirálódj vagy kapj kedvet te is a drónfotózáshoz! De simán csak gyönyörködhetsz is bennük. A Blog.hu és a MyActionCam közös fotópályázatára még majd két hétig nevezheted be a legjobb drónfotóidat. ITT..
Mielőtt megtervezed, mit, hol, milyen környezetben fotózol majd a pályázathoz, vagy már válogatod a képeket, zsűritagjaink röviden összefoglalják, mire érdemes figyelned. Ajpek Orsi, az Index.hu Sajtófotó-díjas munkatársa új perspektívába helyezi a "technikai sportot". Nem elég az izgalmas…..
Mielőtt megtervezed, mit, hol, milyen környezetben fotózol majd a pályázathoz, vagy már válogatod a képeket, zsűritagjaink röviden összefoglalják, mire érdemes figyelned. A következőkben Damak Ferenc szempontjait ismerhetitek meg. A MyActionCam alapítója tapasztalt drónpilóta, a fotózáson kívül a…..
Mielőtt megtervezed, mit, hol, milyen környezetben fotózol majd a pályázathoz, vagy már válogatod a képeket, zsűritagjaink röviden összefoglalják, mire érdemes figyelned. Ezúttal Böröczky Bulcsú, a tavalyi, egyben első drónfotópályázat fődíjasa. "Nem túl régóta, úgy 4-5 éve fotózom, viszont…..
Mielőtt megtervezed, mit, hol, milyen környezetben fotózol majd a pályázathoz, vagy már válogatod a képeket, zsűritagjaink röviden összefoglalják, mire érdemes figyelned. Elsőként Kálló Péter, fotográfus, többek mellett a Balance Project atyja. Egy jó drónfotó 2019-ben már nem csak arról szól,…..
A MyActionCam Magyarország, a 2018-ban életre hívott Hazai Drónfotó pályázat szervezője és a Blog.hu bemutatja: II. Hazai Drónfotópályázat 2019 Repüljön a drónod, szárnyaljon a képzeleted, és nevezd legjobb magasból készült fotóidat a versenyre!..