Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pszt!

0 bejegyzést írt és 1654 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Mt!   50+ évesen rúgtak ki a munkahelyemről, helyesebben…..
Pszt! 2015.04.21 19:31:47
?
Egy önkéntes mérvadó blog nem létezhet best of lista nélkül, itt az én első listám, a kedvenc filmes autókról. Általában kicsit óvatos vagyok a legjobb jelző alkalmazásával, de mivel ez a poszt lényege, most kénytelen leszek használni. Mielőtt belevágunk, pár dolgot…..
Pszt! 2015.03.25 22:48:11
?
Amikor az 1960-as elnökválasztási kampány során Kennedy stábja Richard Nixon arcképe alá írta az „Ön vásárolna egy használt autót ettől az embertől?” kérdést, még nem létezett az internet. Egy vásárlás bizalmi befektetés volt az eladóba és jó hírnevébe – amelyet…..
Sneider Tamás, a Jobbik akkori alelnöke (jelenleg a párt frissen megválasztott elnöke) 2015. márciusában az ATV-nek adott interjút a blogunkon megjelent hangfelvétellel kapcsolatban. Ebben többek között elismerte, hogy a Jobbik és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) között szoros személyi…..
Folytatjuk sorozatunkat, melyben elérhető árú ingatlanokat mutatunk be nektek. Olyan eladó otthonokra helyezzük a hangsúlyt, melyeket átlagos pénztárcához szabtak, ugyan nem luxus kategóriájúak, mégis  jó ajánlatnak tűnnek. Ebben a bejegyzésben a XIII. kerületet vizsgáljuk…..
Martin Scorsese 1976-os neo-noir pszichológiai thrillere, drámája az Amerikai Filmintézet 2007-es legjobb filmek listájának 52. helyén áll, amit négy Oscar-díjra jelöltek. Arra csak az isten, na meg talán Hollywood tud válaszolni, hogy a Rocky hogyan nyerhette meg a Taxisofőr elöl a legjobb filmnek…..
Humbákfalva részeges papja, a fröccs védőszentje, Tibi atya tegnap a BME kampuszra látogatott. Vagy legalábbis a Humbák Művek marketingese, Tóth Bence, aki a BME KommON Kommunikációs Szakkollégium által szervezett I. Karrier Estnek volt a vendége. Hogyan lesz egy fiktív karakterből…..
Pszt! 2015.03.11 16:50:51
Napi_5_kv Hétköznapi hazugságok 2015.03.03 11:54:37
A nemzeti hírcsatorna elindulásával a köz(pénzből üzemeltetetett)tévé befordult a bukásspirál utolsó fázisába. Innen nincs – és nem is lesz – lejjebb: az M1 Híradója már korábban is kimaxolta a seggnyalonc valóságtorzítás műfaját, de most nagyüzemi, sőt, inkább…..
Pszt! 2015.03.03 20:59:11
Philip K. Dick zsenialitása eddig sem volt kétséges - olyan kisregényeket, novellákat és regényeket írt, amik üvöltenek a megfilmesítés után. A The Man in the High Castle (Az ember a fellegvárban) című disztópiáját 1962-ben írta egy olyan világról, amiben a II. világháborút…..
Gyűlölet-szervezetek állnak a magyar kormány mellett – így foglalható össze a 444 hírkommentelő portál egyik munkatársának minapi „oknyomozása”, mely szerint „csöppet homofób civil szervezetek támogatására büszke az államtitkár”. A 444 egy obskúrus amerikai szervezet…..
Megjelenésük után rövid idővel máris egy ország rajongja az itt most meg nem nevezett közösségi eladogatós oldal mélyen emberi sorsokat bemutató filmecskéit. Ahogy a néniék adják el a nippeket, meg Józsit, aki csoppereket épít és aztat is eladja. Magyarország, 2014:…..
Rábukkantunk Győr legmenőbb házára. Medence, francia-szalon, karibi hangulat és szerencsét hozó, potencianövelő hatású aranyelefántok. Sokszínű pompa, luxus és pózolás. Itt ki van téve a csizma az asztalra. Fut a szekér Nyugaton. Az ország motorja már Európában…..
Sokan mosolyogva tekintünk vissza a ’80-as, ’90-es évek egyik legemlékezetesebb sorozatára, melynek címszereplője maga volt az emberi (vagy inkább emberfeletti) leleményesség megtestesülése. Az azóta számos vicc tárgyává vált MacGyver – a barátainak egyszerűen csak „Mac”…..
Pszt! 2014.10.03 23:15:35
Immár az EBESZ ellenőrei is megerősítették, hogy az ukrán csapatok által elhagyott területeken maguk is láttak azonosítatlan holttesteket. Noha az orosz tévé egy hete beszámol a genocídiumról, az Euronews még mindig kételkedik. Megtört a jég! Szeptember 29-én este az Euronews…..
A távirányítóval vezérelt repülő kamerák (=drón) egyre népszerűbbek, már a hírműsorok készítői is használják őket. Így tett az MTV Híradója is, amikor egy kisrepülő zuhant le Dunaújváros közelében. Forgatás közben aztán a drónt kezelő operatőrhöz odalépett egy…..
Pszt! 2014.08.28 23:25:00
Úgy gondolom, hogy jobb ha én írok erről először és nem más. Konok Péter a nagyonbaloldal, szerintem igen jótollú fenegyereke lekurvázta Bálint Antóniát.  Bálint Antónia (egyelőre) semmit sem követett el. Képviselőjelölt lesz egy olyan körzetben, ahol mindenki a baloldal…..
Médiaviagra Godzilla (2014) 2014.08.25 15:05:40
Egy szörnyen rossz szörnyfilm Utólag belegondolva elég reménytelen vállalkozás volt a kegyetlenül vontatott Monsters rendezője, Gareth Edwards részéről feltámasztani minden szörnyek leghatalmasabbikát, a kaijuk királyát, Godzillát. ’98-ban Roland Emmerich egy teljesen…..
Sok képünk van a sorozat legdögösebbnek tartott csajairól és pasijairól. Jó nyálcsorgatást. ..
Pszt! 2014.08.24 20:53:06
10. Az óceánjáró zongorista legendája (1998)La leggenda del pianista sull' oceanoRendező: Giuseppe TornatoreMindegy, hogy az ember szereti-e a zenés filmeket. Mindegy, hogy idegesíti-e a jazz, vagy a zongora hangja. Az új évszázadról, csak pusztán 1900-nak elnevetett zongorista fiú,…..
Pszt! 2014.08.19 22:42:28
Még mindig nem értik. A baloldal még mindig nem érti. Annyira egyszerű pedig: bedobnak nekik valamit, ők meg ostobán rácsapnak, mint gyöngytyúk a takonyra. Tépik, marcangolják. Acsarkodnak itthon és külföldön. Körbejárja az összes ostoba,gondolkodásra képtelen ballib…..
Még nem túl stabil, de már önálló helyváltoztatásra képes kisfiú szaladgál a komáromi Klapka tér egyik fagyizója előtt, de már nem a szőnyeggel borított részen, hanem az utcaköveken. Nagymamája igyekszik lépést tartani vele, több-kevesebb sikerrel. Egyszer csak a legényke megbotlik és elesik. Nem…..
Pszt! 2014.08.16 00:20:30
@Vidéki László: lopni, meg inni valszeg otthon tanultál meg
Subba Na, már megint a Himnusz 2014.08.14 12:10:47
Jobb dolgunk is volt a hétvégén mint, a Fradi új stadionján, vagy annak a béna megnyitóján flesselgeni. Így hozzánk csak most jutott el, hogy Rúzsa Magdira bízták a Himnusz éneklését. Az első hatvan másodperc után mintha gondok lettek volna a nő hangjával. Vagy csak mi…..
Azt talán mindenki tudja, hogy Adolf Hitler fiatalként vonzódott a művészetekhez. Bécsi évei alatt - amikor is a Művészeti Akadémiai vizsgájára készült - rajzolt, festett. Nagyjából háromezer képet készített, ebből körülbelül hétszáz maradt fenn...
Pszt! 2014.08.14 18:59:57
@Andrassy Gabor: nem tudom eldönteni, hogy ironizálsz, provokálsz, vagy csak szimplán náci vagy?
Csak mondjuk, simán kaphatna egy Trónok harcás nevet is, Viharbanszületett Kisördög Lajos, vagy mittudomén. Minden egyéb a Bliik/Bors tengelyen elolvasható a mama hasikájában tíz extra napot ráhúzó pocaklakóról. ..
Pszt! 2014.08.13 20:43:41
Pszt! 2014.08.13 20:44:10