Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gepeszmartin

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző rész tartalmából: "Egy viszonylag érdekes dolgot vettem még észre: nem volt rossz érzésem, amikor elhoztam. [...] Azonban Zuglóból hazafelé jövet, begörcsölt vádlival sem volt olyan érzésem, hogy én most valójában egy halom szart vettem sok pénzért." "Nem akarok vitatkozni, de…..
Sajnálatos módon viszonylag rég láthattatok az én nevemmel fémjelzett bejegyzést a blogon, aminek az az egyszerű oka, hogy nem igazán történt semmilyen autóval kapcsolatos dolog a Volvo eladása óta, amit egy hosszabb poszt keretein belül taglalhattam volna. Persze nem felejtődött el a kontenteken…..
Minden kapcsolatban eljön egy fordulópont, egy pillanat, amikor el kell dönteni, hogy hogyan is legyen tovább. Sőt, igazából több ilyen pillanat jön el, természetesen. Ezeknél a momentumoknál elég egy jelentéktelennek tűnő ballépés, és el is kezdhet ledőlni az addig kényelmesen felépített közös,…..
Régen meséltem már utoljára Céda mindennapjairól, úgyhogy most igyekszem bepótolni mulasztásomat, és számot vetni, mi is történt szeptember óta az autóval. Legutóbb ott hagytuk abba, hogy Dömétől hazaértem egy sikertelen küszöbjavítási-kísérlet után, enyhén megtörve, összegyűrt-cigarettásdoboz…..
Az eset pár hónapja történt. Használtautó.hu-s kalandozásaink általában következmények nélküliek, de néhányszor beleszaladunk valamibe, ami előhozza belőlünk a legrosszabbat: az impulzusvásárlót. Robogókat pedig talán sokkal, de sokkal régebb óta nézegettem az oldalon, minthogy abban gondolkoztam…..
Kicsit össze kellett szednem az utóbbi időkben a gondolataimat, ugyanis a legutóbbi bejegyzés ott ért véget, hogy visszakaptam Lackóéktól a Volvo-t, amiben most már működő bypass üzemanyagrendszerrel együtt bekerültek olyan apróságok, mint a kilométerspirál, normális biztonságiöv-heveder, és még…..
Legutóbb ott hagytuk abba a Volvoval történő szopáscunamit, hogy Patóék felapplikálták a főtengely-ékszíjtárcsát, és ha már amúgy is ott volt, gyorsan kicserélték az aksit. A dolog pikantériája, hogy számomra kicsit sürgős volt a dolog, ugyanis úgy terveztem, hogy a kis gyösszel megyek ki az…..
Sziasztok! Összegyűjtöttem nektek néhány képet az idei Hungaroring Classicsról. Lehet, hogy nem a legjobbak, de ha lemaradtál róla, legalább némi képet kaphatsz, hogy legközelebb ne szalaszd el. Jó szórakozást! :) Ha pedig van…..
Reggeli fél nyolc. Éjszaka eleve nehezen aludtam el, sokáig forgolódtam az ágyban, fejemet változatosabbnál változatosabb, de majdnem teljes egészében önostorozó gondolatok ostromolták. Meleg is volt, saját testnedveimben búgócsigázhattam hajnalig. De még ha nem is lett volna meleg, akkor is szügyig…..
2019 júniusa: Martin élete egy Titanic szintű katasztrófa, sőt, lassan 9/11-szerűnek mondhatnánk. Nem dudorászik már, a Bob Marley kazi lejárt már, és mégsem lett semmi jobb. Istentelen posványos meleg van, tikkadt szöcskenyájak legelésznek a kopár sziken. A madarak klimatizált fészkekben próbálnak…..
2019 eleje: Martin elköltözött már a hegyről, hogy legalább az albérletdíjat meg tudja osztani többedmagával. Élete egy olyan katasztrófa, amit már azért egyre összevontabb szemöldökkel kísérsz figyelemmel, de még próbálod az otthoni orvosságos dobozod tartalmával kezelni. Bob Marley - Everything is…..
2018 ősze: Martin felköltözött a hegyre, hosszú idő után kénytelen egyedül lakni. Élete egy lájtosabb katasztrófa, várja, hogy minden jobbra forduljon, miközben Bob Marley - No Woman No Cry című dalát dudorássza, hátha attól jobb lesz. Szeles és borongós, de még nem esős vasárnap délután van, a…..
Üdvözlünk itt téged, Kedves Olvasó! Amit itt a közeljövőben látni fogsz, az egy félve elkezdett történet a részünkről, de minden kezdet nehéz. Nem vagyunk autós újságírók, ó, messze nem. Sőt, még sima újságírók se nagyon. Azért kezdtük el ezt az egészet néhányan, mert van egy közös szenvedélyünk.…..