Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KERESZTÉNY SZABADSÁG

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, a kormányzati kommunikáció is gyorsan változik. Néhány napja még kiplakátolták, hogy ne hordj maszkot. Azóta meghalt pár tucat ember. Más a kommunikáció is. Mondjuk a csempe lehullott, a lift nem jár, a tűzoltókészülék a földön, az orvos még felvenni sem tudja a sebészmaszkot. Orbán olyan…..
KERESZTÉNY SZABADSÁG 2020.04.08 19:39:10
@eszti.....: Az orszagnak a vedekezes a fontos, de libbantaknak a jarvany KIZAROLAG a kormanybuktatasrol es a 22-es valasztasrol szol. A kulfoldrol iranyitott, egyertelmuen idegen, ellenseges erdekeket szolgalo ellenzek szamara, TOKELETESEN erdektelen az orszag, mert ok a nemzetkozu UGYET szolgajak, es barmit felhasznalnak az gyozelemert.
Ez eddig is igy volt, csak most a jarvanyban fokozott lehetoseget latnak.
És hogy ez nem álhír, azt onnan lehet tudni, hogy a kormánypropagandában jelent meg. ..
KERESZTÉNY SZABADSÁG 2020.03.21 16:54:48
@6.Lenin:
Ja azt csinaljak mint a hatarvedo keritessel. Fel even at orjongtek, hogy a kerites nem jo, nem kell, es borzalom. Aztan mikor elkeszult, akkor mar azt nyomatak, hogy Orban gyenge, gyava, mert ok sokkal hamarabb epitettek volna keritest, es egyebbkent is az O otletuk volt.
A Századvég már méri, mennyien támogatnák ezt - állítja egy belső körös kormányember. ..
KERESZTÉNY SZABADSÁG 2020.02.11 07:44:29
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: "bolond flepkó támogatni foglya Viktort"

"Merkel: a magyar gazdaság fejlődése „nagyon-nagyon pozitív"
Miutan ez mar nem az elso alkalom, hogy Merkel dicseroen nyilatkozik a magyar gazdasagrol, ez mar a gyurcsanyt is meggyozte.
A háború éppen 5 éve tört ki. Választástól választásig tartott, és felemás eredményre vezetett...
KERESZTÉNY SZABADSÁG 2020.02.07 18:04:52
@Borkai $egge a Fidesz igazi arca: Mar hogyne volna gazdad, Soros a te gazdad is. Te a liberalis politikai zsoldosokat, ujsagirokat partokat, politikusokat segited, szolgalod, azokat akik Sorostol kapjak a fizetesuket. Csak te egy tipikus HASZNOS IDIOTA vagy, te ingyen csinalod azt, amiert peldaul az indexes ujsagirok milliokat kapnak Sorostol.
A zsinórban harmadik kétharmados többséget élvező kormánypárt országa két évvel a ’22-es választás előtt azt mutatja; aki még itt maradt, nemcsak elkezdett alkalmazkodni a rendszerhez, hanem tud is élni benne. És épp ez az, ami hosszútávot biztosít(hat) ennek a mechanizmusnak. A parlamenti ellenzék…..
Orbán Viktor éppen azt fejtegette, hogy a Fidesz megnyerte az önkormányzati választásokat, amikor a független ellenzéki országgyűlési képviselő odalépett, és egy táblát tartott elé. Orbán megpróbálta elvenni a táblát, de nem tudta. Végül Kövér embereinek (update: fideszes képviselőknek!) sikerült.…..
1998 szeptemberében indult el a Metro, az az ingyenes közéleti napilap, amelyet jellemzően közlekedési csomópontoknál, forgalmas busz-, villamos-, troli- és metrómegállókban lehetett kézhez kapni reggelente. A magyar Metro egy nemzetközi, svéd székhelyű cégcsoport lokalizált változataként indult el,…..
KERESZTÉNY SZABADSÁG 2019.10.20 19:33:19
@Etniez: A balliberális mediában, egyetlen betü erejéig sem volt megemlitve, hogy Kispesten Mszp-s es DK-s kepviselők bedrogozva bevalják, hogy évi több száz milliot lopnak el az önkormányzattól.
Ezzel szemben az ugynevezett borkai ügyről, aminek minden betüje kitalácio, egyetlen szó sem igaz belőlle, napi 16-18 cikk jelent meg például a ""független"" indexen.
Ne feledjük, mialatt beindul a Fidesz propaganda-gépezete, hogy a Borkai-videó nem manipulált, hanem a valóságról szól. A valóság került napfényre sok olyan választó számára, aki korábban a valóságtól elzárva élt. Nem a Borkai-videó gyengítette a Fideszt, hanem az idáig úgy-ahogy elfojtott,…..
KERESZTÉNY SZABADSÁG 2019.10.15 12:15:03
@a windows egy szemét: A Borkai ügy, egy jelentéktelen magánügy, a senkinek semmi köze kategoriából. Szerintem még a felesége is csak megértően nevet rajta, ha egy normális nő.
Az igazság az, hogy nem Borkain múlott, hanem valójában a fidesz, nem annyira erős, mint ahányan szavaznak rá jelenleg. Mert a szavazok egy része a BUTA, PRIMITÍV CSŐCSELÉK ÁLLAT, akinek nincs saját véleménye, gondolata, csak a pillanatnyi érzelmi állapota, és ezek szavazatára, nem mindig számíthat a nemzeti oldal. Ezt tudomásul kell venni. Aki nem tiszteségből, hazaszeretetből, a jól felfogott önérdekből szavaz a fideszre, hanem csak például Gyurcsány utálat miatt, az bármikor másképp szavazhat. Elég egy pohárral többet innia vagy kevesebbet, és már változik a ""véleménye"". Most ezen múlott. Sajnos a csőcselékre mindenkinek szüksége van. Ha liberálisok használják öket,(már pedig ők 90 %-ban rájuk építenek) akkor a nemzeti oldal is kénytelen használni, pedig én például hányni tudok attól, hogy az emberi szintet el nem érő, ösztön állatokkal szavazok együtt.
KERESZTÉNY SZABADSÁG 2019.10.15 14:50:55
@Mikkamak: "Ezt tenné egy normális nő. "

Nem, te a súllyos közveszélyes elmebeteget irtad le, akihez ép eszű ember nem közelít. És rendört hív ha az utcán véletlenül osszetalálkozik ilyennel.
KERESZTÉNY SZABADSÁG 2019.10.15 15:04:56
@felucca02: Attól nemzeti oldal, hogy a magyar emberekért, a magyarnemzet felvirágoztatásáért küzdő emberekről van szó. Mig a másik oldal aljas, mocskos, gátlástalan bünözök szövetsége, közönséges országrabló kalozok. Akik a helyismeretüket kihasználva segítik az ország külföldi ellenségeit. Ha kell az oroszokat hívják segítségül, ha kell a románokkal szövetkeznek, vagy most épp az arabok segítségével akarják lerabolni az országunkat.
Nem áldozza be Győrt Budapestért. ..
KERESZTÉNY SZABADSÁG 2019.10.14 00:08:18
@Sir Bates dö Hól:
Az lesz, hogy Orban olyan "tanacsadoi" pozicioba helyezi Tarlost hogy lenyegeben O lesz karigeri fonoke. Es ezzel parhuzamosan meg, a fopolgamester kompentenciai jelentosen szukulni fognak. A lenyeg, karigeri bukni fog fel even belul.
Nagy hagyománya van a rendszerkritikának Magyarországon. Feltűnik a semmiből egy párt a fiatalok, az öregek, a baloldaliak, a jobboldaliak, a kék vagy a barna szeműek megnyerésére, bátorságot és új lendületet kínálnak, majd a legközelebbi választások alkalmával azon kapják magukat, hogy…..
Újra itt vannak a 30-as évek: fogadalomtétel az állami janicsárképzőben 2019-ben. Köves Slomó és Ursula von der Leyen likes this...
KERESZTÉNY SZABADSÁG 2019.09.12 08:49:22
@morph on deer: "Ezzel szemben mit is látsz a képen?
Mindenki két kézzel integet!"

Azt akarja mutatni, hogy duplan naci. Ketszer akkora naci, mint egy sima naci. Totalisan elkotelezett naci.
Köteles leszel munkavállalókat előállítani az államnak. Vagy finanszírozni őket...
KERESZTÉNY SZABADSÁG 2019.09.07 02:47:54
@A lipsiknek lefő a kávé – október 13.:
Durva.
Az indexen ilyenket irnak: "Kijött az Eurostat felülvizsgált negyedéves GDP-adata, amelynek alapján Magyarország még mindig vezeti a növekedési rangsort "
:)))

Latom magam elott az indexes ujsagirot, amint folyik rolla az izzadsag, zihalva veszi a levegot mikozben gepeli ezeket a sorokat.
Es azon gondolkodik, mit fog szolni Soros ur, ha megtudja hogy miket irogatnak.
Ahelyett hogy a megszokott stilusban olyanokat irnanak, hogy Orbanek ujabb halaltabort epitenek, milliok eheznek, es menekulnek, mikozben Orban 17 milliardos repulovel jar nyaralni. De a nepharagnak, mostmar tuti biztosan el kell sopornie a rezsimet.
A szövegkörnyezetből az látszik, hogy a német kancellár az uniós pénzek német ellenőrzéséről, illetve német-magyar közös felhasználásáról beszélt...
KERESZTÉNY SZABADSÁG 2019.08.20 23:27:52
@csüngőhasú norvégbáró:
5 570 797 fő vett részt a választáson.

2 608 086 szavazott a fityiszre.
Azaz NEM SZAVAZOTT a csúti takonyra 2 962 711 fő.

308 068 szavazott a szemkilövetőkre
Azaz NEM SZAVAZOTT az elkúúróra 5 262 729 fő.

1 092 669 szavazott a jobbikra
Azaz NEM SZAVAZOTT a jobbikra 4 478 128 fő.

682 602 szavazott az mszp-re
Azaz NEM SZAVAZOTT a komcsikra 4 888 195 fő.

404 425 szavazott az LMP-re
Azaz NEM SZAVAZOTT a libsikre 5 166 372 fő.

Egyertelmuen a fideszre nem szavaztak a legkevesebben.
KERESZTÉNY SZABADSÁG 2019.08.20 23:35:09
@CSOKKI MÁLNA: "mivel csak egy bográcsuk van.9-en halászlevet szeretnének, 5-en lecsót,3-an babgulyást,3-an gombapörköltet..Mi legyen a vacsora? "

Sajnos rosszul érted a példát. Egy tiszteséges liberális demokráciában összefőznék a lecsót, a babgulyást,és gombapörköltet , és mindenki azt enné ami ebből kijőnne. :)))) Ugye milyen finom lenne.
Azt nem lehet mondani, hogy a NER már 9 éves fennállása változatlanul hagyta volna Magyarországot és benne Budapestet, de azt is nehéz volna állítani, hogy ez előnyére vált volna. (via)..
KERESZTÉNY SZABADSÁG 2019.08.19 22:04:03
@rdos:
" ... Magyarország jól fekteti be ezeket a pénzeket az ország és a lakosság érdekében."

Varom, hogy a magyar balliberalis media cafatokka tepje Merkelt. Ilyet mondani, hat maganal van ez ?
10 eve uvoltik a libbantak hogy az Orban minden penzt ellop, erre idejon Merkel, es nem hogy nem valtja Orbant, hanem megdicseri a magyar es unios kozpenzek hatekony felhasznalasaert. :))))))))))))))))))
Az Orbán-univerzumban minden máshogy van, sőt egyenesen mindennek az ellenkezője igaz. ..
KERESZTÉNY SZABADSÁG 2019.08.18 16:13:48
@6.Lenin: "A taxikat személyzettel együtt lefoglalni, a személyzetet legkevesebb 20 évre lecsukni."

Abbol akkora felhaborodas lenne, hogy az tarhatatlan lenne. Szerintem eleg lenne, elkobozni a hajokat. Nem tudom, hogy belugyminisztrenek volna e joga, hogy ilyen torvenyt hozzon. Aki illegalis bevandorlokat szallit, annak elkobozuk a hajojat. Elobb utobb elfogynanak a hajok.
Vagy akar csak lefoglalnak par evre, amig tart a vizsgalat.
Tali ötkor a Lófarán?..
KERESZTÉNY SZABADSÁG 2019.08.15 19:03:55
@Magyarország MAGYAR Ország: "Ettol hogy fog Orban megbukni jovo kedden??!"

Mar nem csak az Orban fog megbukni jovo heten. A Dk es Gyurcsany Ferenc szerint az egesz orszag kihal, mert Putyin parancsot adott Orbannak, hogy titkoljak el az atomszennyezest. Tehat mostantol mar nem sima bukas lesz keddenkent, hanem kihal az egesz orszag minden heten. Abban biznak a Gyurcsanyek, ha mindenki meghal, akkor nem lesz aki Orbanra szavazon, es ugy mar biztosan nyerni fognak 22-ben.