Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Allahu Akbar

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És hogy ez nem álhír, azt onnan lehet tudni, hogy a kormánypropagandában jelent meg. ..
Allahu Akbar 2020.03.22 18:29:32
@nincs1itt: Lassan el kell dönteni, hogy ki mit szeretne?

"Diktatúrában" életben maradni, vagy egy, a tömeges megbetegedések időszakában esetleg működésképtelenné váló "parlamenti demokráciában" meghalni. Van úgy, hogy a hatékonyság követelménye ideiglenesen bár, de felül kell, hogy írja a játékszabályokat...

Emlékeztetőül: a vita tétje az, hogy a minden más országban is bevezetett, feltehetőleg még igen hosszú ideig szükséges* korlátozó intézkedéseket két hetente hosszabbítgatnia kell-e a parlamentnek.
* news.sky.com/story/coronavirus-social-distancing-needs-to-be-in-place-for-most-of-a-year-say-government-advisers-11960920

Annak a parlamentnek, akiknek a tagjai ugyancsak nem immúnisak a vírusra, sőt a kiterjedt kapcsolati hálójuk ezúttal azt valószínűsíti, hogy az átlagosnál nagyobb esélyük van megkapni azt.

Ha pl. a képviselők betegségei és kötelező karanténjai miatt az Országgyűlés határozatképtelen lenne, akkor a meghozott intézkedések automatikusan érvényüket vesztik, káoszhoz és jogbizonytalansághoz vezetve.

Ezt senki sem kívánhatja, aki a magyaroknak jót akar...
Mert nem győzik a helyi krematóriumok. ..
Allahu Akbar 2020.03.21 12:14:46
@morph on deer: "Épp einstandolt egy, a cseheknek szánt arcmaszk szállítmányt!"

Mint a cikkből is kiderül, ennek oka feltehetőleg az, hogy az azonos cégtől vásárolt, már esedékes maszkszállítmányt nem szállították le (gondolom szerettek volna egy kis felárat kierőszakolni a felélénkülő kereslet láttán; vagy eladták a velünk már leszerződött mennyiséget is egy többet fizető vevőnek).

Amúgy ezek szerint akkor a németek is kalózkodtak, akik a nekünk szánt maszkokat foglalták le, ugye?

"Az ATV kérdésére, hogy sok háziorvos sérelmezi, hogy nem kapnak megfelelő maszkokat, és hogy Hamburgtól megérkezett-e már a 120 ezres maszk szállítmány, Gulyás Gergely azt válaszolta: Magyarország harcol a Németországban rekedt 120 ezer egészségügyi maszkért, de ezek még nem érkeztek meg.
A nemzetközi szabadkereskedelem ma inkább szabadrablást jelent. "
www.atv.hu/belfold/20200319-gulyas-gergely-oriasi-mennyisegu-1-millional-is-tobb-maszkot-veszunk-kinaban

Háborús időket élünk, háborúban pedig az országok sokszor kénytelenek olyan intézkedéseket meghozni, amely békeidőben arcátlanságnak tűnne.
A Fidesz elnöke a türingiai modellt, a szélsőjobboldallal és a diktátorokkal való szövetkezést javasolja mindenki másnak is. ..
Allahu Akbar 2020.02.19 23:35:50
@nincs1itt: "te mit szólnál, ha német migráncs, aki mo.-ra menekült és munkát akar vállalni, de csak angolul és activity módban tudsz vele komenikálni? elvárod, hogy tanuljon meg, legalább alapszinten magyarul? na ez a kérdés!"

Kisfiam, a Magyarországon munkát vállaló német (v. a Németországban munkát vállaló magyar) nem kell, hogy menekültnek tetesse magát, hiszen az uniós alapszerződések adta jogával élve legálisan vállalhat munkát anélkül is. Ez 1.

Ráadásul a Magyaroszágon dolgozó németek legnagyobb része (meglepetés) német és osztrák cégek, szervezetek munkavállalójaként dolgozik olyan cégeknél, ahol a munkanyelv alapvetően a német és az angol, és ők várják el, hogy a náluk munkát vállalni kívánó magyar munkavállaló legalább közép- de inkább beszélje ezeket a nyelveket (minimálisan az egyiket), mert ők nem fognak a kedvükért magyarul megtanulni, sem activity-zni. Ez 2.

Az elvárásokat meg igazság szerint a munkaadó támasztja a munkavállalói (+ ilyen céllal nála jelentkezők) felé: "Wer die Musik bezahlt bestimmt die Melodie", mondja a művelt francia... Ez 3.
"Mi, a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumának alulírott tagjai tiltakozunk Siklósi Beatrixnek a Kossuth Rádió csatornaigazgatójává történt kinevezése ellen. Fő indokaink Nevezett számos alkalommal, a legkülönfélébb fórumokon tett gyűlölködő megnyilvánulásokat...
Allahu Akbar 2020.01.08 12:22:45
@Sir Bates dö Hól: "ne csúsztassál!;-) nem "zsidó kultúra vs. bőgatya", hanem "kultúra vs. bőgatya" volt (az freudék zsigájának az asztala, hogy miért a zsidó az eposzi jelzője a kultúrának, de ez legyen a hülyék és szakács árpád problémája)"

Nem igazán csúsztatás, mivel bár az ominózus Landeszmann-idézetben a zsidó nem a kultúra jelzője volt, azért mégis arról szólt, hogy ha a zsidók által teremtett értékeket kivonjuk a magyar kultúrából, akkor nem marad más, mint a bőgatya és a fütyülős barack.

Tehát a zsidó "hozzáadott érték" nélkül a magyar kultúra értéktelen és visszamaradott; amit nyugodtan lehet úgy interpretálni, hogy Landeszmannék szerint a magyar kultúra értékes része a zsidó (v. zsidók által teremtett) kultúra.
Allahu Akbar 2020.01.08 17:55:58
@Sir Bates dö Hól: "én inkább úgy interpretálnám, hogy amennyiben kivonjuk mo értékei közül mindazt, amihez a "zsidóknak" köze van (s itt zsidó alatt értsük most, hogy "nem_ősmagyar"), akkor mi marad? mármint a bőgatyán és a köcsögdudán kívül?"

Hát azért ez az interpretáció is elég meredek; pl. miért lenne minden nem ősmagyar kulturális érték zsidó?

Még ha a "zsidót" a lehető legtágabban értelmezzük is, az egész zsidó-keresztény kultúrkört idevéve (ami azért önmagában is elég meredek), ez így sem fedi le mondjuk az ókori görög kultúra hozzájárulását.

"közhely, de valójában nem gondolod, hogy radnóti vagy rejtő kevésbé érezte magát magyarnak, mint petőfi petrovics"

Anélkül, hogy le akarnám becsülni, amit az említett urak (és mások) tettek le az asztalra, szerintem azért a magyar irodalomnak is voltak és vannak az "urbánus vonalon" kívül eső értékei (még a 20-21. században is).

Ebből egyben a kultúrkampfról alkotott vélemény is következik: az urbánus alkotókon kívül másnak is meg kell adni a lehetőséget (és ugyanazt a támogatást!) a kibontakozáshoz.
Teljes a zavarodottság a Fideszben...
Allahu Akbar 2019.11.09 23:14:31
@Sir Bates dö Hól: "beszarás, hogy te/ti akarjátok megmondani nem csak azt, hogy ki a magyar, hanem azt is, hogy ki a székely"

Na, ez már megint milyen hülyeség? Ilyet aztán én biztos nem írtam soha...

Te maradj nyugodtan annál, aminél akarsz, hiszen SZÁMODRA tényleg nincs semmilyen tétje az egésznek.

Ott kint Frankhonban te nyugodtan lehetsz tetszésed szerint magyar, székhely, csángó vagy akár marslakó is...

Nyilván az se lep meg, hogy te aztán szívesen segédkeznél a románoknak is a kisebbségek felmorzsolásában az ősi román "divide et impera" elvet követve.

Az idő egyébként is nekik dolgozik, a moldvai csángók esetében pedig már összejött nekik a dolog (ti. a teljes nyelvcsere).

Hogy a székely nagyapád is büszke lenne-e rád ezért, abban azért már annyira nem vagyok biztos; bár persze a Securitate is tudott a székelyek közül is toborozni...
Allahu Akbar 2019.11.09 23:27:42
@Sir Bates dö Hól: "haver, a nagy többség, aki moból megy ki székelyföldre, az nem a székelyekre kíváncsi, hanem az elvesztett erdélyre, a trianoni "gyalázatra"!"

Miért ne lehetne kíváncsi egyszerre Erdélyre (a kétségtelenül kivételes földrajzi adottságaival, patent erdélyi szász városokkal) IS és a székelyekre IS?

A trianoni kastélyt meg Versaille-ban keresse, aki arra kíváncsi...

"akkor a gagauzok vagy a kurdok esetében miért nem ordítotok?!"
"most meg főleg, hogy nem azért óbégattok, mert nektek számítana bármit is a székelység!"

Miért ne számítana?!

Gagauz ismerősöm egyébként speciel egy sincs, székely viszont több is...

És bár elviekben én a gagauzok anyanyelvi oktatását is támogatom, érzelmi viszonyulásom hozzájuk semmi nincsen.

"ahogy szartak rá Trianon előtt is! ti nagy-magyarországot akárjátok vissza, ti a székelyek hegyeit akarjátok vissza! de magatoknak!
másnál kereskedj ezzel az óhéber dumával!"

Ilyet én megint nem mondtam, szóval a zsidó duma valahol a te képzeletedben keletkezett...

Nagy-Magyarország nem fog visszajönni, de ez nem ok arra, hogy szarjunk arra, mi történik a Kis-Magyarország határain túliakkal...

Trianon előtt meg még a szüleim se voltak sehol, szóval ezzel meg végkép nem tudom, mit szeretnél.

Ha valamelyik távoli ősöm 20 000 évvel ezelőtt még emberhúst evett, akkor nekem is azt kéne? Vagy pártolnom kéne az emberhús-evést?
Allahu Akbar 2019.11.10 11:57:16
@Sir Bates dö Hól: OK. "Skanzen" jellege egyébként a székely települések közül leginkább csak Torockónak (+ esetleg még Kézdivásárhelynek) van, de ott ezt tudatosan alakították ki, mert mostanság már ez jelenti számukra az egyik fő bevételi forrást is...

@nincs1itt: "rendben, ott mindenki olyan sötét, hogy nem érti a körülötte folyó aljas praktikákat. ezért onnan az "anyaországból" is figyelmeztetni kell azt a sok ostobát, hogyan és minek vallja magát"

Nem, természetesen nem erről van szó; most te vagy félreértettél vagy szándékosan akarod kiforgatni a szavaimat...

A belinkelt cikkben ( boon.hu/nagyvilag/izsak-balazs-a-szekelyek-valljak-magukat-magyarnak-a-nepszamlalason-2831899/ ) hivatkozott Izsák Balázs sepsiszentgyörgyi születésű székely ember, a Székely Nemzeti Tanács is szintén helyi szervezet, tehát nem arról volt szó, hogy valaki kívülről, kibicként ugatott bele a dolgukba.

A hivatkozott cikkből is kiderül, hogy a székely nemzetiség külön opcióként való feltüntetése a népszámlálásban 1977-ben, a Ceaușescu-érában jelent meg, kifejezetten megosztási szándékkal, de ennek már akkoriban sem ült fel a helyiek többsége (függetlenül attól, hogy a székelyeknek ettől még van önálló identitása), ezzel a "technikával" csupán néhány ezer embert sikerült leszalámizniuk a magyarságról. A baj csak az, a nemzetiségi számarány szempontjából, helyben akár néhány tíz vagy száz ember is jelentheti a különbséget a 20%-os "léc" átvitele és leverése között...

@eszti.....: "Szlovákiában a kisebbségi iskolák kötelező tanulólétszámát 2016-ban eltörölték"

Ez örvendetes, de gondolom az lejött, hogy a fentiekben nem Szlovákiáról volt szó, ugye?

"Népszámlálási adatok miatt nem zárnak be iskolát"

Itt nem közvetlen jogi következményekről, hanem politikai következményekről van szó...

Hosszas magyarázat helyett inkább a Székely Nemzeti Tanács közleményét idézném, ők ebben "autentikusabb" forrást jelentenek:
"A népszámlálás eredményei alapul szolgálnak a területfejlesztéssel, a regionális politikával, a lakással, a családdal, a szociális helyzettel, a munkanélküliséggel kapcsolatos szakpolitika alakításához – hívták fel a figyelmet a kampányolók, hangsúlyozva: a népszámlálás az elkövetkező tíz évre meghatározza a magyar nyelv használatának, a magyar iskolák, egyetemek, egyházak, kulturális intézmények sorsát. "
boon.hu/nagyvilag/izsak-balazs-a-szekelyek-valljak-magukat-magyarnak-a-nepszamlalason-2831899/

"Fiataljaink, akik ott egyetemisták nagyrészt nem térnek haza." "Amennyiben ez a trend folytatódik, nem lesz következő 100 év."

Ez kétségtelenül így van; ha a magyar kisebbség helyben nem jut egyről a kettőre, az hozzájárul az elvándorlás és asszimiláció felgyorsulásához. Erdélyben pl. ezért is támogatta a magyar országgyűlés (anyagilag is) a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem létrehozását (2001-ben) és működését.
Oroján Sándor közgyűlési frakcióvezető lett.  ..
Allahu Akbar 2019.10.27 09:29:26
@Ekrü: Hát igen, Medgyessy Péter legalább még becsületes volt (még ha hülye is), Karácsony Gergely ellenben már csak egy hazudozós BÁB, aki semmiről nem dönt, csak az a szerepe, hogy a kamerák előtt bohóckodjon, miközben a háttérben a balliberális MAFFIA szétlopja a várost.

www.origo.hu/itthon/20191026-ketmillio-forintot-kert-lackner-csaba-egy-ter-felujitasabol.html
A NER megalapítása, a "keresztény"-"nemzeti" rendszerváltás óta. ..
Allahu Akbar 2019.10.23 00:38:56
@GNDL: "2002-es kokárdás balhéjuk után kellett volna lámpavasra kidíszíteni ezt a fasiszta söpredéket... :D"

Csak nehogy az legyen a vége, hogy téged és a kedves elvtársaidat "díszítenek ki" a lámpavasra, barátom.

Tudod, olyan demokrata módra, ahogy azt ti is képzelitek...
Allahu Akbar 2019.10.23 01:00:04
@GNDL: "Mert szerinted helyénvaló magyar és magyar közt gyűlöletet szítani simán csak politikai hovatartozás alapján"

Hát ezt a kérdést leginkább magatoknak kellene feltennetek, "barátom"; vagy ti két lámpavasazás közben szerettek a felebaráti szeretet fontosságáról is ömlengeni?

"Kár, hogy ennek a fasiszta geci ámokfutásnak Trianon lett a vége"

Na, ezzel most ismét jó képet adsz a történelmi ismereteidről (azok hiányáról). Esetleg olvass utána, hogy az újkori fasiszta mozgalom kb. mikor kezdődött, és a magyarországi elterjedése időben hogyan is viszonylik Trianonhoz.

Ha meg ezzel már megvagy, akkor szépen baszd arcon magad, hogy ekkora tudatlan pöcs vagy.

"Gondoltál-e már arra mi lehet ennek az ámokfutásnak a vége, te fasz?!"

A tieteknek?

Hát, amíg csak fórumokon, blogokon, Facebookon pampogtok, addig csak ki fognak titeket röhögni.

Ha viszont a gyakorlatban is megpróbálnátok ezt a lámpavasazós mókát elővezetni, akkor az Országgyűlési Őrség remélhetőleg megtalálja a módját annak, hogy példát statuáljon veletek, és friss libsi vérrel öntözze meg a Kossuth tér fáit...
Orbán Viktor éppen azt fejtegette, hogy a Fidesz megnyerte az önkormányzati választásokat, amikor a független ellenzéki országgyűlési képviselő odalépett, és egy táblát tartott elé. Orbán megpróbálta elvenni a táblát, de nem tudta. Végül Kövér embereinek (update: fideszes képviselőknek!) sikerült.…..
Allahu Akbar 2019.10.22 09:44:19
@eszti.....: És ebben hol a trágárkodás? (Mellesleg erről csak Vadai Ágnes elmondásából tudunk; semmi bizonyíték nincs arra, hogy ez valóban elhangzott, és hogy kormánypárti képviselő mondta.)
Allahu Akbar 2019.10.22 09:45:24
@István Tamasi: Miért is lenne egy muszlim iskola automatikusan szélsőséges, suttyókám?
Allahu Akbar 2019.10.22 22:07:36
@taga20: "ez a nercseléd, szerintem ellépett a maldiv-szigetekre."

Hát ez kicsit ilyen jereváni rádiósra sikerült, de azért van benne valami (1/3).

Nem ő, hanem a bukott MSZP-pártelnök Tóbiás József; nem Maldív-, hanem Kanári-, de legalább a "lelépett" stimmel.
www.origo.hu/itthon/20191016-tobias-jozsef-kanariszigetek-toth-bertalan.html
De csak miután feltörölte vele a padlót. ..
Allahu Akbar 2019.10.19 10:37:17
@Cycmen: Ja, én nem vagyok te. ;-)

De ha mégis, akkor majd taga20 megcáfol...
Allahu Akbar 2019.10.19 10:41:17
@eszti.....: "Így már bejutnak."

Rövid távon ez az egyetlen esélyük a túlélésre.

De ezt a gombócot (Bugár liberálisait) nehéz lesz a nemzeti érzelmű tömbmagyarsággal megetetni.

"inkább látná az MKP-t szlovák párttal koalícióra lépni, mint a másik magyar pártunkkal."

Bugár egyrészt baloldali-liberális, másrészt hangsúlyozottan vegyes párt volt a Híd-Most, azaz az MKP se a politikai, se a tiszta etnikai karakterét nem tudja megőrizni.
Allahu Akbar 2019.10.19 10:42:41
@Cycmen: Hát, azért attól is függ, hogy öközőzsírt viszel-e? ;-)
Finoman szólva sem fogadta jól egykori évfolyamtársa győzelmét. ..
Allahu Akbar 2019.10.14 19:14:29
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @rasztaszív: Addig is nézegessétek ezt a térképet, hátha nektek is leesik majd, mire mentek 2022-ben a vörös Budapesttel az ország ellenében...

cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1910/20191014megyeterkep-onkormanyzati-valasztas-20193.jpg?w=1106&h=737
Allahu Akbar 2019.10.14 20:57:43
@RumNapló: Nézegesd a térképet... Találd meg rajta magatokat. Utána örömködjetek.
cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1910/20191014megyeterkep-onkormanyzati-valasztas-20193.jpg?w=644&h=362

Faszkalapok.
Allahu Akbar 2019.10.14 21:00:11
@rasztaszív: Nem a Fideszemet minősítem az országnak.

Az ország az ez:
cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1910/20191014megyeterkep-onkormanyzati-valasztas-20193.jpg?w=644&h=362

Találd meg rajta Butapestet, aztán nézz körül, mi van a városhatáron túl. Gyanítom, nem fogsz neki örülni.

Szánalmas balfaszok.
A valóság ott pukkadjon meg, ahol van. ..
Allahu Akbar 2019.10.14 16:44:53
@Orbán veje: Haver, te is lemaradtál arróo, hogy Budapesten kívül is volt önkormányzati választások.

És hát haver, azzal azért nem dicsekednék, amit ott mutattatok.

"Továbbra is a Fidesz-KDNP Magyarország legerősebb pártja, ez egyértelműen kiderül a vasárnapi önkormányzati választási eredményekből. A Fidesz ráadásul több szavazatot kapott összesen, mint a májusi uniós választáson, és sokkal többet, mint az ellenzék. A 19 megyei közgyűlés mindegyikében a Fidesz győzött, Budapesten az ellenzék. Kétségtelen: ha a vasárnapi választás parlamenti választás lett volna, a körzeteket és a megyei közgyűlési szavazatokat számolva kiderül, hogy a Fidesz fölényesen nyert volna."
m.origo.hu/itthon/20191014-fidesz-onkormanyzat.html

Hát haver, Gyurka bácsi ezért nem fog titeket megdicsérni...
Allahu Akbar 2019.10.14 17:02:00
@Orbán veje: Sajnállak haver, most, hogy Gyurka bácsi lapátra tesz.

Tudod, nem kellett volna elfelejteni, hogy az ország nem Budapestből áll.

Ami most látszott is, hogy vidéken, különösen kistelepüléseken az ellenzék nem létezik.

Dabas-szintű, 16 ezres középvárosokban még jelöltet állítani is képtelenek voltatok.

Márpedig sajnálatos módon 2022-ben az OGY-választásokon nem csak Budapesten lehet majd szavazni.

És akkor már nem fogjátok tudni a pesti győzelemmel palástolni az országos buktát.

"A 2019-es önkormányzati választást Budapesten elvesztette, de Budapesten kívül megnyerte a kormányzó Fidesz-KDNP szövetség. Ha azonban a leadott voksokat parlamenti választásra vonatkoztatjuk, a Fidesz országos és erős győzelme megkérdőjelezhetetlen lenne. A Nézőpont Intézet szavazat-átszámító elemzése alapján, ha múlt vasárnap országgyűlési választást tartottak volna Magyarországon, a kormánypártok közel kétharmados többséget szereztek volna ismét (a kétharmadhoz szükséges 133-ból 129 mandátumot). Így minden legitimációs alapja megvan a Fidesz-KDNP-nek, hogy az országgyűlési kétharmados többségét használja a jövőben is, ha valamilyen ügyben szükségesnek tartja."
m.origo.hu/itthon/20191014-kozel-ketharmaddal-nyert-volna-a-fidesz.html

Gyurka bácsi nem ezért fizetett titeket, szerencsétlenkém...
Allahu Akbar 2019.10.14 17:11:15
@Orbán veje: "megyei városaink jó része is kibaszta orbánt a picsába"

Haver, te nem értesültél arról, hogy a megyei jogú városok többségét megnyertük, országosan pedig fölényesen nyertük a választást?

"A Fidesz a 23 megyei jogú városból 13-at megnyert. A 19 megyei közgyűlésből pedig 19-et, tehát az összeset. Több megyében is hatalmas különbséggel győzött, Bács-Kiskunban 59,9% Fidesz - 34,7% ellenzék, Fejér 58,9% Fidesz és 34,1% ellenzék, Győr-Moson-Sopron 62,4% Fidesz - 37,6% ellenzék, Hajdú-Bihar 58,6% Fidesz - 36,3% ellenzék, Nógrád 57,2% Fidesz - 37,2% ellenzék, Szabolcs-Szatmár (itt hihetetlenül nagy a különbség) Fidesz 65%, az ellenzék pedig mindössze 31,5%. De Tolnában is nagy a különbség, 58,3% Fidesz és 36,8% ellenzék. Vas megyében Fidesz 61,5% - ellenzék 38,5%. Zalában pedig 62,7% Fidesz - 32,3% ellenzék."
m.origo.hu/itthon/20191014-fidesz-onkormanyzat.html

Hát haver, ez nem sok jót ígér nektek 2022-re.

Szerintem inkább Gyurka bácsinak magyarázd a bizonyítványotokat...

Csak nehogy kivágjon titeket, mint macskát szarni...
Nem áldozza be Győrt Budapestért. ..
Allahu Akbar 2019.10.14 00:03:48
@Sir Bates dö Hól: Azt ugye tudod, hogy mindehhez az kellene, hogy a Fidesz-KDNP 1/3 alá szoruljon? Miközben most is 50% felett voltak listán.

Szóval bilibe lóg a kezed, öregem.

@Látens Inszinuáció: Ejnye, csak nem máris ugorhat az egyik mandátum?

"Megakarták vásárolni egy nő szavazatát a Józsefvárosban. Rácz Lászlóné a választási bizottsághoz és a rendőrséghez fordul, mert ötezer forintot akartak adni neki, ha Pikó András ellenzéki józsefvárosi polgármesterjelöltre szavaz. Rácz Lászlóné a vesztegetést visszautasította.
Ezután Pikó közösségi oldalán nyilvánosságra hozta a történteket, erre az ellenzéki polgármester-jelölt emberei feljelentéssel fenyegették meg őt."
hirtv.hu/ahirtvhirei/piko-andras-emberei-otezer-forintert-probaltak-szavazatot-vasarolni-2488787

Hát ez bizony választási csalás, ennek a polgármesteri széknek vélhetően annyi.

És ha még néhány ilyen eset napvilágra kerül, akkor azért idejekorán durrantak a pezsgők a fővárosban is.

Országosan pedig? Narancsszínű a térkép.

www.origo.hu/itthon/20191013-szijjarto-a-fidesz-szerezte-a-legtobb-szavazatot.html

Hát komcsikám, ezt azért nehéz lesz győzelemnek eladni, Gyurka bácsi útilaput köthet a talpatokra...
A mohácsi csatáról csak az írhasson, aki részt vett benne!..
Allahu Akbar 2019.10.12 21:05:51
@nincs1itt: Mikor és hol nyertek a kommunisták tisztességes választást?

Mert nálunk és Oroszországban biztosan nem.
Allahu Akbar 2019.10.12 21:45:07
@nincs1itt: Te gondolkodj, mielőtt azzal jössz, hogy a komcsik is nyertek választást. Csalás nélkül nem nyertek soha, egy csalással megnyert választás pedig semmiféle demokratikus legitimitást nem biztosít. Képmutatás egy elcsalt választás után a választókra mutogatni, amikor a kommunistákat nem ők emelték hatalomba, hanem nálunk a szovjet hadsereg, a Szovjetunióban pedig egy közönséges puccs.
Allahu Akbar 2019.10.12 21:56:43
@nincs1itt: Mit csicseregsz, kicsi rigó? Eriggyé, töcsköld meg inkább anyádat