Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rakéta08

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy kissé, de nem teljesen, lehiggadtak a kedélyek az internetadó körül, egyet hátralépve nézzük meg a részleteket. Miért ne lehetne fizetni az internet forgalma után? Minden egyéb nagy szolgáltatás után forgalomarányosan fizetünk, áram, víz gáz stb. Ezek a napi élethez…..
Attila egy buszon találkozott azzal a magyaros (=portáskommunista) jelenséggel, miszerint a fogyasztó gyermek, méghozzá a hülyébbjéből, aki örüljön, hogy fizethet, miközben a szolgáltató bácsi miheztartás végett lenyom neki pár sallert. Én a széplaki Ezüspart hotelben láttam…..
Rakéta08 2008.07.10 22:54:30
Szerintem felelőtlenség volt lecsavarozni a záró/nyitó csúszkát. A buszon szerintem pont ez az egyetlen dolog amit alig lehet elrontani. Sokkal többet ártottak mint használtak vele ... vagy talán az volt a cél hogy a drága volános kolléga amikor hazafele megy a járaton akkor nehogy már ne tudja teljesen CSAK ő élvezni a hűs szellőt ?? a többi akár több tucat ember meg fulladjon meg a melegben????


sziribi A volánoknál azért közel sem annyira rossz a helyzet mint a különjáratokon vagy kimondottan azon az egy szerencsés járaton amit sikerült kifognod ...
Itthon inkább az a jellemzőbb hogy vagy megy vagy nem megy , vagy mehetne ,de mégsem mert hát a ""drága" sofőr bácsinak kell ám a büfés pénz gázolaj takarékosságból és inkább még a 40 fokban is a két kis tetőablakot hagyja nyitva és ennyi a légkondi ...
DE ha meg működik akkor azért el lehet azt rendesen zárni ... és amilyen állapotban is van az itthoni buszok nagy része nem sokszor van az hogy ömlik Rád a hideg ,de ha igen akkor csak egy vagy max. két mozdulat és volt nincs ........

A drága és kedves mártír nyugdíjasokról pedig nekem is az a véleményem ,hogy a világ összes pénze sem lenne elég nekik nyugdíjként ... egyrészt .... másrészt pedig utazásnál meg aztán valamiért tényleg azt gondolják hogy hát ők az istencsászárok és császárnék és nekik jár mindig és mindenkor a hely ,ha meg Te leültél előtte akkor az a minimum hogy egész úton a könyökével vagy a szagos karjával ba**tat .... SZÉP viselkedés valóban !!! GRAT !!!
jahhhhhh és tudnak pampogni ,a "szájukat" nem lehetne egyetlen ""bécsi kapuhoz"" sem hasonlítani nagyság tekintetében ......de amikor a drágák mennek valami túrára vagy kirándulásra akkor nehogy már levegye azt a qrva háti táskát inkább jól vállon vág vele mindenkit mire elér a kiszemelt ülőhelyig ....

Pippas : mi van neked nem volt gyerekkorod ? vagy nem jártál suliba? vagy valami szoci kegyeltje voltál és nem kellett fizetned ????

Anchel : előbb tudakold meg a buszok klíma működését aztán lehet osztani az észt ......

Pista Bácsi :) az a helyzet hogy a moziba nem nagyon lesz beteg valaki mert ott van ,deee mondjuk ha izzadtan kapja 2-2,5 órán át a "jól" beállított "hűtött" levegőt az arcába vagy a homlokára annak nem biztos hogy happy end lesz a vége ..... vagy kend már próbálta ?