Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hobo Fischer

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mutatom a cím magyarázatot: http://hataratkelo.com/vilag-egyik-legzsufoltabb-tengerpartja/#prettyPhoto/0/  Idén augusztus 3. hetében ismét, 14. alkalommal kedvenc szigetemen nyaraltam egy hetet. Azaz csak volna, nyaraltam volna. Ennek kapcsán gondolkodtam el magamon, az embereken és a nyaralási,…..
Hobo Fischer 2019.09.26 10:03:00
@egyvagyok:
"Hétvégén Sirokra megyünk."
Szerintem a "Sirokba megyünk" jobban hangzik. Mar csak azert is, mert a kornyeken nottem fel es soha sem ugy mondtuk, hogy Sirokra. De mindegy, nincs jelentosege, csak azert kommenteltem, hogy irjak valamit. :) Ja, a siroki varban meg eletemben nem jartam, lusta voltam felmenni a dombra.:) A nyarat vegig csavarogtam, volt egy hosszabb turam, 5500 km 12 nap alatt, lusta vagyok feltenni kepeket, csak egy rovid clipre volt erom:
www.youtube.com/watch?v=AmKpZ5GekFw
Aug 15/19 Big Horn Mountains, Wyoming, USA Cowboys 1/3
Most Londonban (UK) csovezek, keszulok haza Magyarorszagra.
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)
Hobo Fischer 2019.09.28 11:29:18
@Daenerys Targaryen:
"a budai hegyek eléggé tele vannak emberekkel."
Sajnos a Yellowstone National Park is tomve van turistakkal, fel napig birtam csak a tomeget es huztam is el. Majd kora tavasszal megyek vissza, remelem akkor kevesebben vannak. De ugyan ez volt Deadwood-ban (South Dakota), nagy csalodas volt.
Amugy en belecarok a ecolabnyomba, kocsival megyek mindenhova, legtobbszor egyedul. Az idei ev jo volt utazas szempomtjabol, mentem vagy 10 ezer km-t (a Londonba repulest nem szamitva):
indafoto.hu/hobo_fischer/2019utazasok
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)
Hobo Fischer 2019.09.29 13:32:33
@Szőkenőő:
"Van egy külön buxám erre a célra, a férjem pakolja bele havonta a zsét, cuki egy embör az :D"
Nekem meg a kanadai allam dobalja bele havonta a penzt, nyugdij neven. :) Pedig alig dolgoztam 2-3 evet hivatalosan a 36-bol.:) Kedden megyek Magyarorszagra, onnan a Transzsziberiai Expresszel Sziberiaba es Pekingbe. Visszafele beugrok Jeruzsalembe is, ha sikerul. Mielott visszamennek Kanadaba meg Londonban dolgozok egy keveset, mert eleg keves a nyugdij.:( Kanadabol meg huzok le Mexikoba 2-3 honapra. Eleg unalmas a proli nyuggerek elete.:( Kulonosen egyedul.:)
Vilag prolatarjai egyesuljetek! :)
„Mikor pedig végre hosszas munkával sikerült becsábítani, kiderült, ami addig is egyértelmű volt: hogy életem szerelme teljesen impotens” – És nem Levélírónk külleme miatt, ennél sokkal összetettebb a dolog. Mert hiába az összhang és a sok közös téma, ha egy dogmatikus vallás közétek áll.…..
Hobo Fischer 2019.08.30 16:52:29
@Daenerys Targaryen:
"a társkereső oldal promotálása."
Ha-ha -ha! A posztok tobbsege elveszi az ember kedvet a tarskeresestol. A szorakoztatas ellenben nagyon bejon, jokat rohogok a hulye picsakon es faszokon. Arra is jo, hogy lehet a buta luvnyakat beoltani, ravenni oket egy olcso dugasra, rajatsza vagyaikra bevallott gyengeikre, vagyaikra. Vagy hogy lehet levenni kocsog pasikat puncit, csocsoket villantva elottuk. :)
@erkölcsi hulla:
"A vallás az emberiség legnagyobb ellensége a fejlődés előtt."
Az emberiseg legnagyobb ellensege az un. fejlodes. :) Ha fejlodott egyaltalan valamit Kain ota az ember. Esetleg visszafele.
"Óvakodj az embertől, mert ő az ördög eszköze. Isten teremtményei közül egyedül ő öl sportból, pénzért. Megöli testvérét, hogy megszerezze annak vagyonát. Ne hagyjátok, hogy elszaporodjon, mert elpusztítja az otthonát, de a tiéteket is. Verjétek láncra és vigyétek vissza a dzsungelbe, mert ő a halál hírnöke.”
...
A poszthoz: tobbek kozott nem ertem, mi a faszt keres egy impotens faszi a tarskereson. :) Ha megis regisztral, minimum azzal mutakozzon be, hogy impotens, a moslekkeveroben kiment a rugo. Ha igy is kell valakinek, Isten aldasa az uj parra.:)
"A legtöbb elvált ember sérült."
Nem csak az elvalt ember serult, hanem az egesz emberiseg, a magyarazat erre tobbek kozott az un. "Triune brain".
"A legtöbb férfi képtelen feldolgozni, ha a nemzőképességével történik valami."
Mintha a picsak olyan konnyen fel tudnak dolgozni a klimaxot (menopause). :) Bar egyes, az embernel fejlettebb fajoknal rendkivul nagy jelentosege van, pl a ven picsak lesznek a csalad, klan vezetoi, nevelesi tanacsadoi. Az embernel is igy volt regen, de napjainkban a venasszonyokat inkabb beteszik az elfekvobe, rosszabb esetben eutanázia. Nesze neked nagybetus "fejlodes". :(
---
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)
"To ask them to legalize pot is something like asking them to put butter on the handcuffs before they place them on you"
(Charles Bukowski)
Íme a cikk, ami újfent elgondolkodtatott, több irányban is: https://24.hu/poszt-itt/2019/08/04/karafiath-kenderesi-zaklatas/ Kétség kívül igaz, hogy jelenkorunk egyik központi kérdése, le nem rágható gumicsontja, hogy mit lehet és mit nem tenni egy nővel egy férfinak. 1. Tegyünk egy kísérletet…..
Hobo Fischer 2019.08.08 16:30:24
@BirikszKrokiksz:
"ah magázódunk, nagyra értékelem, mert szerintem szekszi."
Szerintem is szexi. Es netpolgarpukkaszto is. Mit gondol, miert valtottam at egyes szam 3. szemelybe? :) Ha en mar nem is vagyok szexy, legalabb az irasom legyen az. :)
"nem kell mindent túlgondolni, nehogy félreértés legyen a vége -> az egyszerűbb több."
Ez emberiseg egyik legnagyobb hibajanak en is azt tartom, hogy egyszeru dolgokat igyekszunk tulkomplikalni.
"maga kozmopolita. elsőre is lejött, nem szükséges a folyamatos hangsúlyozása, még akkor sem, ha fajtajellegből adódóan hátrányos megkülönböztetés jut osztályrészemül az ön szemszögéből nézve."
Ez egy hatalmas tevedes! Ne hasonlitson engem, egy piti kalandort holmi kozmoplitakhoz. Ezt nem turom!!! Komolyan. :) Szincsiszta szittya matyar vagyok, svab es tot felmenokkel. Eletemben semmire sem voltam buszke, csak a magyarsagomra! Ezt most tenyleg komolyan mondom! A genetikat arra ertettem, hogy az egyik ukapam a mult szazadfordulon becsatangolta fel Amerikat a haverjaival. Az egyikuk korabban ment haza, es mondta az otthonmaradt felesegenek, hogy az ukapam meghalt odakint. Addig adig vigasztalta az ukmamat, hogy egy kislany lett az eredmenye, Johanna dednagynenem.:) Az ukpapa kesobb hazatert, es nagyott nezett, hogy a harom melle meg egy 4. gyereke is lett a tavolleteben. :) Ez a Johanna nenem is kivandorolt az 1920-as evekben, szoktam latogatni a gyerekeit, amig eltek Pennsylvaniaban es Californiaban. Meg annyit tennek hozza, hogy melyen vallasos es rendszeresen templombajaro hithű romai katolikus vagyok, de szimpatizalok a haszid mozgalommal is. Sajnos abba csak szuletni lehet.:(
"egy 1-10 skálán hova pozícionálja mondjuk a fogfájást vs szülést."
Fogfajas az 10, vesegorcs 12, a szules pedig szerintem 5. :) Na, legyen 6, ha nagyvonalu akarok lenni. :)
Lassan be is fejezem mara, sok dolgom van meg; pakolas, bank- es nyugdijugyek intezese, stb,.
Egy elmeny volt ez a beszelgetes Önnel. :)
Tisztelettel: Hobo Fischer alias Sagvari Endre, akinek 32 neve volt
---
Világ proletárjai egyesüljetek! :)
"But I'm still a refugee, won't you say a prayer for me?
'Cause sometimes even the strongest soldier falls "
(Julie and Steven P. Miller)
Hobo Fischer 2019.08.11 03:51:56
Udvozlom a Holgyeket es Urakat Fargobol (North Dakota). Este 7 ora van, most jutottam egy kis pihenohoz. Csupa rohanas ez a kibacott elet.:( Tegnap az az penteken delutan 3 fele indultam el, azt hittem, hogy meg csak csutortok van, lazan vettem mindent, mint mindig. :( Mindegy, majd jovore korabban indulok 2 nappal. Raadasul rossz idot is futottam, csak 1600 km sikerult lenyomnom 1 nap alatt. Oregszem. :( Mentsegul legyen szolva, tegnap este olyan eso kapott el, hogy nem lattam 5 m-nel messzebb es felalomban is vezettem. Ugy 22 ora korul nem birtam tovabb, bealltam egy benzinkuthoz. Keszultem megvetni az agyam - ilyenkor miert ne talaljam a halozsakom a sok car kozott - mikor egyszer csak nagy fenycsova, kopognak az ablakon. Ki a q..a annya lehet ilyenkor? Lehuzom az ablakot, hat ket szovetsegi (RCMP) csendor s kerdik, mi a baj? Mondok faradt vagyok es az eso is bebacott. Mondjak lattak, hogy minden 3. percben az arokbol kormanyoztam vissz a kocsit 80 km/h -as sebesseg mellett. Kiderult, mogottem jottek. Kerdik, ittam? Mondok nem iszom alkoholt. Aszongyak, azt latszik rajtam, de meg kellett kerdezniuk, rutinbol. Bocsanatot is kertek es szep almokat kivantak. Mi a pi..a, hova fajult ez a vilag? A rendor aggodik egy proli eleteert es egeszsegeert. Reggel 7 fele kelek fel, szetnezek, hat nem Wayburn- ben vagyok! 20 eve dolgoztam itt, utolso munkam volt az olajkutatasban, szokas szerint kileptem, mint mindig. Mosdas, kave, cigi, irany a hatar, kb 130 km. Kerdi a hataror (nekem csak egy bevandorlasi tisztviselo), hogy mi a celom az USA-ban? Mondok csavargo talakozo van Iowaban, hivatalos vagyok ra. :) Nagyot nezett es jo utat kivant. :) Fotokat meg nem csinaltam, el voltam foglalva a vezetessel. :) Ezert volt jo a NCS-vel, amig o vezetett en fotozhattam.:) Most pedig irany Minneapolis, Minnesota, meg ma oda kell ernem. Szerencsere csak 3 es fel ora vezetes.
Elnezest ezert a semmitmondo, rovid es igenytelen utleirasert, tobbre nem tellett.:) Majd legkozelebb es remelhetoleg az utazasi blogomon amit 20 eve tervezk. :)
Vilag proletarjai egyesuljetek! :) Peace!
Hobo Fischer 2019.08.13 20:01:52
@Szőkenőő:
"Látom azért NCS csak hiányzik :)"
Dehogy hianyzik! Pontosan egy fel oraja gondolkoztam el, hogy milyen kibacott szerencses vagyok azzal, hogy nincs velem: akkor vakarom meg a t...eimet, amikor akarom es nem kell utana kezet mosnom, akkor gyujthatok ra, amikor akarok, ejjel is vezethetek, ott alszom, ahol akarok, nem nyavog senki mellettem, nem kell varnom senkire es meg sorolhatnam az elonyoket vegnelkul.:) Hatranyom nem is szarmazik belole joforman, hogy nincs itt.:)
Amugy uton vagyok Deadwood fele, 1-2 szaz kilometer csak. Pontosabban Rapid City - tol nem messze alltam meg internetezni egy autos pihenoben, a 90-es fout mellet:
indafoto.hu/cascabel/fuck_you_bitch_tour_19
---
Világ katolikus proletárjai egyesüljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)
Ass blaster Gyerekiahóra... 2017.09.16 22:40:11
Körülbelül két évvel ezelőtt írtam egy posztot. A poszt nem érdekes, nem vagyok rá büszke később bocsánatot is kértem érte. Nem ez a lényeg, hanem hogy a hozzászólások között teret adtam egyik barátomnak akinek, hát hogyis mondjam, elég sajátos világképe van. Több más blogról kitiltották már, de…..
Hobo Fischer 2019.08.05 21:52:53
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Gondolkoztal* mar azon, hogy szepen hangzo latin szavakbol allo nickedhez hozzaadsz meg egyet mielott berobbansz kozenk, Az Oroszlanok Barlangjaba? Pl. az Ursus-t. Es le is terdelsz, kitatott szajjal, felkeszulve a nemes aktusra. :) Mert koztodott, hogy csak "azert" jarsz ide, Ursus testvereiddel (taga es tsai) egyetemben.
---
Világ proletárjai egyesüljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)
---
* vedd jutalomnak, hogy ezt feltetelezzuk rolad
Hobo Fischer 2019.08.05 22:54:30
@diggerdriver:
Hagyja ma Jani ba' az osszeeskuves elmeleteket! Annal egyszerubb oka van ennek: mi, szakemberek - matyarul life coachok (de sarlatannak is megteszi) - az un. "Medve (Ursus)" komplexusra* vezetjuk vissza ezt a szemelyisegzavart. Naluk tetezi a dolgot az, hogy az atlag medvekkel ellentetben - akik a mezest szeretik - ezeknek a prolik turos a fasza a fetisuk. Azert jarnak vissza rendszeresen es tomegevel. :)
*Medve, te szopni jarsz ide?" :)
---
Világ proletárjai egyesüljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)
Hobo Fischer 2019.08.13 19:46:58
@Quercus Maximus:
En is kiallok a lengyel katolikus puspoki kar mellet!!
Vesszennek az vallasellenes fasszopo libsik! Egyházi átkot rájok! Hirdessunk szent haborut ellenuk, hordjuk körbe a világon a véres szent keresztet es a vörös csillagot!! :)
---
Világ katolikus proletárjai egyesüljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)
---
PS: Udvozlom az Urakat es Elvtarsakat valahonnan South Dakotabol, a "Fuck You Bitch '19 Tour" egyik pihenojebol. Lassan kozeledek Deadwood, SD fele, a 119. National Hobo Convention -rol visszafele. Eddig minden OK. Majd ha lesz idom, irok egy hosszabb beszamolot. Addig is:
Kitartas! Legyetek resen! Az ellenseg nem alszik!
indafoto.hu/cascabel/fuck_you_bitch_tour_19
...
www.youtube.com/watch?v=myJDBos5Vyw
Wheeler Walker Jr. - Fuck You Bitch
Létezik olyan, hogy egy nőt annyira elrémít az összeköltözés gondolata, hogy azonnal bontja is a kapcsolatot? Levélírónk erre gondol, ugyanis mióta bejelentette elképzelését, a barátnő bezárkózott és szinte elmenekült a helyszínről. Talán egy új autó majd megvigasztalja...   Ha esetleg nem…..
Hobo Fischer 2019.08.06 17:24:52
Posztolo! Jobb otlet híján hallgasd meg tobbszor is ezt a szamot es kozben gondolkozz el a szovegen, talan segiteni fog (es orulj neki, hogy meg most konnyen megusztad):
www.youtube.com/watch?v=YZUE4_PtOk0
Supertramp - It's Raining Again
"You're old enough some people say
To read the signs and walk away
It's only time that heals the pain
And makes the sun come out again
It's raining again
Oh no, my love's at an end
Oh no, it's raining again
Too bad I'm losing a friend "
---
A tortenelem tele van szopoagra kerult ferfiakkal. Regebben - peldaul a 70-es, 80-as, 90-es evekben - konnyebb volt ezen tultennie magat egy sebzett ferfiembernek, akkor meg nem volt ez a kibaszott szocial media, ahol setetebbnel setetebb szemelyisegzavaros köcsög fasszopo alfak meg wannebe alfak osztogatjak a nem letezo eszuket. :) A "regi szep idokben" peldaul a felejteni akaro vagy jol bebaszott vagy felult az buszra es keresztul - kasul bejarta a kontinenst es mire a vegere ert, el is felejtette azt a kibaszott picsat, aki elzavarta vagy akitol elmenekult.
De sajnos legtobbje akkor sem tanult belole, ujra es ujra beleesett a nagy csöcsök, boci szemek, sziren hangok csapdajaba es folytatodott "az alkohol vagy az ido mindent megold" vezerelte korbejaras a semmi korul. :( A vegeredmeny kozismert.
---
Világ proletárjai egyesüljetek! :)
"But I'm still a refugee, won't you say a prayer for me?
'Cause sometimes even the strongest soldier falls "
(Julie and Steven P. Miller)
---
PS: nővel összebútorozni az álmoskönyv szerint is főbenjaró bűn! :)
Hobo Fischer 2019.08.06 22:24:41
@PPK™:
"1. egy feminista nő ül le a férfimozgalmak résztvevőivel cseverészni, aki kivételesen van annyira értelmes és flexibilis, hogy meghallgatja és megpróbálja megérteni őket"
Itt pedig meg lehet nezni a rendezo feminista picsa, Cassie Jaye TEDx eloadasat az eloiteleteirol, a film utozengeirol es sok egyeb erdekessegrol:
www.youtube.com/watch?v=3WMuzhQXJoY&t=697s
MEETING THE ENEMY A feminist comes to terms with the Men's Rights movement | Cassie Jaye | TEDxMarin
Ha valakinek van ideje es turelme akkor erdemes beleolvasni a kommentekbe is. Mindettol fuggetlenul en mar nem bizom egy noben sem. :)
---
Világ proletárjai egyesüljetek! :)
"But I'm still a refugee, won't you say a prayer for me?
'Cause sometimes even the strongest soldier falls "
(Julie and Steven P. Miller)
„Sosem tepertem olyan nagyon nőkért, valahogy mindig ők választottak engem, én inkább csak belementem a helyzetbe” - És talán emiatt is alakul mindig úgy Posztolónknál, hogy inkább a beletörődésről szól részéről a dolog, és néha úgy érzi magát, mint egy elejtett vad. Aztán már csak idő kérdése, hogy…..
Hobo Fischer 2019.08.05 22:26:34
@Spiritual:
"Ez az alfahím meg szuperszuka baromságok elég szánalmasak."
Raadasul szakemberek szerint eleg komoly szemelyisegzavarra vezethetok vissza, pontosabban az Odipusz ill. az Elektra komplexusra. Szerencsere csoportterapiaval gyogyithato mindketto, bar hosszadalmas. Gyorsabb eredmeny erheto el az un. "Szivlapat" modszerrel. 50X hatba a javalott adag. Szuperszukaknal a fele mennyiseg is megteszi. :)
---
"The Alpha-males are textbook examples of the Oedipus complex in action. Men? No, inside they're still little boys who secretly want to win mommy's favor by knocking off big daddy. Basic psychology, except they're overdosing the real world with too much edgy testosterone ... aggressive, arrogant, narcissistic ... bullies on the playground overcompensating for an inferiority complex ... they love games, fights, contests, winning, deals, risks, wars, anything to prove they're king-of-the-hill ... like owning truckloads of money, enough for several lifetimes ... think Liar's Poker, they play for bragging rights, to tell "the guys" how they beat "the other guys" on the playing field ... but psychologically they really are just little boys in big-boy costumes playing "grown-up" "
---
The Oedipus Complex:
In the young boy, the Oedipus complex or more correctly, conflict, arises because the boy develops unconscious sexual (pleasurable) desires for his mother.Envy and Jealous is aimed at the father, the object of the mother's affection and attention. These feelings for the mother and rivalry toward the father lead to fantasies of getting rid of his father and taking his place with the mother.
The hostile feelings towards the father lead to castration anxiety, an irrational fear that the father will castrate (remove his penis) him as punishment.
To cope with this anxiety, the son identifies with the father. This means the son adopts / internalizes the attitudes, characteristics and value that his father holds (e.g. personality, gender role, masculine dad-type behaviors etc.).
The father becomes a role model rather than a rival. Through this identification with the aggressor, boys acquire their superego and the male sex role. The boy substitutes his desire for his mother with the desire for other women.
---
The Electra Complex:
For girls, the Electra complex begins with the belief that she’s already been castrated. She blames her mother for this and experiences penis envy. For girls to develop their superego and female sex role, they need to identify with the mother. But the girl’s motivation for giving up her father as a love-object in order to move back to her mother is much less obvious than the boy’s for identifying with his father. As a consequence, girls’ identification with their mothers is less complete than boys’ with their fathers. In turn, this makes the female superego weaker and their identity as separate, independent persons is less well developed.
---
Világ proletárjai egyesüljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)
Ass blaster Belegondoltál már? 2019.08.02 23:11:11
Régen írtam már posztot, és most megint egy kényes témáról fogok vitát nyitni.  A határon túli magyarokról. Meg az itthoni magyarok nacionalizmusáról.  Képzeljük el a következőt. Te kedves olvasó este álomra hajtod a fejed valahol Magyarországon. Majd amikor másnap felébredsz akkor döbbenten veszed…..
Hobo Fischer 2019.08.04 16:48:50
@diggerdriver:
En is proli vagyok!
Azon belul is a legnemesebb fajta: lumpenproli! :)
@Cycmen pedig egy budos latens buzi nyilasivadek! Aki leszophatja a prolik túrós faszát lipsi ertelmisegi tezsvereivel versenyezve! :)
---
Világ proletárjai egyesüljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)
Hobo Fischer 2019.08.04 17:30:38
@Cycmen:
"Akkor a testedből élsz ezek szerint?"
Es te mibol elsz Jóna tezsvir, ha szabad erdeklodeni? Netalantan csak nem az eszedbol? Anatomiailag az is a test egy reszenek, az agy munkajanak az eredmenye. Akkor meg mire vered itt a taknyodat te fasszopo nyilasivadek? :)
BTW: a nyilasmozgalom magjat is a prolik alkottak. :)
---
Világ proletárjai egyesüljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)
Csatlakozz Magyarország exkluzív beszavazós társkeresőjéhez, és tudd meg, hogy elég szép vagy-e ahhoz, hogy itt kereshess társat! Társkereső szépeknek ! Hát ide is eljutottunk… Most éppen a Dán mintát majmolva. Úgy tűnik el kell fogadnunk, hogy a baromságnak nincs határa, a de a magyarázat…..
Hobo Fischer 2019.07.31 07:46:33
@Mia and me:
"Azaz ha pl. kurva vagyok és meztelenül kimegyek az utcára akkor sincs senkinek joga hozzám érnie, csak ha ( kedvtelésből vagy pénzért;)) megengedem hogy hozzámérjen. Ez vonatkozik mindenkire."
Ki tetszett hagyni a mentosoket, azok engedely nelkul is hozzaerhetnek az olyan mentalisan serult embeszabasuakhoz - akik meztelenul flangalnak az utcakon - amig betuszkoljak oket a mentoautoba. De lasszoval is be lehet oket fogni, akkor hozzajuk sem kell erni. :) Vagy altatolovedekkel leteritik elosszor es utana homlokrakodoval felba...ak oket egy teherauto platojara es ugy szallitjak be a mentalis intezmenybe. :)
Ssajnos lattam ilyen serulteket Vancouverben eleg gyakran kovalyogni az utcakon, fenyes nappal, meg ha fizettek is volna erte, akkor sem ertem volna hozzajuk. :(
Es olyankor mi van, ha egy no er a ferfihoz annak engedelye nelkul? Azt szabad????
---
Világ proletárjai egyesüljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)
Hobo Fischer 2019.07.31 09:01:11
@Mia and me:
Tevedni tetszik megint, de nagyon.
A kigyurt izomagyu shortos uriember nem azert megy ki a villamoshoz villogtatva dalias felsotestet, mert dugni akar, hanem hogy igy hozza a tobbi ferfinek a tudomasara azt, hogy o a falu bikaja, az alfa male, jobb lesz vele vigyazni, mert lever mindenkit, aki az utjaba akad ha nozesre kerulne a sor.:)
Ugyan ez a motivacioja az allandoan mely dekoltasu ruhaban villogo szilikonos nagycsocsu Holgynek is, felhivni notarsai figyelmet arra, hogy o van elsobbsegben veluk szemben ha parvalasztasra kerulne a sor, szoval kussoljatok, en vagy a vilag szepe, az alfa p..a, engem fognak megdugni, nem titeket. :)
---
Világ proletárjai egyesüljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)
Hobo Fischer 2019.08.03 21:37:31
@Daenerys Targaryen:
Te ugy tudom, hogy a Bermudakon nyaralsz most. Mit keresel akkor itt? :)
---
Világ proletárjai egyesüljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)
Anita nem érti, miért lécelnek le a férfiak mellőle 1 hónap után, és miért nem képesek gerincesen elmondani a problémájuk valódi okát? Ő tisztán játszik, már az elején elmondja, hogy gyereke van, és azt is, hogy ettől még nem halt ki belőle a romantika.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
Hobo Fischer 2019.08.01 15:21:29
@Béci_ma_ne_lécci:
"Sokan vannak férfiak, akik nehezen, vagy egyáltalán nem tudják feldolgozni a válást, és az azt követö családszéthullást. Sok elvált férfi alkoholizmusa is erre vezethetö vissza."
Miutan kirugott az ex-em, az ex anyos aggodva megkerdezte, hogy ugye nem kezdtem el ujra inni.
- Nem ert annyit a lanya, hogy en alkoholista legyek miatta - volt a valaszom. :)
---
Amugy irtam egy hozzaszolast, de olyan hosszura sikeredett, hogy egy posztnak is sok lenne, ezert nem is teszem kozkinccse. :)
A lenyege roviden: pont tegnap otlottem ki egy hosszab nyaralast utazassal egybekotve (3 -4 honap, Kanada, USA, Mexiko), amibe a leendo utitars holgy gyereke (vagy baratnoje) is beleferne. Termeszetesen vannak szigoru feltetelek, nem is keves. Szukebb ismeretsegi korom azt mondja erre, hogy nem vagyok normalis! Tudom. :)
---
Világ proletárjai egyesüljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)
Hobo Fischer 2019.08.03 16:44:20
@Almandin:
"Ti azt akarjátok, hogy kihaljon az emberiség?"
Igen! Hogy miert? Tobbek kozott ezert:
"Beware the beast Man, for he is the Devil’s pawn. Alone among God’s primates, he kills for sport or lust or greed. Yea, he will murder his brother to possess his brother’s land. Let him not breed in great numbers, for he will make a desert of his home and yours. Shun him; drive him back into his jungle lair, for he is the harbinger of death." :(
(Planet of Apes)
---
" A harmadik világbeli bevándorlás azért veszélyes, mert olyan kulturális hátterű emberek özönlenek be tömegesen, akik vallásilag türelmetlenek, a nőket molesztálják, általánosságban nem tudnak jól beilleszkedni az európai kultúrába."
Ezt a magyar tortenelem mar parszor lejatszotta, neha sokkal durvabban. Eredmeny: pl. a kunokra roppant buszkek vagyunk, jobban, mint az Arpaddal elsokent erkezettekre. Pedig ha tudnak, miket muvelt Kötöny es Száján kánok befogadott, migrancs nepe az orszagban! De aki csak egy kicsit is ismeri a vilagtortenelmet, tud felhozni hasonlo peldakat szinte minden neppel, orszaggal kapcsolatban. Arrol, hogy a befogadott barbarok hogyan jarultak hozza es lettek szerves resze egy orszag kulturajanak. A "social engineering"-et regota es tobbe kevesbe sikeresen alkalmazza az uralkodo osztaly.
Ettol fuggetlenul utalom a bevandorlokat, migrancsokat, menekulteket annak ellenere, hogy en is barbar menekultkent erkeztem egy degeneralt libsi orszagba. :)
---
@Janed0e:
"Ennyi faszságot, rasszizmust és homofobiat h tudtál 1kommentbe osszesüríteni?"
Who's talking avagy bagoly mondja ... ! :)
---
Világ proletárjai egyesüljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)
Szerző : úgymond könyveskislány Korábban, ha úgy tartotta úri kedvem, akkor csak simán átsétáltam a határon, és máris a festői Burgenlandban találtam magam szőlők, borászatok, traktorok és Billák között. Manapság azért ez már nincs így, a rend szorgos, éber, és meglehetősen fiatal őrei…..
Hobo Fischer 2019.08.02 17:11:04
@LucretiaBorgia: @Szőkenőő: @Daenerys Targaryen:
Tudnanak varni egy honapot? Akkor erek Angliaba es szivesen megneznem a Scottish Highlandet. Nem lennek a terhukre anyagilag, tegnap jott meg az elso nyugdijam, 8 honapra visszamenoleg, ma meg a szocialis segelyem (par napja meg csikkket szivtam). :( Ha a Jo Isten is ugy akarja, jovo heten indulok belole egy 2 hetes turara, de most keletre, Minneapolisig es vissza. Es egyedul! Mivel hogy tobb, mint egy honapja kirugott a Nagycsocsu (God Bless Her!). :)
Az utolso allomas Montana lesz, Yellowstone National Park es egy Butte* nevu varoska.
Majd teszek fel kepeket errol az utrol is, bar a regebbiekrol is van meg vagy 2-300 kep, amikkel tartzozok.
---
Világ proletárjai egyesüljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)
---
* www.ohmidog.com/2010/11/02/surviving-butte-the-story-of-the-auditor/
en.wikipedia.org/wiki/Auditor_(dog)
„Képes egyszer úgy viselkedni, hogy elhiszem, élete értelme vagyok, máskor meg úgy, mint egy utolsó senkivel” - A kapcsolat 3 év után érzelmi hullámvasútazásba ment át, és a csaj most ott tart, hogy nem tudja eldönteni, maradjon, vagy adjon még időt neki. Amikor minden rendben van, irigylésre méltó…..
Teljesen értelmetlen egymás múltjában vájkálni, mert a jelen kapcsolatra kevés hasznos infó szűrhető le belőle, hiszen az egy másik helyzet volt. Levélírónk múltjában nincs semmi takargatni való, mégsem szeret beszélni róla. Emiatt is lett elcsapva, mert a kishölgy azonnal levonta következtetéseit:…..
Hobo Fischer 2019.07.30 15:15:49
@Dolus directus:
"De a legfontosabb, hogy ezer más jelből, információból is ki lehet következtetni a nő (vagy férfi) előéletét és hozzáállását a párkapcsolatokhoz."
Pontosan! Raadasul ehhez legtobbszor meg sem kell szolalnia a masiknak. Testbeszedbol, oltozkodesbol, viselkedesbol, tetovalasokbol, stb. szinte tokeletes jellemrajzot lehet felallitani egy emberrol. Ehhez azonban a sok tapasztalat mellet rengeteg szakirodalmat is el kell olvasni es azt probalni meg is erteni. Sajnos legtobbszor meg igy sem jon be a parvalasztas, mert emberek vagyunk, teli hibakkal es mindenfele hulye hormonokkal plusz fejletlen agyrendszerrel (triune brain), amik megzavarjak a logikus gondolkozast. Peldaul egy nagycsocsu norol hiaba tudjuk a jelekbol, hogy egy mentalisan beteg szemelyiseg, a csocsok latvanya elveszi az ember eszet. :) Kulonosen akkor, ha azokat szinte az ember szajaba teszi az elso talalkozaskor, amikor szinlelt kedvessegbol, szivessegbol kiigazitja az ember hajat. A hulye hapsi nem kapcsol, hogy azok a csocsok nem neki vannak villantva, de nem is a tobbi ferfinak, hanem a noi nemnek, hogy Gizi meretei mellett nem rughattok labdaba. :) Ugyan ez elmondhato a kigyurt izomagyu alfa hapsikrol is. Beteg facok azok is. :)
Ezert egy felnormalis ferfinak meg kell vonni a hatart, meg kell hataroznia a " red flag" - eket: peldaul olyan novel meg csak szoba sem allunk parvalasztasi celzattal, amelyik a kutyajaval alszik egy agyban. :) Lehet az a vilag legszebb es legokosabb noje, meg akkor sem! Ugyan is az a társfüggőség, mint koros szemelyisegzavar biztos es lathato jele. Egy-ket uritesre jo, de semmi tobbre. Egy Zeta ferfi azonban nem hasznalja ki ezt sem, mert uri csavargo nem el vissza a tudasaval, emberismeretevel vedtelen, beteg nok elleneben. Inkabb elmegy egy kurvahoz, mert "A kurvak soha sem hazudnak!" © HF :) Vagy pörget egyet, ha annyira kanos. :)
Es akkor meg nem is beszeltunk a tobbi red flagrol, pl. a narcisztikus pi..akrol vagy f...okrol es azok felismerhetosegerol, az ellenuk valo vedekezesrol. :)
---
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)
Hobo Fischer 2019.07.31 01:12:13
@Janed0e:
Mindenki alkalmas hosszutavu kapcsolat letesitesere, a legnagyobb ordaskurvatol kezdve a a "falubikaja" alfa male-en at a narcisztikus szemelyisegzavarban szenvedoig. Azonban ehhez szigoru kriteriumoknak es hihetetlen veleteleneknek kell megfelelni mindket fel reszrol amibe most inkabb nem mennek bele.
---
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)
Hobo Fischer 2019.07.31 09:32:42
@Daenerys Targaryen:
"erre kategorikus NEMet kell mondjak. Pont az ellenetéte az igaz: nagyon kevés ember alkalmas a hosszútávú kapcsolatra.'
Pedig tessek elhinni, hogy igaz, amit irtam. Erre vonatkozik a mondas is, hogy:
"Minden zsák megtalálja a maga foltját." :)
(csak keresniuk kell egymast, a foltnak is es a zsaknak is)
Elő pelda erre az irritalo, mindent tudo, a magyar blogszfera hirhedt udvoskeje, Wombyka, aki elmondasa szerint hosszutavu kapcsolatban el hőn szeretett csicska ferjecskejevel. :) De szukebb kornyezetemben is van sok pelda arra, hogy peldaul koztudottan kiallhatatlan, narcisztikus szemelyisegzavarban szenvedo nőszemelyek eleg regota elnek egyutt vagy izomagyu csavoval vagy muveszlelekkel, akire fel tudnak nezni es igy ők is a figyelem es elismeres targyai lettek ezen szemelyek tarsasagaban. Ez epp eleg a boldogsagukhoz, hisz ez az eltető elemuk. De idült alkoholistak mellett leelt eletekre is vannak peldak. Lehetne meg sorolni, de egyenlore ez is eleg gondolom.
---
Világ proletárjai egyesüljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)
„Nekem van félretett pénzem, neki nincs, és ez nem is volt téma eddig, de előbb-utóbb szerintem majd szóba fog kerülni” - Ám Posztolónk még nem érzi úgy, hogy jó szívvel közössé tudná tenni megtakarítását, ha úgy alakulna. Eddig minden korábbi kapcsolatában érezte az Enyém-Tiéd határviszonyt, ami…..
Hobo Fischer 2019.07.29 19:46:02
@Captain Admin:
"Ha garantálni lehetne,h lányom születik, simán bele is vágnék még a családalapításba is."
Ugy latszik, nem hallott meg a szex szelekciorol, ezen belul is peldaul az IVF/PDG technikarol. De ha az nem megy, nyugodtan lehet szolni valamelyik itteni izomagyu alfa male-nek aki garantalja a janygyereket es az ezzel jaro luksogorsagot. A kis crew slut miutan eleri az ivarerett korhatart - talan meg elotte is - közröhej targya lesz a csp blogon, az örömapa legnagyobb büszkeségére.
"Az alma nem esik messze a fájától." jeligere. :)
---
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)
Hobo Fischer 2019.07.29 22:33:46
@Janed0e:
"Egy fiatal lány, ki akarja próbálni magát, bulizik, korabeli fiúkkal kavar, utazgat, vagy még tanul, esetleg beleveti magát a munkába, m ebben a korban nagy még a bizonyítási vágy. Azok a húszas lányok, akik a fentieket nem tudják megelni vmi miatt (csúnyák, felszegek, szerencsétlenek, lelki sérültek, magyarul defektesek, akik nem kellenek a korabeli fiuknak), na azok allhatnak le apucival, ..."
Ez igy van, tanusithatom: egy 28 eves csaj koltozott hozzank, atmenetileg, a haverom huga. Le se xartam, atlag jany volt, neha beszelgettem vele, de semmi mas. Kb. 3 honap utan kopogtatas nelkul bejott a szobamba es az agyamba bujt. Pont esos ido volt, nem volt kedvem olyan idoben kimozdulni kurvazni, kenytelen voltam belemenni a jatekba. (Pedig ki kellett volna baszni abban a pillanatban, de a kenyelem nagy ur.) Par hettel kesobb elvettem felesegul. Kivancsisagbol meg sajnalatbol (es betyarbecsuletbol). Kesobb kiderult rola hogy kezdo zugalkesz, anorexik, bulemic, stb. Visszaut nem volt, 4 ev kemeny szenvedes lett a sorsom. Szerencses csillagzat allatt szulettem: vegul is kirugott. Mert otthagytam. :) Elmentem melozni, 4 ezer km-re tole. Hivtam, nem jott, elkuldtem a jo qurva annyaba, telefonon keresztul. Ramhivta a rendorseget is, hogy csunyan beszeltem vele es meg is fenyegettem. Ja, 4000 km-rol akartam megverni. Neki adtak igazat. Azota szabad vagyok! Nem utalom a noket, csak le se szarom a fajtajukat.:) Kostolgatnak azert hebe hoba, eddig sikerult ellenallnom.
"Mert dugni a hulye is tud, de ellenallni a pi..nak, arra csak az igazi ferfi kepes!" © HF
Masik ilyen mondasom - es utana be is fejezem a hozzaszolasom - pedig ez:
"Csak a gyenge embernek kell tars!" © HF :)
---
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)
---
PS: elfelejtettem az elejen, hogy 44 eves voltam, amikor megnosultem, majd 21 eve. :) Hogy van e vagy volt e gyerekem, azt nem tudom, senki sem hiv Daddy-nek es gyerektartas fizetesere sem koteleztek soha. :)
Besz..ok, iden szeptemberben lesz 50 eves az ex!! :))) Imadom az 50 koruli noket, de csak ha kopaszok, enyhen dundik, logos csocsuek es van alattuk dús bozont.! :)
Ezek utan probalja meg valaki azt mondani ram, hogy pszichopata vagyok! Addig elt! :)
Hobo Fischer 2019.07.30 06:31:52
@Janed0e:
"hát erre nem tudok mit mondani. Kicsit félek tőled, te beteg vagy?"
Nem is kell mondani semmit, nem azert irtam le a tortenetet. Felni sem kell, nem tudok es nem is akarok artani senkinek. Plusz a tavolsag is kozrejatszik, eleg messze elek Magyarorszagtol, nem csak terben, de idoben is.
Ellenben arra a kerdesre, hogy beteg vagyok e, hatarozott es konkret valaszt tudok adni: nem vagyok beteg!! Egeszsegem atlagon feluli, fizikai es szellemi kepessegeim szinten. Kissebb problemaim azert vannak, pl. almatlansag, 1-2 veseko is levalik 10 evente, de ennek nincs jelentosege a szamomra, magyarul lecarom. :) Kb. ket hete voltam altalanos felulvizsgalaton - haziorvosom sem volt eddig, miota itt elek - es mindent rendben talaltak, meg rakszures is volt - prosztata, vastagbel, stb. - es onnan is csak negativ eredmeny jott. Pedig napi 2 doboz cigit szivok - 50 eve dohanyzom rendszeresen - zoldseget, gyumolcsot csak farol vagy kertbol sajatkezuleg szedetett vagyok csak hajlando fogyasztani, lenyegeben kaven elek. :) Mozgasert, edzesert nem adok ki penzt, megszoktam, hogy ezekert fizetest kapok, tehat edzotermekbe es futni sem jarok. Ellenben a vilag vegere is kepes vagyok elmenni egy jo furdesert, imadom a testemet es a t...imet orakig, napokig aztatni a forro vizben, edes semmitteves, esetleg olvasas vagy zene hallgatas kozepette. :) Ja, alkoholt sem fogyasztok tobb, mint 30 eve, a kabszereket egyenesen utalom, bar a kendert kiprobaltam, de nem talaltam benne fantaziat. Egy honapja az utitarsam megkinalt egy kenderkivonattal, mondvan, hogy hasznal az almatlansagra, de egesz ejjel ugy okadtam tole, mint a lagzis kutya, majd' belehaltam. Szerintem meg akart mergezni, mert irigyelte a jozan es egyszeru eletvitelemet. Nem sikerult neki. Mergeben es tehetetlensegeben elzavart, aljas, sunyi modon. Ez kisse rosszul esett, nem ezt erdemeltem tole. Igy kenytelen leszek megint egyedul csavarogni a nagyvilagban. Tarssal nem volt azert rossz, plane, hogy atvette a volant is gyakran, amikor menet kozben fenykepezgetni tamadt kedvem es volt kihez szolnom is a hosszu utakon. De vele sem voltam hajlando egy szobaban vagy egy satorban aludni, de meg hozza koltozni sem, pedig nagyon akarta.
Elnezest a hosszura sikeredett beszamoloert, de rovidebben nem tudtam megmagyarazni a bizonyitvanyomat.
---
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)
---
PS: bucsuzoul egy szep zene:
www.youtube.com/watch?v=6zGBfPLFEbA
White Horse Guitar Club - Wide River to Cross
"I'm only halfway home I gotta journey on
To where I'll find the things that I have lost
I've come a long long road still I've got miles to go
I've got a wide wide river to cross

I have stumbled I have strayed
You can trace the tracks I made
All across the memories my heart recalls
But I'm just a refugee won't you say a prayer for me
'Cause sometimes even the strongest soldier falls"
Peace! :)
Legyenek a kettőtök jövőjéről irreális elképzeléseid, követeld rajta a félmilliás fizut kezdőként is, aztán vess véget a barátaival való eljárkálásnak, végül a melója mellett is ragaszkodj hozzá, hogy minden szabadidejét veled töltse. És ez csak 1 tipp.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
Hobo Fischer 2019.07.28 02:14:21
@God Harald:
Szep, ha valakinek hitvallasa van a mai vilagban, ritka ereny. God Bless You! :)
---
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)
Hobo Fischer 2019.07.28 05:02:43
@Hobo Fischer:
I'm sorry M. :( Ennyire nem akartalak megserteni. Ez csak valasz volt ezekre az sms - ekre.:
"June 20 2019 at 11:54 Latom megint hulye vagy....lets take a few weeks break....haha"
"June 20 2019 at 12:19 Komoly, nincs idegzetem hozzad amikor ilyen bolond vagy....par het szunet kell!"
Lehettel volna annyira gerinces, hogy szemtol pofaba zavarsz el, nem ilyen jellemtelen, sunyi modon.
---
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)
---
PS: elnezest a blog gazdajatol es a T. olvasoktol, hogy itt* teregettem ki ket vadidegen szennyeset. Ha masra nem is, de okulasra jo lesz masoknak.
* ma talaltam ra veletlenul a - Mit jelent az, hogy „Tartsunk szünetet” - c. posztra es egybol leesett, hogy innen vette a Holgy az otletet.
Ezzel a szammal bucsuzok:
www.youtube.com/watch?v=euhgMBgTB34
Eye In The Sky by Alan Parsons Project with Lyrics
"I am the eye in the sky, looking at you
I can read your mind
I am the maker of rules, dealing with fools
I can cheat you blind
And I don't need to see any more
To know that I can read your mind"
Hobo Fischer 2019.07.28 07:04:52
Mielott elhuzok, egy regebbi - A haverjai előtt egész más arca van - c. posztra most es itt reagalnek, zeneileg.
1- A Captain es fia - amikor meg csak 3 eves volt a gyerek:
www.youtube.com/watch?v=IS47GljkdEE
Wheeler Walker Jr. - All the Pussy You Will Slay
"Oh, the pussy you will slay someday
They'll be givin' it away
And you'll be munchin' so much muff
Just wait
All the pussy you will slay someday"
---
2 - A Captain es fia - amikor majd 15 eves lesz a "buszkeseg":
www.youtube.com/watch?v=oQb292uJGVA
David Allan Coe - Pick 'em Lick 'em Stick 'em
"You gotta learn how ta pick em son
Learn how ta lick em son learn how to stick em son
Between the thighs and you got to try not to beat em too much
Try not to teach em too much try not to feed em to much bull shit and lies"
---
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)
“Drink, fuck and smoke plenty of cigarettes.”
(Charles Bukowski)