Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martínez1698

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Norwich City - Manchester City 3:2. Nehéz mit írni erről, de azért teszünk egy próbát. A '19/20-as szezon meccseinek elemzésébe egy huszárvágással az ötödik fordulóban kapcsolódunk be. Az első 4 meccsről nem csak tervben, de folyamatban is van egy poszt, melynek megjelenése csak szabadidő…..
Az új szezon kezdetének izgalmait kicsit magunk mögött tudjuk hagyni a válogatott meccsek miatti szünetben. A mostani idényt feledtetve jöjjön most egy kis múltidéző bő 10 évvel ezelőttről, az igazán kalandos 2007-2008-as évadról. Teaser: Eriksson, Elano, Dunne, Michael…..
Amikor beszélgettünk arról, miről is szóljon a következő poszt az előszezonban, bedobtam [mgyuri], hogy gyakorlatilag három éve kezdte meg Manchesterben a munkát a katalán board. Ebben a posztban vázoltuk anno a szép jövőt, három szezon után martínez1698 vállalta, hogy megnézi, hogy hol is tart most…..
Újra itt vagyunk, a múlt heti átigazolási poszt után most jöhet egy újabb, az örök aktuális témáról. Kopasz kókler? Igen, tényleg vannak, akik így gondolják ezt. A közösségi oldalakat és a különböző fórumokat böngészve temérdek hasonló lényegű megjegyzésre bukkanhatunk. Különösen nagy divatja…..
Újabb nyár. Újabb átigazolási időszak. Mi felvesszük a fonalat a nyáron, ez martínez1698 bemutatkozó posztja az oldalon, reméljük lesz még pár tucatnyi.  Sokak számára nemcsak a legunalmasabb része az évnek, hanem a legidegesítőbb is, mivel a csapból is nagyobbnál nagyobb álhírek folynak. Azért…..