Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herr Glatzkopf

0 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ha valakinek eddig baja lett volna esetleg Pumpedékkel, és a gyermekeinket megrontó nyugati mételynek tekintené (mint annak idején a hosszú hajat, a farmernadrágot, a bakelitlemezt és a Coca-Colát), az most ne olvasson tovább, mert ez a rész három dologról szólt: a baszásról, a szopásról és a…..
Szerbusztok drága Hölgyek és Urak! Hát elérkezett az utolsó hét, úgyhogy Bódi Sylvi szerint most több csavar lesz itt, mint egy csavarboltban. Az kurvaisten, hogy valaki ma hazaballag, és amint az a rendkívül diszkrét címadásomból ki is derül, Zsuzsi lesz ez, de higgyék el, ez nem oszt, nem szoroz.…..
Ez a mai adás úgy kellett mint egy marék tehénszaros iszap Franciska arcába. De ha már egyszer felkeltem ezért 5:26-kor, hogy megírjam a történéseket, ezért vegyük szépen sorra, hogy mik is voltak a műveltségi vetélkedős adást felülmúlhatatlan epizódban...
Herr Glatzkopf 2017.05.18 01:09:46
Szilvi Sylvi Andikát megszégyenítő rezzenéstelen arccal mondja fel a kamerának, hogy ma a gyerekek röplabdázni mennek, de a törpök élete nem csak játék és mese, valaki megsértődik, valaki meg megy haza a picsába. A lökhárítók felét ma már taktikusan kihagyták a képből, így nem olyan feltűnő, hogy az…..
Herr Glatzkopf 2017.05.11 12:41:09
@BobbyEwing: Épp akartam írni vele kapcsolatban, de engem meg a Jersey Shore-os srácra emlékeztet (Mike a.k.a. "The Situation") ez a beszédstílus.
Most, hogy már itt vagyok majdnem féléve, úgy gondoltam leírom nektek, mikben is különbözik az itteni iskolás életem az otthonitól. Párról nyilván van mindenkinek némi elképzelése, de gondoltam érdekes lenne bemutatást nyerni nektek az amerikai iskolarendszerbe.A két rendszer olyan messze van…..
Ez most egy kurta öfi volt, szóval ez a hogyvolt is kúrta lesz, mivel a nettó 45 percből 15 a kiszavazásról szólt. De amúgy se volt túl sok érdekes történés, érezhetően a szerkesztők vért izzadtak, hogy kihozzanak bármi érdekeset. Én együtt érzek velük, nagyjából nekem is ezt kell csinálnom az…..
Ez a nap is eljött. Az utolsó VV8 hogyvolt Powered By Chat Géza. Emlékszem a hatodik etapra, aminek mind a 120 napját Sixxszel ketten nyomtunk le. Az se volt egy fáklyás menet, vagy egy leányálom, sem egy tündérmese, de egy kósza gyaloggalopp se. A hetedik már jobb volt, mert azt már öten szopkodtuk…..
Herr Glatzkopf 2016.12.09 23:23:24
A századik adásban visszaszerezték Gina feláldozott szüzességét, Soma gumilabdával arcon rúgott két nőt, Katrina pedig valóra váltotta Dávid Barátom legnagyobb álmát. Elárulom, hogy a szájával csinált valamit. De aztán csinált sokkal durvábbat is, valami olyant, amitől garantáltan mindenkinek a…..
Van az a szitu, amikor az ember megveszi a surimi névre hallgató halkészítményt (aka rákrudacska vagy nagyon őszinte pillanatban rákimitáció), és boldogan megeszi mondjuk spagettivel, de ez a pillanat egész biztosan nem egy önmagát minőségi dél-olasz konyhát vivő, a pazar…..
Herr Glatzkopf 2015.07.30 13:49:54
@azbest: ha finomat akarsz enni úgy, hogy semmivel basznak át, szólj és mondok egyből 4 siófoki éttermet.
Belsőség Heti merítés 2015.07.26 07:24:02
Újra itt a Digó Limó, az egész estés, színes, szélesvásznú népítélet Kicseréltük a tömítéseket, mert onnan okádta az olajat és ugye a forró olaj nem a primer megoldás a vezérműszíj élettartamának növelésére. Mintha olvastam volna, hogy újabban az autógyártók…..
Herr Glatzkopf 2015.07.26 19:23:01
@Teshow: 1998-as Camrym van, most 166.000 km-rel. Én úgy tudtam, hogy ezeket Kanadában gyártották, de szerintem nem veszünk össze rajta. Márciusban vettem első, német tulajdonostól 155 ezerrel. Eddig tetszik és én is remélem, hogy sok probléma-, és hibamentes km-t meg tudok még majd vele tenni.
Belsőség Heti merítés 2014.12.14 09:22:43
Néhány GTV-ből leszűrt tapasztalataim laza halmaza Hitemre mondom, hogy NINCS SOK MŰSZAKI PROBLÉMA AZ AUTÓVAL!!! Akkor se, ha régi Alfánál ez sok szakértő kollega számára abszolút hihetetlen. Na persze én is csak a hatodik ilyen autómra mondok ilyet, az elsővel (másodikkal,…..
Herr Glatzkopf 2014.12.14 20:09:12
@csabir: Szerintem nem fognak sokn köpködni, mivel nem írtál túlzó "népítéletet" és a márka/típus sem annyira közismert, pláne nem túlhájpolt.
Szerintem a formáját, az arányokat szépen eltalálták. Élőben én is csak kívülről láttam, a belsőről an egy elképzelésem, de azt meg lehet azzal magyarázni, hogy akkoriban a Hyundai tkp. még "kereste önmagát", emiatt nem lehet minden tekintetben a Coupé-t sem összehasonlítani az etalonnak számító modellekkel. Mondjuk, nem is biztos, hogy szükséges összehasonlítani, mert teljesen más karakterek és a Hyundai arra tökéletesen jó, amit leírtál róla.
Herr Glatzkopf 2014.12.15 23:32:33
@csabir: Úgy van, hogy 2 forgódugattyú (nem henger) van egymás mögött. Nekem nem kéne Wankel-motoros autó. Állt nálunk egy RX-8, nem sirattam meg, amikor elvitték.
Nem mutatom meg nektek, hogyan néz ki a hotel kívülről, legalábbis egyelőre. Szándékosan. Hogy spoilerezzek egy kicsit: Siófok környéke tele van betonszörnyekkel, amiket harminc éve még jó ötletnek tűnt megépíteni, ma legalább olyan jó ötletnek tűnik felrobbantani őket a…..
Már ezer éve tervezgetem, hogy készítek egy rajzfilmes toplistát, hiszen a legtöbb esetben a rajzfilmek egy egész gyermekkort meg tudnak határozni. Mindenki nézi őket, és mindenki szereti őket. Épp ezért talán nem is lehet kijelenteni 100%-osan, hogy melyik a legjobb, mert rengeteg olyan alkotás…..
Herr Glatzkopf 2014.11.09 17:25:12
@haggyadaszt: IGEN, pontosan! A CN-ön nekem is ez a 3 mese volt a favoritom.
no emisszió A siófoki böszme 2014.10.13 09:03:01
Siófok választópolgárai nem böszmék. Ezt a fontos és egyértelmű tanulságot bizonyosan le lehet vonni a vasárnapi önkormányzati választások végeredményéből. Annak ellenére ugyanis, hogy Balázs Árpád (Fidesz-KDNP) a szebb napokat látott, jelenleg a bűnügyi szempontból messze…..
Herr Glatzkopf 2014.10.14 08:07:23
@nagyfeszültség: Nem tudom, hogy mik a tervei...
Herr Glatzkopf 2014.10.14 22:58:33
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nagy bukás, vagy sem - leváltották. Ahhoz képest, hogy az előző választások könnyed abszolválásának ismeretében nagyon kevesen hittek Balázs Árpád leváltásának sikerességében, ehhez képest az eredmény ütött, mint a gőzkalapács.
Sok helyi fideszes volt úgy vele, hogy a párt - igen, B.A. - nem, de a pártfegyelem miatt ezt nyilván nem vállalhatták fel. Emiatt és a baloldali támogatás miatt Dr. Lengyel Róbertre ráhúzták, hogy a baloldal jelöltje, ami egyrészt nem felel meg a valóságnak, másrészt csak a baloldali szavazók támogatásával nem győzhetett volna.
Az, hogy lesz-e elszámoltatás, rajta múlik. A kampánya során erről sosem tett említést és én, mint személyes ismerőse azt gondolom, hogy nem is szándékozik elszámoltatni a volt polgármestert, hanem előre nézve a város jövőjére fog koncentrálni.
Az ügyfelekkel és az ügyfélszolgálatokkal kapcsolatos foglalkozásokat bemutató sorozatom egy olyan eleme következik, ami sokaknál kiveri a biztosítékot. Kiről is lesz most szó? - Ők azok, akik mindig a legrosszabbkor hívnak - Ők azok, akik privát számról hívnak - Ők azok,…..
Az AAA Autó az egyik legnagyobb használtautó-kereskedés Közép-Európában, mely láthatóan a Monty Pythontól kapta a nevét,  de Sándor nem ezért nem bizniszel velük többet. Viszont irgalmatlan hosszú levélben fortyogta ki magából a bánatát. Figyelem, 14 bekezdéses betűhalmaz!…..
Herr Glatzkopf 2014.10.09 00:35:53
@herk: Hozzáadott érték pont, hogy van, mert a haszmáltautó kereskedő azt tudja, amit a magánszemélyek közül nem mindenki: egy kis csinosítgatással, marketinggel eladja (gyakran még) a szart is! Elárulom neked, hogy amit megvesz, majd elad, az után leadózik, közben fizeti a keletkező egyéb költségeket, mint pl. a telephellyel kapcsolatos kiadások, a hirdetések után fizetendő díj, az alkalmazottakkal kapcsolatos kiadásokat, persze csak ha nem egy one-man-business-ről van szó.
Sokan nem akarnak foglalkozni az eladással, mert pont meg akarják spórolni az időt a hirdetés szövegezésének és a fotók készítésével, a hülyékkel történő vesződéssel, ilyesmik. Az alacsonyabb vételár gyakran éppen az emberek kényelmének a következménye, mert lehet, hogy ha valaki rászán még plusz 1-2 órát, akkor nagyobb eséllyel el tudja adni magánszemélynek.
A (kék sarokban) Joan Crawford (1904-1977) és a (piros sarokban) Bette Davis (1908-1989) közötti gyűlölet és viszály volt Hollywood talán legismertebb rivalizálása, aminek még Joan Crawford halála sem vetett végett. Mindketten Oscar-díjas színésznők voltak, és több klasszikussá vált filmet és nagyon…..
Belsőség Heti merítés 2014.08.10 07:31:00
Sandra Bullock a Facebookon A tegnap voltam a kétéves műszakin, nem is értettem, mi a fenének vizsgálgatják, miért nem ütik rá egyből a "kiváló" minősítést. Erre ma nem tudok kiszállni az autóból :) Lucy A Királynő! Az autó 6 éves, 103 000 km-t futott. Még mindig…..
Kevesen tudják talán, de hat évig református gimibe jártam, az iskola nagy örömére, vagy épp a bánatára. Tudvalevő, hogy a reformátusok beengedik maguk közé a katolikusokat is, hadd tanuljanak valami jót, de ennek köszönhetően folyamatosan mentek a vallási szabadságharcok, így…..
Herr Glatzkopf 2014.05.30 19:32:15
@Válasszunk: Ez igaz, óvatosan kóstoltam meg anno, de finom volt. Mondom ezt valamikori falusi gyerekként.

A cikk meg egy nagy rakás sz@r, egy ultra izzadságszagú hányás. És mi köze az egészhez, hogy református iskolába jártál, jelesül a Baár-Madasba? Kár volt belekeverni...
Bár nem vagyok egy nagy autórajongó és a blogom témájától is messzire esik, néha azonban mégis be-becsúszik egy autós poszt is. Hiába, a német autóipar világhírű, így bűn lenne bármelyik autós látványosságot kihagyni, csak azért, mert a járműveknek gumikereke van az…..
Eladó házak és lakások Zuglóban és a Kertvárosban. Bővebb információért kattints a képre! Hiába vagyok született mátyásföldi, akinek öt költözés alatt egyszer sem változott még az irányítószáma, ilyen nagyképű szöveget nem mernék magamtól kitenni. Na de ha…..
Herr Glatzkopf 2014.03.04 20:36:50
Most pénteken és szombaton nyelvvizsgáztam, azaz előtte nem igazán értem rá semmire, csak a tanulásra. Viszont két hete kaptam egy requestet a szokásos többi között. Néztem, hogy pontosan a vizsga előtti este érkeznének, nagyon nem jó időpont, viszont a lánynak 61 szörfertől,…..