Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A_blogger

3 bejegyzést írt és 345 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csóri Zámbó Jimmy nem vitt mobilt magával a mennyországba, egy háromlábú kis faszéken próbált meg kommunikálni leghíresebb fiával. És sikerült is! JFK eleinte nem hitt a kijelző nélküli készülék alkalmasságában, aztán meg iszonyat beparázott amikor a fater rajzolt neki egy…..
A Ripost.hu állítólag az RTL Klub egyik bennfentesétől kapta a híreket, hogy a csatorna titokban már meg is kezdte a Gálvölgyi Show legújabb szériájának forgatását. A neve…..
A_blogger 2015.08.04 13:07:42
@Leadfoot: Én is így gondolom!
Nem nagyon szeretnék semmit hozzáfűzni a Coop-szalonna állapotához, de javaslom, hogy a galériát csak saját felelősségre nyissa meg mindenki. A magyar minőség! Édesanyám a mai nap vásárol egy kis szalonnát a nyíregyházi, Búza téri Coop ABC-ben. Hazahozta, lelkesen…..
Én, ha nem lenne programom vasárnap esténként június végétől, nem is nagyon csinálnék magamnak. Jó, ha Amerikában élnék, és élőben nézném a True Detective második évadát, de mivel nálunk az HBO csak egy napos spéttel vetíti majd ezt az évadot is, a hétfő estét tessék…..
Aki valójában 20 éves sincs  ..
Csütörtök délután majdnem leállt az Index hírgyártása, miután felfedeztük a Tech rovat vezetőjének pompás kontentjét az IDDQD blogon, a bárhová beágyazható Prince of Persiáról, és rátaláltunk a böngészőben is elinduló a '80-as és a '90-es évekbeli PC-s, konzolos és C64-es játékok Mekkájára. Az egész…..
A_blogger 2015.05.01 18:32:30
Elképesztő sztori az egyszeri vásárlóról, aki  egy Lidl parkolójába beszélt meg egy találkozót. A partnert késett, egyszeri vásárlónkat pedig többen is meglátogatták ez idő alatt. Köztük egy kisbusznyi rendőr.  Tisztelt LIDL Szeretnék érdeklődni , van e valamilyen…..
Subba Ilyenek mennek Békéscsabán 2015.04.28 09:50:51
Szerintetek milyen hosszú az ország legrövidebb bicikliútja? Még négy méter sincs. Felpattansz a nyeregbe, aztán már szállhatsz is le, mert már ott is a kerékpárút végét jelző tábla. via..
A_blogger 2015.04.28 12:38:33
Mármint nem a földrajzi terület, hanem Nyugat-Magyarország legnagyobb napilapja. Nem kéne ezt így. Kedves Homár Blog!  Az alábbi történetet szeretném veletek megosztani: Körülbelül úgy 1 hónapja kaptam egy telefont, privát hívóazonosító. Felvettem. A Kisalföld napilap…..
Én mostantól alig várom, hogy mondjuk az Egyről a kettőre is kapjon egy új évadot, mert a Bír-lak (angolul Full House) most kapott 13 részt a Netflixtől, úgyhogy megint lehet nézni, ahogy John Stamos meg az Olsen-ikrek diliznek egy san franciscói társasházban. Vagyis az utóbbi nem…..
"Az életeddel játszol, ha tésztát főzöl a Siemens főzőlapon" - kezdte levelét András, ami azért valószínűleg kicsit túlzás, egy zárlat valószínűbb, de hogy a Siemens hogy gondolja a folyadékmentes háztartást, azt ne értem. Kedves Homár! Egy Siemens indukciós…..
Az ABC és a Marvel harmadik közös sorozatának főszerepét az Agents of SHIELD-ben jelenleg állandó szereplőként látható Adrianne Palicki és Nick Blood kapta meg, azaz Mockingbird és Lance Hunter szépen kiszáll az anyasorozatból. A spinoffot a második évad záróepizódjai…..
  A palacsintát leginkább édességként ismerjük, bár a hagyományos magyaros ételek között is találunk sós változatot, gondoljunk csak a Hortobágyi húsos palacsintára. Most egy húsmentes, de a hagyományos palacsintától igencsak eltérő variációt mutatok Nektek, ez a…..
A_blogger 2015.03.28 19:13:41
Én életemben 2x voltam kaszinóban, annak is van vagy 15 éve már, így nem tudom, mennyire általános, hogy fizetni kell a fogyasztásért, de ezt a 200 forintot nem értem. Hogy minek, miközben egy átlag pesti kávézóban is 4-500 Ft? Tisztelt Andrew G. Vajna! A minap jártam az egyik…..
"Nincs erősebb, mint ez a két harcos: a türelem meg az idő; ezek mindenre képesek." Hát lehet, hogy Tolsztojt is érte volna egy kis meglepetés, ha az Astra Biztosítóval próbálkozott volna, mint szegény K. Kedves Homár! Eddig úgy éreztem, hogy van esélyem a biztosítási ügyem…..
A műbőr a pénztárcánk, a valódi bőr meg a lábunk barátja, de az ember azzal barátkozik, akivel tud. A kérdés az, hogy elég-e egy fröccsöntött cipőre ráírni, hogy műbőr, és máris csak a disznóetetés 5 percét vagy a pocsolyában ugrálás pillanatait kell tudni kibírni…..
A_blogger 2015.02.10 14:51:38
@atpijkamo.: De akkor vallási okok miatt vega, és nem visel bőrt. Mert mondjuk buddhista. És a buddhizmus miatt nem visel bőrt. Nem pedig a vegaság miatt.
A_blogger 2015.02.10 15:07:47
@Vadászok Őrnyula: monnyuk, én már évek óta nem láttam műbőrt. Mostanság a textilbőr a divat.
Homár-klasszik levél, amiből megint az derül ki: az ügyfeleket egy csomószor nem az borítja ki, ami történt, hanem, ahogy a cég kezeli a panaszát. Több, kedvesebb, megbízhatóbb ügyfélszolgálatost a népnek! Kedves Homár! Szeretném ha közzé tennéd a levelemet, mert -…..
A_blogger 2015.02.10 15:03:06
A_blogger 2015.02.10 15:06:18
@sarostehen: "Sajnálják, hogy ezt nem asztalfoglaláskor közölték, a pincérnő már nem is dolgozik náluk."
Ezek alapján közölte, csak az információ nem áramlott tovább. (alulfizetett, de túldolgoztatott vendéglátós cseszett rá, és azóta inkább fel is mondott)
A hervasztó szürke pénteket kezdjük egy hollywoodi dramaturgiával felépített barkácsáruház-poszttal. Azért bízunk benne, hogy Gábor csak a háttér vázolásánál tévedett (valójában a Baumax vonul ki), és a bezzegsztori tényleg a kék-sárgáknál történt. Tisztelt…..
A_blogger 2015.01.30 11:15:43
@NemRasszistaCsakUtálMindenkit: Nem mondtam, hogy hülye. Ha már mindenképp mondanom kellene valamit, az a fillérb.szó lenne.
Ha kénytelen autózni 20-20 kilométert, akkor kösse össze mondjuk egy nagybevásárlással a tecsóban, ósanban, és akkor nem +2000 Ft lesz a kerti szék, és nem kell ezért panaszkodnia.
A_blogger 2015.01.30 17:08:10
@Aureliano Buendía: No, ha én így mentem volna, és nem kapok széket, csak egy húszezres üzemanyagszámlát a kútnál, akkor behajtottam volna a Zifával a bóótba.
Egyáltalán, emlékszik még valaki a választások idejéből a JESZ nevű formációra? Laci biztosan, neki ugyanis azóta sem fizették ki, hogy vállalta, autóját összematricázott propagandajárműként állítja hadrendbe. Elvileg 500 kilométer után 20 000 ft kp-t kellett volna…..
Subba A Halálprosztó 2015.01.30 12:43:16
Bárcsak mindenkinek ilyen faszságok lennének a legnagyobb problémái, mint ennek a formának! Zuckenberg után most a Youtube van a bögyében, mert 18-as karikát kapott, hogy múltkor egy szál faszban halálosztott a nappaliban. Mert ha nem, akkor mi lesz? De most komolyan, mi lesz?…..
Sex Action@Fekete Lyuk  Már huszoniksz éve sem volt valami szép ember..
Belsőség Tempomat fillérekből 2014.12.08 13:57:36
Őszintén megmondom, álmomban sem gondoltam volna, hogy működő extrát lehet legókockák segítségével építeni. De persze megint tévedtem. Sok modern autónál elég a kereskedőnél megvásárolt tempomat-kapcsolót rádugni a gyári kábelkötegre és már működik is a rendszer.…..