Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R o d o l f o

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az afrikai kontinens bővelkedik véreskezű diktátorokban, zsarnokokban - még akkor is, ha csak az elmúlt néhány évtized történéseit nézzük. Persze nem mindenki kezdi szadista félistenként a politikai pályafutását (még Afrikában sem), sokszor események hosszú láncolata vezet addig, hogy az adott…..
R o d o l f o 2021.05.05 13:12:54
@Közegné Hatós Ági: Egy senki. Ezek a diktátorok egytől egyig gazemberek, a mi Cinthyánk sajnos az ónajnározáson kívül semmit sem tudott felmutatni. Na de most, a lebénult kezével karaktert alkot és lesz nemulass a pórnépnek.. :D
Napokban töltötte volna be 67. életévét Fenyő János üzletember (1954. április 19 - 1998. február 11), a rendszerváltást követő évek híres-hírhedt - tragikus sorsú vállalkozója, akit akkor és azóta is a legsikeresebb média vállalkozóként tartanak számon. Nem véletlenül hívták médiacézárnak…..
          Orbán egyik vezető tanácsadója, Hegedűs Zsuzsanna, pár éve azt találta hazudni, hogy ő a világ egyik vezető konfliktuskutatója. Soha életében nem publikált semmit konfliktuskutatásról. Ő nem asszonyság. Karikó Katalin az asszonyság (akinek valószínűleg csak azért bocsátják meg női…..
Orbán Viktor évindító sajtótájékoztatója első ránézésre rengeteg mindenről szólt, ám lényegében semmi újdonságot nem tartalmazott. Sokan új elemként értelmezik, hogy a miniszterelnök elismerte pártja vereségét az októberi önkormányzati választáson, ám ez körülbelül olyan gesztus volt, mint amikor az…..
R o d o l f o 2020.01.11 14:59:38
@Stenonis: Hulyesegeket allitasz,lehet nem emlekszel mennyit kellett varni egy-egy okirat elkeszitesere vagy neadjisten megujitasara. Ki kellett venni egy nap szabit hogy a jogsid,vagy az auto papirjait megcsinaltasd. Ehhez kepest orakon belul korrekt intezkedes mellett van uj utlevel,szemlyi/lakcimkartya es a dokumentumokat egy heten belul megkapod. Ha volt haver az onkormanyzaton akkor lehet gyorsabban sikerult elintezni a papirmunkat,de a nagy atlag legalabb fel napot kellett hogy varjon. Egyebkent meg a kormanyablakbol joval tobb van mint okmanyirodabol anno. Lehet neked meg mindig anyuci intezi a dolgaidat?
Vegul pedig az, hogy azt mered allitani hogy a fidesznek szerencseje van az a te elfogult tajekozatansagodat bizonyitja. Ursus Artos azt allitja neki is sikerult elorelepni DE(!) tett is erte valamit amit ugy hivnak munka,es a munkajat valoszinu jobban megbecsulik azota.

Az a gaz az ilyen okoskodo blogokon hogy csak a rinyalas megy,terv javaslat meg semmi. Eddig is minden joerzesu ember dolgozott csak nem tudott elobbre jutni. Most talan egy egy kicsit jobb,es ugy tunik jobb is lesz ennel ha valaki kitartoan megdolgozik erte. Aki meg nem akar,vagy eddig se akart,annak meg csak szarabb lesz es akkor errol a rinyablogrol fogja felszivni a napi/heti agyhalottozo csuti o1g rinyaadagot.
Alapvetően nem érdekelt a legutóbbi kormányinfó, és ezen az sem tudott változtatni, hogy maga a miniszterelnök tartotta. Ugyanis Gulyás Gergelyt is egy kétszínű alaknak tartom, aki a saját politikai túlélése érdekében dolgozik, és nem azért, hogy bármiben is előretolja az ország szerepét. És most, a…..
Hülye vagy te Miki, láttad mondjuk a Závecz friss mérését? Elsőre tök jogos, ha valakinek a cím láttán momentán ez ugrik be és ha szigorúan a hagyományos pártpreferenciákat nézzük, lehet arra a téves következtetésre jutni, hogy lószar se változott itt. De pont mindegy, hogy a Fidesz 32, a DK 9, a…..
Kedves Gergely! Idősebb lévén, most, még beiktatásod előtt gyorsan, engedd meg, hogy tegezzelek! Köszönöm! Néztem a beszéded, melyet a fő-polgármesteri választás során aratott győzelmedet követően tartottál, és valahogy olyan volt, mintha hirtelen felébredtem volna.  Azt nem mondom, hogy hideg…..