Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koncepcionárius

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasom a cikket, miszerint minden szép és jó lesz mert majd a robotok és a digitalizáció csodás álmot szőnek.... https://trademagazin.hu/hu/elesedik-a-digitalizacios-verseny-az-autoiparban/?utm_source=sendgrid.com&utm_medium=email&utm_campaign=website De kérdésem, hogy hogyan fog a 14+-os…..
Reggel hallgattam a #millásreggeli műsorát, ahol @Gyurcsik Attilával beszélgettek a posztkoronavilágról az inflációról és a deglobalizációról.  A leírtak alapján a logisztika #digitális támogatása még inkább felértékelődik, fontos lesz a "Mi hol van?" kérdésre a válasz. Jól látszódik most is, hogy…..
#Ipar4.0 ról, #digitalizációról beszéltünk elég sokat az elmúlt években, sokan gondolkodtak rajta, legyintettek, vagy léptek. Az alábbi cikk egy Isaac Asimov idézettel kezd, elég jó olvasmány, ami ma nem is tűnik annyira fikciónak. Tovább olvasva a cikket az jut ismét az eszembe, amit már jó ideje…..
Sokszor felmerül baráti beszélgetések során, hogy jó-e kell-e a digitalizácó? Mi mindenre használjuk káros vagy nem?.. Az alábbi cikk szerint elég hasznos sokkal gyorsabban elemez ki egy képet, jó eséllyel nem is fog tévedni az 47. kép nézése után sem. Felszabadítja a dokit és a doktornak már elég…..
Neked mi a véleményed arról, hogy a CO2-t ki akarják vonni mindenféle gépi módszerrel a levegőből, vagy elásni bezárni a a Földbe? Az régóta egyértelmű, számomra, hogy az emberi tevékenység (kőolaj és szén kitermelése elégetése) a kényelmünk "érdekében" zajlik az egész és nő folyamatosan a CO2…..
A mindennapos autózáshoz képest sokkal jobb ilyen szép őszi napsütésben bicajjal a munkába menni és onnan hazatérni, jó a mozgás és az érzés, hogy saját erőből mennyi mindent el tudunk érni......
2018-ban olvastam egy cikket a #NationalGeographic magazinban arról, hogy milyen nagy mértékben árasztjuk el a Földet műanyaggal (https://ng.hu/magazin/2018/06/06/muanyag/).   A 1960-as években volt a hurrá optimizmus, hogy a műanyag mennyire jó, milyen széleskörűen használható... Az akkori…..