Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vitaminban dús félkész kéményseprő

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elején szeretném leszögezni: nem ismerek magamnál nagyobb Harry Potter-rajongót. Rajongásom tárgya viszont a könyvekre korlátozódik. A filmekről viszont megosztó véleményem van és különösen fáj, mikor az alkotók eltérnek a könyv cselekményétől és elképesztően ciki jeleneteket emelnek be az…..
Kedves olvasók! A kommentekben többen is kérdeztétek, az elmúlt két hétben miért nem került ki új poszt. Ennek az az oka, hogy a vírushelyzet kirántotta az eddig biztos talajt a lábunk alól, és egyik pillanatról a másikra kétségessé vált a blog jövője. 15 év nagyon sok idő, és sok munkánk van a…..
vitaminban dús félkész kéményseprő 2020.09.03 09:58:55
@Semmitnemérszakitiltással: Hát a szocialistákat máris szidjuk, mert veszélyben a szuverenitásunk...

A mai címlap katonás cikkéből:
"Jól jellemzi a korábbi korszak politikai vezetőinek hozzáállását az egyik volt szocialista honvédelmi miniszter szűk körben elhangzott gondolata:

A RENDŐRSÉG A SZÜKSÉGES ROSSZ, DE HOGY ENNYI KATONÁRA MI SZÜKSÉG VAN, AZT MAGAM SEM TUDOM."
vitaminban dús félkész kéményseprő 2020.12.18 11:54:19
@Opportunista mikroba: A Jófos... gáson akartam sok éve eladni egy dedikált Xandria képeslapot. Nokia 5230-assal készült róla a kép (olyan is lett...), körbevágtam, hogy az ágyból minél kevesebb látszódjon, feltöltöttem egy hétre, nem vitték el. Megújítottam a hirdetést, erre jött egy üzi, hogy törölték a hirdetést, mert tilos netről letöltött képpel hirdetni. Én meg csak néztem, hogy egy ótvar minőségű, kicsit homályos, ferdén körbevágott dedikált kártya képére ránézve melyik pihentagyú adminnak jutott eszébe, hogy ez biztosan a netről van letöltve. Csináltam egy szinte pontosan ugyanolyan képet, ezt azonnal kiengedték. Máig sem értem.
A lapot utána hamar elvitték jelképes összegért.
Joon-woo (Yoo Ah-in) egyszerű, lakótelepi streamer, akinek életét a videojátékok és a vlogolás teszi ki. Szülei és nővére éppen házon kívül tartózkodnak, amikor kitör a zombiapokalipszis. A tévében közölt tájékoztató felhívására Joon-woo otthon marad, és teszi, amihez ért: tovább videojátékozik és…..
Genndy Tartakovsky számos olyan animációs sorozat alkotója, ami sokak gyerekkorát meghatározta. Elég csak a Dexter labroratóriumára vagy a Pindúr pandúrokra gondolni, de a Szamuráj Jack is közkedvelt. Tartakovsky alkotásról alkotásra egyre komolyabb és merészebb lett, most pedig a Hotel Transylvania…..
vitaminban dús félkész kéményseprő 2019.12.12 09:40:47
István egészen addig boldog volt, hogy a Magyar Postán feladott csomagját nyomonkövetési információk alapján követheti, amíg rá nem jött, hogy milyen is az. Össze vissza ugráló státuszok, helyszínek és dátumok alapján próbált rájönni, mikor érdemes várnia a csomagos postást. Hiába. Rendszeresen…..