Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BahariAnna

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A leginkább az olasz bárokban, kávézókban, pékségekben és cukrászdákban fellelhető Bomba vagy Bombolone (többes számban Bomboloni, ezért a leggyakrabban így van kiírva) az olaszok híres fánkja, amely a nevét a golyó formájának köszönheti, nem pedig kalóriabomba mivoltának. Természetesen a forma nem…..
Sziasztok Gasztroimádók! A kínai kultúra alapvetően nagyon különbözik a mi kultúránktól, ezért fontos tisztában lennünk az alapvető kulturális értékekkel és szokásokkal, hogy jó benyomást kelthessünk és sikeres kapcsolatokat építhessünk ki. A mai cikkben szó lesz a kínai éttermekről, ételekről,…..
  Ezúttal a spanyolok egyik kedvenc ételét, a tortilla de patatast mutatjuk be. Nem szabad összekeverni a mexikóiak egyik jellegzetes ételével, a vékonyra nyújtott és kisütött kukoricalepénnyel, amelynek szintén tortilla a neve. Ez utóbbiba gyakran sült húst, zöldségeket és salsát tesznek, majd…..
Ennél egyszerűbb torta nem létezik, és még csak sütni sem kell, sőt garantáltan jól fog kinézni, mert nem lehet hibázni vele, hülye- és béna-biztos darab. Munkaidejét tekintve 10 perc. Nem létezik ennél hasznosabb torta recept karácsonyra. Majdnem 8 évig sikerült száműzni…..
Sziasztok!  Lassan itt az iskolakezdés, bár erről senki nem szeret beszélni. Én szeretem, és már nagyon izgatottan várom, mert szuper híreket hozok majd Nektek szeptemberben! És ha már itt tartunk, mi másról beszéljünk, mint a ruhákról! Jó, talán nem ez a legfontosabb dolog a világon, de nekem…..
A kerékpáros körversenyek végeztével visszatérek kedvenc konyhámhoz. KHACHAPURI (grúz: ხაჭაპური), sajtos kenylér, amely gyakorlatilag az egyik Grúzia nemzeti ételnek tekinthető. A különböző régiókban saját típusú KHACHAPURI-t készítenek. Harmadik alkalommal rugaszkodunk neki, hogy ide varázsoljuk a…..
Hozzávalók egy személyre: ¾ csésze zabpehely, 1 csésze rizstej,1/3 teáskanál só, 1 marék apróra vágott mandula. A tálaláskor kesudió vagy olajos mag, aszalt gyümölcsök, kókuszreszelék, fahéj. Elkészítése: Keverjük össze a hozzávalókat egy tálkában, takarjuk le és…..
Ma egy régen nem tesztelt terméket hoztam nektek,talán az alfawise volt az utolsó amiről íram. Azóta több is megfordult a kezeim közt, folyamatosan keresem a megfelelő szonikus fogkefét. Akad itthon Xiaomi X3, Oclean One is. Mindkettő tökéletesen veszi az akadályokat, na de miben különbözik ez…..
A karácsonyi ajándékozás bizony olykor nagyon nehéz. Akkor is, ha te adod és akkor is ha a partnered kíváncsi rá, mit szeretnél. Ne gondolkozz tovább, egy jó elektromos fogkefével nem lehet nagyot tévedni...
Hozzávalók: 15 dkg darált mandula 25 dkg reszelt alma 4 dkg nyírfacukor 1 csomag sütőpor 1 dl zabtejszín (elhagyható) ettől csak gazdagabb ízű és lesz a tészta 2 tojás 1 evőkanál dióolaj (elhagyható) könnyebben tudod az olajtól lehúzni a papírkosárkát A muffint…..
pizza blog 3 tuti pizza recept 2010.04.13 12:00:00
1. Mindmegette pizzaHozzávalók:Alaprecept 4 személyre (50 dkg alaptésztához, azaz1 nagy tepsihez/2 kerek, 24 cm átmérőjű pizzához)1 dl tej,1 kávéskanál cukor,2 dkg élesztő,40 dkg finomliszt,1 kávéskanál só,4 evőkanál olaj,liszt a formázáshoz,olaj a…..
Szerintem. (Igazából biztos vagyok benne, de csak szerényen!) Amikor nekiálltam, még magam sem gondoltam, hogy ennyire jó lesz, de őszintén: nagyon megéri nyitottnak lenni erre az alternatív pizzára. Valószínűleg találkoztál már több verzióval is a neten, íme most az enyém, ami jó eséllyel azoknak…..
Készíhetünk akár papírból is különleges, ám mégis egyszerű virágot, a megszokott művirágok helyett az otthonunk dekorálásához, vagy akár egy kedves ajándék részeként is. Minden ünnepre és alkalomra az évszaknak megfelelően a papírból készült kézműves dekorációk elkészíthetőek egyszerűen és olcsón.…..
BahariAnna 2019.08.11 16:36:56
Nagyon tetszik, a rózsa a kedvencem, imádom a nyarat emiatt meg főleg. :) www.ujsagomat.hu/kik/ megnéztem, hogy találok-e olcsón ragasztópisztolyt, mert az kimaradt
Elő a fesztivál ruhákkal, mert elstartot az egy hetes őrület az Óbudai-szigeten. Jövő keddig élvezhető a Sziget fesztivál, és ezzel együtt a rengeteg külföldi is, akik beveszik a várost. Az előrejelzés szerint lesz nagy szél hétvége felé, szombat-vasárnap már csendesebb,de esősebb időre…..
Még decemberben vettem egy desszertes főzős magazint. Utólag bebizonyosodott, hogy remek választás volt. Mutatok nektek majd néhány, általam is kipróbált téli receptet. Első egy nagyon jellemző ízkombinációs, végtelenül egyszerű és gyors nasi - a fahéjas almachips. Amire…..
BahariAnna 2019.07.30 15:02:23
hozzávalók / 4 adag1 cs babapiskóta1 kis cs mazsola2 cs csokoládés pudingpor2 ek kakaófél margarin15 dkg apróra vágott dió3 db sport szelet csokoládé, apróra vágva6 dl tej4 ek cukorelkészítésA tejbe beletesszük a fél margarint; a pudingport a cukorral kevés tejben csomómentesre…..
Néhány évtizeddel ezelőtt még nem volt ekkora piaca a hobbi sportolók ruházatának. Általában aki mozogni akart, felvett egy rövid vagy hosszú nadrágot, pólót, zoknit - lehetőleg pamutból készültet -, egy sportcipővel és kezdődhetett az edzés. Aztán megjelent az első…..
BahariAnna 2019.07.30 14:42:40
Én egyébként szeretem csak úgy hétköznap is hordani a sportruházatot, mert sokkal kényelmesebb, mint a skinny jeans vagy társai. www.ujsagomat.hu/decathlon/ Nem a legdrágább sportruházatra gondolok, de sokat olcsóbban be lehet szerezni ,mitn a "sima" hétköznapi ruhákat
Diétás tanácsok A beteg által vezetett diétás napló felhasználásával megállapíthatók az étkezési szokások. A módszer segíthet, hogy felismerjük az esetleges evészavarokat is. A diétás napló tartalmazzon két hétköznapi és egy munkaszüneti napot. Ennek kiértékelését…..
BahariAnna 2019.07.29 12:21:50
BahariAnna 2019.07.29 12:23:14
Egészséges és tudatos életvitelt folytatni belátom nem könnyű, sok mindenre kell odafigyelni, olykor lemondással jár, elszántságot, kitartást igényel és persze megfelelő tervezést is. De azért nem annyira szörnyű és ijesztő, mint azt sokan elsőre gondolják. Éppen ezért ebben a bejegyzésben, 3…..