Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KormosCsabi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fald fel Berlint! Cukkinis spagetti 2016.10.30 19:30:00
Ez valami diétás vagy kalóriaszegény (???) cucc, tészta helyett cukkinit kell használni. Nem én készítettem (Dorka), csak néztem ahogy elkészül. Igazából kell csinálni egy zöldséglevest, meg egy bolognai ragut és a kettőt összerakni, bumm kész.    ..
A jó öreg mikrohullámú sütő még mindig kihagyhatatlan mindennapi életünkből. Tapasztalatom szerint majdnem minden konyhatervezésnél igénylik az ügyfelek. Egy időben ugyan elterjedt, hogy használata káros az egészségre, de ezt még nem sikerült bizonyítani. A készülék, köszöni szépen jól van és a…..
Az édes-savanyú mártást sokan szeretik, de a legtöbben a bolti változatot. Pedig mennyivel finomabb a házi, ahol a zöldségek frissek, ropogósak, szemben a készen vehető üvegessel, és nincs tele az étel tartósítószerrel és mindenféle mesterséges dologgal. Íme a pofonegyszerű recept, ami biztosan a…..
Tutumutti Kérek egy feketét! 2018.01.09 14:47:23
Három gyermekes édesanya vagyok, dolgozó nő, blogger - és szenvedélyes koffeinfüggő! Szerencsére napi két feketével beérem - de az erős legyen ám! Számomra a melange az igazi: tejhabbal, édes mézzel, optimális esetben gyerekzsivaj nélkül. :) Imádom, hogy szertartásosan kiélvezhető minden egyes…..
Imádom az IKEÁ-t és imádom a kívánságlistákat. Ebből adódóan, persze minden körre készült külön lista, hogy célirányosan menjek és ne vesszek el a részletekben és a konyhai kütyük között... Összesen 5 köröm volt, de ahogy mondani szokás, egy lakás sosincsen 100 százalékosan készen. Nincs mit tenni,…..
Nagyon szeretem az ázsiai fűszerezésű ételeket, így sokszor főzök én is ilyen stílusú fogásokat otthon. Ezúttal egy húsmentes tésztaétel került az asztalra, sok zöldséggel megpakolva, ami akár a böjti időszakban is jó választás lehet. Én minden héten tartok húsmentes napokat, ezért egyre több, csak…..
KormosCsabi 2019.07.29 12:28:24
Elkezdtem felhasználni a tofut a hús helyett, egyrészt, mert olcsóbb. www.ujsagomat.hu/aldi/ nézelődni szoktam, mert sokszor sok hiperben még akciós is a tofu, szóval imádom!
Kezdőknek és vérprofiknak is egyaránt jól jöhet ez a négy remek mousse au chocolat recept az ünnepek előtt!   1. A villám A világ leggyorsabb és legegyszerűbb csokihabja (4 fő részére) Herve This és Heston Blumenthal receptje. A krémhez: 200 g étcsokoládé (min. 60%-os), 180 ml víz, esetleg…..
Lindicake Habos május 2018.05.07 23:41:45
Pohárkrémbe komponáltam mindazt, ami a május jelent nekem. Így lett a repkedős, mindenre képes, végtelenségérzéssel átitatott, rózsaszín hétköznapokból mascarpone habos pohárkrém, datolyás zabpehely ágyon. A recept végtelenül egyszerű, mutatom: Hozzávalók  A süti alapjához 1/2 csésze (pici…..
Sziasztok! Mai napon egy recepttel készültem Nektek a hétvégére. A kirándulások mellett imádok sütni-főzni is, hiszen ez is ugyanúgy kit tud kapcsolni és fel tud tölteni. Imádom a linzert és az ischlert, így most gluténmentes változatban mutatom meg én hogyan készítem. A linzer alapú tésztákról…..