Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LicIldi

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 2. Határozd meg pontosan magadnak a célt, ami miatt tanulsz!Akár újrakezdő vagy, akár vizsgára készülő, a legfontosabb, hogy meghatározd, pontosan mit is szeretnél elérni a nyelvtanulással. Ha újrakezdő vagy, például sokat felejtettél az angol társalgás szabályaiból, a…..
Sziasztok!Nos, hát állj neki a nyelvtanulásnak... ''de hol is kezdjem?'' ,, Jó kérdés..’’ gondolhatod. És nem véletlen, mert akár ha újra kezded a nyelvtanulást, akár vizsgára készülsz, lehetőségek egész tárháza nyílik meg előtted, azt sem tudod hova kapd a…..
 Az angol nyelv jelenleg a legelterjedtebb nyelv a Földön, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy 446 millióan beszélik anyanyelvi szinten. A statisztikai kimutatások szerint míg az anyanyelvi beszélők száma százalékosan csökken, a világ első számú másodikként használt és…..
 Az idegen nyelv tanulása rengeteg lehetőséget nyit meg előttünk. A legfontosabb, hogy kinyílik a kommunikáció lehetősége. Míg valaki csak az anyanyelvén tud, soha nem tanult idegen nyelveket, addig nyilván korlátozva van információbefogadás szempontjából. Csak azt érti…..
Kedves Látogató!Te is szeretnéd felfrissíteni angol nyelvtudásod, mely a hosszú évek alatt megkopott, míg nem használtad ám nincs sok időd a munkád, és más elfoglaltságaid miatt?Esetleg éppen angol nyelvvizsgát szeretnél tenni és arra készülsz? Ezer nyelvkönyvet, cd-t…..
Ez egy olyan blog, ahol azok lelhetnek segítségre, akik tanultak már angolt, de rég használták, és sokat felejtettek, fel akarják frissíteni tudásukat!Licenciás Ildikó..