Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Könnyű Karma (törölt)

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Míg nálunk lejárt szavatosságú celebek uralják a képernyőt, az ukránok bezavartak egy kiváló znekart a stúdióba, leültették őket a legvadabb nyolcvanas éveket idéző díszletek közé, azok meg eljátszották Katy Perry egyik nótáját, de úgy, hogy még mindig sírva fetrengünk…..
Obama legfőbb ügyésze egy sajtókonferenciás kérdésre február végén azt válaszolta, hogy azt hozzák, amit a kampányban ígértek, márminthogy beszüntetik a gyógykenderfogyasztók, -termesztők, -árusítók kommandósokkal basztatását. Eric Holder akkor ezt még így nem mondta ki…..
Könnyű Karma (törölt) 2009.03.26 12:46:39
@Bergeroth: :DD
Újabb legalizációs törvényjavaslat ütötte fel a fejét Amerikában, ezúttal a keleti parton. Massachusetts Kaliforniához hasonlóan megadóztatná a marihuánaszármazékok kereskedelmét, amiből becslések szerint évi 100 millió dollár bevételük lenne. Igenám, de ők még jobb…..
Könnyű Karma (törölt) 2009.03.26 12:42:39
-Ne tudd meg, baszod, most találkoztam az Armanddal már megint, vágod, azzal a pesti fasznyalóval. Most éppen valami rendkívül kedvező befeketetést próbált rámtukmálni, nem adja fel.-Simán, megvan. Láttam nemrég a Michelin-babához hasonlóan kecses tébányai nőjét is, hogy…..
Könnyű Karma (törölt) 2009.03.25 12:27:24
Biztosan vannak jónéhányan akiket nem nagyon érdekelnek betegszabadsággal kapcsolatos száraz írásaim. Ők menjenek helyette sétálni Stockholm utcáin. A www.hitta.se fantasztikus újdonságokkal rukkolt ki nemrégen. Az élmény lenyűgőző. Amikor ilyen technikai újdonságokba botlom,…..
Róna Péter befektetési bankár úgy véli, hogy a válság miatt összeomlott a harminc éve uralkodó neoliberális paradigma, a piac önszabályozó mechanizmusai nem válthatják ki az állami szabályozást. A válság következtében visszafordulhat a globalizáció és újjáépülhetnek a…..
Könnyű Karma (törölt) 2009.03.17 12:07:51
@orangeman: Hol tanít RP?
Könnyű Karma (törölt) 2009.03.17 12:08:40
@orangeman: Hülye vagyok, benne van a cikkben.
Könnyű Karma (törölt) 2009.03.17 15:14:32
@Kangörény_: És ezen kívül azért tudnak a kínaiak sikereket elérni, mert nem csak külföldieknek adják el az áruikat, (amely esetben a kínai árukat magyar boltok árulnák) hanem a kínai kormány kialakított egy olyan, a világ minden pontján jelen lévő értékesítési csatornát, amelynek egyetlen profilja a kínai áruk terítése.

Mo-n kb. minden második utcában van egy kínai bolt.

Ezeket a bolt "tulajdonosai" nem a saját tőkéjükből hozták létre, és a benne árult cikkeket sem saját ízélésük és tőkéjük szerint veszik meg kínában, majd hozzák ide - ezt egy állami elosztórendszer küldi. Ez egy nagyon jól működő bolthálózat. A benne dolgozókat kínából küldik(!) - ők nem úgy jönnek el, mint ahogy mi disszidáltunk valaha külföldre. Úgy jönnek el, hogy itt is a saját államuk szolgálatában állnak, és ha kiöregedtek, szépen hazatérnek. Ezért az áldozatért kapnak különböző kedvezményeket, pl. több gyerekük lehet, mint otthon. Ha konfliktusuk van egymással, a kínai kormány veszi kézbe az ügyet, van saját bankjuk, semmiben nem szorulnak arra az országra, amelyben élnek.

Rengeteget tanulhatnánk a kínaiaktól. Nem pont a marék rizsért dolgozást kéne eltanulni, de az értékesítési rendszer, amit kitaláltak, zseniális.
Leginkább úgy néz ki, mint egy krumpli és egy elcseszett plüssállat keveréke, pedig sün, csak egy tüskéje sincs. A buckinghamshire-i állatkórházban augusztus óta nevelik a Spud nevű egyedet, de egyelőre nem találtak magyarázatot az állapotára. "Tavaly hozták be,…..
Könnyű Karma (törölt) 2009.03.17 13:16:59
@lacalaca: ha te rákgyógyszert itatsz egészséges emberrel, akkor a szerencsétlen hamar belehal.

Lehet, hogy ezért van ennyi rákos? :(
Kenderzsupp Műfű gyáváknak 2009.03.16 17:09:00
Hiánypótló terméket találtam a minap a zinterneten böngészve. A fröccsöntött mesterséges kenderbokor ideális lehet a kendertermesztés gondolatával barátkozóknak. Távolról biztos meghökkenti a lakásba toppanókat (ezeken a mikroképeken gyanúsan pont nem látszik, mennyire…..
Könnyű Karma (törölt) 2009.03.17 09:55:56
Rángógörcsben lengetem szóviccbőr süvegemet, ilyen kínzó képvicc nem minden héten érkezik a blog vérrel és csontszilánkokkal borított postaládájába. Yoolie, azaz Juli, az inkvizitor mi mást kurjantana a képek nyelvén, minthogy           alien március…..
"Ma csinltam ezt a képet Marciról, aki egy belevaló vadászgörény, s nagyon élvezte a 15-20 centis havat. Köztudott, hogy az ébren lévő görényt nagyon nehéz fotózni, ráadásul ezt a képet semmilyen extra beállítás sem előzte meg" - írja Csilla.Ön szerint melyik a…..
Könnyű Karma (törölt) 2009.03.16 10:42:24
A szabályosan aláírt szerződések érvénytelenségének/semmisségének kimondása nem szokványos a magyar bírósági gyakorlatban. De lehet vele próbálkozni.Dear Zugügyvéd,  Érdekelne, hogy miért ad a Magyar Bíróság egy házassági szerződés- mely mellesleg közjegyző…..
Judit nem kommentálta a képet, amit egy "aaaaaaaalszik" tárgyú e-mailben küldött nekünk. De nem is kell, a párnás-puha tappancsok önmagukért beszélnek.  ..
Fogj egy felpörgött kölyökcsivavát és egy türelmes macskát, videózd le, rakd fel a netre és máris sokaknak szereztél vidám 27 másodpercet. Azért a végén az a koppanás a bárszéken, az jajj...
Ki vagyok én? Hol élek? Eme poszt írója teljesen tanácstalan ezeket a kérdéseket illetően. A kép készítőjétől semmilyen információt nem kaptunk...
Könnyű Karma (törölt) 2009.03.05 12:06:34
w Titkos féreg 2009.03.05 04:00:00
Nem fenyegeti veszély azt, ki akkor is óvatos, ha biztonságban van.A Szlovák Információs Szolgálat jelmondataKülönös dolgok történnek Magyarországon, nagyon furcsa dolgok. Találgatásra okot adók.Találgatásnál többre nem adnak okot, tartsuk ezt észben. Sem arra, hogy…..
Hihetetlenül szuper és professzionális rendszert találtak ki azok a vietnámiak, akiket februárban a budapesti rendőrök elfogtak. A férfiak hat, nagy értékű családi házat béreltek ki a város szélén, és ott láttak neki a rendszerek kiépítésének. Mindenre…..
Könnyű Karma (törölt) 2009.03.03 08:25:01
@spiral: Az államnak nem a fű értékesítésében kéne részt venni, egyszerűen csak jövedéki adót kellene kivetnie rá, és rátenni a zárjegyet. Meg hozni egy törvényt, hogy tilos szennyezőanyagokat keverni a fűbe, ennyi.
Munkahelyi (T)error Ifjú titán 2009.03.02 00:01:00
Hátramozdító levele egy igazi naplopóról szól, aki a próbaidő alatt meló helyett msn-ezett, órákig ebédelt, néha szunyókált is egy kicsit. Vajon kinek lehetett a csókosa ez az ifjú titán? Üdv, most olvastam a betanítós sztorit, nekem is van, íme:  Új céghez érkezvén…..
Proszektúra Temessünk 2009.03.01 14:52:00
Temetési meghívót kaptam. Mint sokan mások. Ezek szerint március 3-án kedden 13 órakor legyünk Tatárszentgyörgyön a 27 éves Csorba Róbert és az öt éves ifj. Csorba Róbert temetésén.A meghívó felidézi a kis unoka életének utolsó pillanatait a nagymama szavaival. „Fogtam…..
Könnyű Karma (törölt) 2009.03.01 23:56:06
@Unter Bahn: Az, hogy felnőttként kezelsz valakit, nem azt jelenti, hogy az illető azonnal Marcus Aureliusszá válik, csak azt, hogy engeded cselekedni, de a tetteiért ő maga vállalja a felelősséget, nem háríthatja át másra. Ettől még a hadászat, meg a gazdaságpolitika nem népszavazás útján intéződik. Svájc jó példa erre.
Könnyű Karma (törölt) 2009.03.02 00:44:03
@Unter Bahn: "Nem éretlen a társadalom? Akkor miért nem képes legalább négyévente olyan felelős döntést hozni - kollektíve - ami már 20 éve nem csak hátrafelé mutat?"

Mert Magyarországon a hatalom folyamatosan hazudik és manipulál. Nem szolgál, hanem uraskodik. Nem célt és utat mutat, hanem problémák elől menekül.

A roma integráció problémája egy PROBLÉMA. Ráadásul nem a hatalom problémája, hanem a romáké, és a körülöttük élőké. A politikusok rá sem akarnak nézni, nem akarnak foglalkozni vele. A politikusaink nem irányítani akarják az országot, csak felvenni a költségtérítést.

Kérdés, hogy a romák maguktól miért integrálódjanak? Megéri nekik beilleszkedni? Pillanatnyilag nem. Majd ha olyan jogi környezetet teremtünk, ami jutalmazza a beilleszkedést, és bünteti az együttélés szabályait megszegőket, jutalmazza a tanulást, és bünteti az iskolakerülést, jutalmazza a munkábajárást, és bünteti a munkátlanságot, akkor érdekeltek lesznek a beilleszkedésben, és egy nemzedéken belül meg fog történni. Addig csak a szarkenegetés lesz.
A fotón szereplő csupafül kölök tavaly szeptemberben született egy dél-koreai állatkertben.Sokak szerint a sivatagi róka füle azért ilyen nagy, hogy a forró sivatagban hőt adjon le, de ez tévedés. A hőség elől a a rókák a kotorékukba húzódnak, a lapátfül szerepe az…..
Berni levele következik, aki nem tudja rendezni kapcsolatát nyomulós főnökéve és számít a Ti tanácsaitokra! További kellemes hétvégét Mindenkinek! Kedves Szerkesztő!  A főnökömről szeretnék mesélni, aki teljesen kiborít. Egy irodában dolgozom közel fél éve…..
Könnyű Karma (törölt) 2009.03.01 14:00:48
A legzseniálisabb lehúzás, a műszaki huba, amit a személyzet észre sem vesz. A Kashmír étteremben tavaly földrehamuzás ment, idén a számlázóprogram öntudatra ébredt mesterséges intelligenciája szívta a vendégek vérét: Rövid leszek, mert a lényeg úgyis látszik a képen (a…..
A jó ideje futó, angliai "Talk to Frank" drogprevenciós kampány legújabb reklámjában azt mutatják be, milyen hatással van egy ártalmatlan füves cigi elszippantása a célszemélyre. Sok hasonló filmet láttunk már, de ezek közül nekem ez kifejezetten tetszik, mert egyszerre…..
Most látom, hogy újra felbukkant a Hátrafelé Nyilazó Dílerek Kábítószer-terjesztők Érdekvédelmi Szövetsége (KÉSZ), hogy újfent köszönetet mondjon a magyar politikusoknak, amiért zavartalanul folytathatják adómentes tevékenységüket. Tényleg elég nehéz minden alkalommal nem…..
Most kaptuk a hírt Vikitől, a macska.tv szerkesztőjétől, hogy megérkezett Magyarországra az első American Curl, azaz kunkorifülű cica. "A cica füle kicsit olyan, mint amikor egy macskának kifordul a füle, aztán úgy marad - természetesen a képlet ennél bonyolultabb, hiszen…..
Könnyű Karma (törölt) 2009.02.23 08:54:04