Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pasik0

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenkinek arra van ideje és kedve, amire akarja, hogy legyen – tartja a mondás. A mai világban, némi tapasztalattal a hátam mögött mondhatom talán, hogy kiváltképp a meleg világban, a külsőségeken azonban egészségtelen mértékű hangsúly fekszik, mintsem kellene. Misi története sem egyedi,…..
A következő levelünk publicisztikai műfaj szempontjából leginkább egy ellenutópiához hasonlítható. Valahol viszont elég jól tükrözi az elfogadást, vagyis annak hiányát Magyarországon, elsősorban a magyar vidéken. Meleg emberek mindig is voltak, és mindig is lesznek. Rajtunk, a társadalmunkon múlik,…..
Talán a következő történet is egy apró jele annak, hogy milyen váratlan helyzetekben ér utol minket a szerelem. Amikor azt gondoljuk, hogy végre révbe értünk, van egy szerető párunk, jó munkahelyünk, biztos megélhetésünk, saját lakásunk, akkor az élet bemutatja nekünk „őt”, aki parádés gyorsasággal…..
A következő bejegyzésünket Janitól kaptuk, melyet az anonimizálás után teszünk most közzé. A történet talán nem is annyira egyedi, inkább afféle klasszikus. Persze annyi csavarral benne, hogy az ember erre talán tényleg nem számít ennyi tapasztalattal a háta mögött. Ti jártatok már hasonló…..
Meg is van az első sztorink! Az első posztunkban leírt történetet egy fiatal, 20 éves srác olvasói levele alapján készítettünk, akinek az internetes random név generátor a Péter nevet adta. Alighanem a legszebb szerelmek az egyetemi évek alatt szövődnek. És a legfájdalmasabbak is. Lássuk! Péter…..
2019. július 17. A mai napon - egy hirtelen ötlettől vezérelve - elindítottam a Pasik és Pasik blogot. Párkapcsolati blogot tömegével talál az ember a neten, ám ezek túlnyomó része a férfi-nő társkapcsolatokkal hozható összefüggésbe. Már évek óta foglalkozom önismerettel, azt hiszem ez mindennek,…..