Regisztráció Blogot indítok
Adatok
San

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rimini Federico Felliniről elnevezett reptere első blikkre semmi különös, akár Sármelléken is lehetne. Ez volt az első benyomás, amikor végre kiszabadultunk az iszonyatosan szűk Embraerből, amely már akkor sem tűnt bizalomgerjesztőnek, amikor a Müncheni reptér egyik eldugott…..
San 2012.10.31 22:02:42
ommm: elnezest a pontatlansagert, de te sem adtad meg pontosan milyen autot vezettel. Egyebkent innen az adat: en.wikipedia.org/wiki/Audi_R8_(road_car)

megint: ha autot akarsz vezetni, szinte barmelyik nyugat europai orszagban megteheted. 180-200 EUR-ert 30-40 perc es utheted vaghatod a Ferrarit, Porschet, vagy amit akarsz. Talan van VW is :))
San 2012.11.01 09:49:44
@ommm: Mondjuk engem is egybol annak neveztel, bar nem erzem hogy ezekbol egyet is kimeritettem volna: hu.wikipedia.org/wiki/Troll_(internet)

nem zavar, ne aggodj...
Mi lenne alkalmasabb terep a nemzetiségi sérelmek felhánytorgatására, mint egy focimeccs? A trianoni békediktátum kilencvenedik évfordulóján adja magát a kérdés: szoktak-e Szlovéniában is a focipályák kerítésére aggatni Nagy-Szlovénia térképeket? Van-e egyáltalán…..
San 2010.06.04 12:42:57
@E220_mert_megérdemled: Hat te sem Vereckenel jottel be...
San 2010.06.04 16:52:20
@E220_mert_megérdemled: Akkor hatra arc! Aki nem szereti a Magyarokat az minek van itt??? Miert nem koltozol abba az orszagba (nephez) akit szeretsz?
Tudom, hogy sokan fanyalogni kezdenek most, páran talán szidni is kezdik a Totalcart, mert nem értik majd, hogyan kerül egy ilyen pimf dolog egy országos autós magazin hasábjaira. Kétszáz kilométer, oda-vissza, plusz kavarással sincs ötszáz… Táv ez? Tett ez? Érdemes akár egy…..
Az Abu Dhabi-ban, november 3-án átadott YAS Hotel jelenleg a világ talán legnagyobb LED techológiával kapcsolatos beruházása. (Egész pontosan a legnagyobb LED-projekt, amely RDM (Remote Device Management) vezérléssel működik.) Az épület felett/körül "lebegő" háló több…..
Belsőség Tolvaj magyarok 2009.10.28 07:25:58
  Majd kiesett a szemem, mégis alig láttam az útjelző táblákat. Ma már azt is tudom, miért. Mert lopunk. Mindenhol, mindent ellopunk, amit csak bírunk. Vélemények az azonos című írásunkról...