Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hagymássy Gábor

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előzetes buzz alapján a Swallownak azt prognosztizáltam, hogy egy hatásvadász gross out film lesz. Lelki szemeim előtt már előre láttam a filmet, ahol egyre undibb dolgokat zabáltatnak meg a főhősnővel, hogy a nézők egy rántotthús aritmetikai érdességével rendelkező kaját se bírjanak többé…..
Akárcsak tavaly, idén is rangsoroltam egy videóban a múlt évi kedvenc filmjeimet. Erre a 30-as toplistára olyan filmek kerültek fel, melyeknek vagy 2019-ben volt a hazai mozis esetleg VOD premierjük, vagy pedig olyan 2019-ben megjelent filmek, melyek előreláthatóan nem fognak itthon mozi megjelenést…..
OffScreen In the Tall Grass (2019) 2019.10.13 08:00:00
Vincenzo Natali mindig is az érdekfeszítő alapötletek embere volt. Legyen szó a Kockáról, a Cypherről, a Nothingról, a Hybridről vagy akár a Haunterről. Ebben kifejezetten konzisztensek a filmjei, mégis mindig úgy érzem, hogy ő az a csávó, aki 22 éve az első próbálkozásból készített egy kultfilmet…..
OffScreen Light from Light (2019) 2019.10.03 08:00:00
A filmet a miskolci Cinefesten volt szerencsénk megtekinteni. Egy fesztiválra általában bekerülnek szélsőségesen jó és rossz filmek is, de az legalább mindenképpen elmondható, hogy valami művészi víziót közvetítenek, mely a nézők szemében elsülhet pozitívan és negatívan is. Egy dolgot viszont…..
OffScreen Polar (2019) 2019.07.30 08:00:00
Bármennyire is bonyolult személyiségnek hiszem magam, elég nekem annyit mondani, hogy Jonas Åkerlund rendez egy filmet, Mads Mikkelsen főszereplésével, amihez Deadmau5 írja a zenét. Én pedig fogom magam és tűkön ülve várom a végeredményt. Na jó, annyira talán mégse ültem tűkön, ha fél évet haboztam…..
Hagymássy Gábor 2019.07.31 11:05:47
@A Mester_: Köszönjük szépen!
Randy Moore gondolt egy merészet és kitalálta, hogy készít egy nagyjátékfilmet az orlandoi Walt Disney World-ben anélkül, hogy bármiféle engedélyt kért volna erre bárkitől. Az ötletben nem kevés potenciál van, hiszen a rengeteg nyaralást videózó ember között mégis kinek tűnne fel, ha pár…..