Regisztráció Blogot indítok
Adatok
someday

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvesztette az eszméletet egy busz sofőrje a lengyelországi Wroclawban. Az elszabadult jármű tíz autót tarolt le. Arról nincs hír, hogy a balesetben hányan sérültek meg. ..
A bejegyzés sorozat első részében, a hetvenes évekből szedtem össze öt örökérvényű vígjátékot, a Monty Python kétesen sikerült visszatérése kapcsán. Most a nyolcvanas évek öt időtálló klasszikusát mutatom be. (A besorolás alapja mindig a filmek bemutatási éve.) A…..
Különös okból szakított félbe egy harmadosztályú, brazil bajnoki mérkőzést a játékvezető. Az asszisztensét ugyanis megtámadta egy madár. A kolléga egy ideig igyekezett paralel madármegfigyelést végezni és a dolgát is ellátni, de a repdeső állat csak nem hagyta…..
"A halloween eredete a római időkre nyúlik vissza, amikor a rómaiak elfoglalták Angliát. [...] A töklámpás lett az idők folyamán a halloween legfontosabb jelképe. Az angol egyenes fordítás „carved pumpkin”. Az ilyenkor használt kivájt vigyorgó töklámpás…..
Figurász Első (saját) bejegyzés 2011.05.09 21:56:00
Első bejegyzés, bár már volt egy. De az legyen a nulladik. Mert ez az első tőlem.  Igen, most már tudom, hogy van blogom. Igen szuper ajándék. És meglepetés volt. És ki ne szeretné a meglepetéseket? És meglepetés volt a névjegykártya is drága szeretteimtől, ami űberszuper…..
hogyvolt VV4 - 4X43 2011.01.27 10:00:00
Meredten nézem Andrison az övet, amit már John Travolta is sírva tépkedett volna le magáról a Staying Alive c. film jeleneteinek felvétele előtt, aztán lemondóan legyintek, tán még sóhajtok is. Amit mond, ugyanolyan érdekes, mint az, mit keres egy negyvenes pasin egy szegecsekkel és…..
Belsőség A magyar Formula-csapat 2011.01.05 15:00:00
Irgalmatlanul bánom és szégyellem, hogy a tavalyi év folyamán (rajtam kívülálló okok miatt) nem sikerült leszerveznem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem versenycsapatával egy videós riportot. Dávid, a csapatkapitány hozott képbe, szépen bele is ástam magam. Aztán…..
Gamer körökben az utóbbi napokban az a fiú a legnagyobb sztár, akit csak úgy ismernek a neten, hogy „a vörös pólós srác”. Emberünk a múlt heti BlizzConon lett híres, amikor a „kérdezz a World of Warcraft fejlesztőitől” panelen olyan kérdést tett fel,…..
Bear Grylls nagyon népszerű a túlélős-keménycsávós műsorok rajongói körében, valahol érthetően, hiszen kis túlzással állítom, egy marék iguánaszarból is ki tudná nyerni a tápanyagot, és ha mohát kell ennie, akkor azt eszik. Az már más kérdés, hogy minek, mert annyira…..
Íme, az első résztvevő, aki már biztosan harcban van az - LG MINI GD 880 telefonért, - egy 2 személyes Grand stand jegyért a pénteki tréningre a Magyar Nagydíjon, ülőhellyel a super gold tribünön, - vagy a 20 db 2 személyes belépőből egyért az LG F1 kiállításra, ahol -…..
Pénteken Földes kollégával üvöltve röhögtünk a Mátrix újraszinkronizált jelenetein, az idióta hangon előadott poénok nagyon ültek, különösen a bőrkabátos (itt vannak, jó szórakozást hozzá). Mára a fark.com a műfaj egy amerikai változatát mutatta meg: az alany a Star Trek…..
Quake flashben – ennél több magyarázat nem is kell a Quake Flashhez, szerintem mindenki ismeri a kilencvenes évek egyik legjobb shooterét. A flashes portolás egy az egyben visszaadja a klasszikust, csak szokás szerint az irányítással vannak gondok, legalábbis az egeret sehogy nem…..
Amennyiben tényleg a "Dohány utcai zsinagóga vagy Nagy Zsinagóga a neológ zsidóság nagy zsinagógája Budapesten, a Dohány utcában. Európa legnagyobb zsinagógája." és "a zsinagóga rendszeresen helyszíne a Zsidó Nyári Fesztiválnak.", mit keres a fórumukon tegnap…..
A lábadozó Felipe Massa egy brazil újságnak elmondta, miért nem tér vissza a Forma-1-be a volt hétszeres bajnok.Schumacher a brazil Ferrari-pilóta kidőlése után fogadta el az istálló felkérését, de két hét múlva lemondta februári motorbalesetében szenvedett…..
someday 2009.08.31 16:13:38
@prometheus_X: sry. nem tudok. mea culpa, de a véleményemet tartom, de megkövetem a szerzőt a "forrás nem megjelölése" rágalmam miatt.
Bocsánat.
Subba Hülye videó: Őrült nyár 2008.08.07 10:24:00
Amikor ilyen videók bukkannak fel az interneten elgondolkozunk. Vajon hol lehetnek ezek az emberek most? Milyen állomáshoz érkeztek az életükben? Vajon mennyire átkozzák a napot, amikor ebben részt vettek? Még egyszer megnéztük a videót, és igazából már annyira nem is…..
Belsőség Vágyni a tökéletlent 2008.07.28 06:10:00
Aki nem látja gyönyörűnek, forduljon orvoshoz. Ilyen osztatlan sikert eddig kevés tesztautó aratott: BMW-sek, hondások, opelesek, egy emberként lelkesedtek a gyönyörű formaterv és a végtelenül sportos, elegáns belsőtér láttán. Nekem is azonnal megtetszett. Aztán…..