Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T508

188 bejegyzést írt és 188 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UTAH és ETHER ázsiai turnén vannak. "Próbaidő vakáció - Elveszve Ázsiában" fantázianév alatt posztolják a videóikat a különböző országokból, melyekben figyelemmel kísérhetjük, ahogy vonat- és metrószerelvények esnek "áldozatul" tevékenységüknek. Mostanáig négy helyszínről jelentkeztek, Törökország,…..
A Chroma 2 láda egy rakás jól eltalált skinnel örvendeztetett meg minket - némelyik elég durva árakon szalad, az M4A1-S sorozat új királya, a Hyper Beast például akár 180 euróba is fájhat nekünk. És bár rengeteg szép skint kaptunk, még mindig van töménytelen mennyiségű…..
T508 2015.05.06 08:39:54
@fritoz222: CSGO esetében szerencsejátékról van szó, ami nem annyira korfüggő. Aki CS-zik és ezeket végignézi, már ott van a képzeletében a 300 eurós árcédula pl a Steampunk AWP-n (amit megnyerhetsz egy 2 eurós "befektetéssel" elméletileg), ez "széppé" teszi, enélkül tizedannyi embert nem izgatna.
A House Beer jóvoltából Revok, alias Jason Williams műhelyébe pillanthatunk be, miközben a Los Angeles-i kiállítására készül. Eddig ez kevésbé lenne izgalmas, de hamar kiderül a videóból, hogy egyáltalán nem graffiti vagy street art kiállítás van készülőben. Revok, aki…..
Kis túlzással. :-) Messze nem új a sztori, de biztos van, aki még nem hallott róla. 2009-ben a Rolling Stone magazin noszalgiázós interjút készített Madonnával, ahol érdekes dolgok derültek ki az énekesnő fiatalkorából: Hogyan ünnepelted meg? (Az első lemezszerződését -…..
Graffiti blog Epic űr-GIF-iti 2015.01.21 15:59:51
INSA úgynevezett GIF-iti-it biztos sokan láttátok már, felfest a falra valamit, lefotózza, kis változtatással újra fest, újra fotózza, majd a végén a fotókból egy animációt készít, és azt osztja meg az interneten. Na most a Ballantine's segítségével ezt a műfajt újabb…..
A Montana Nightglow kannában lévő festék elvileg foszforeszkál. Gyakorlatilag is, ám a használati értéke erősen megkérdőjelezhető. Bevallom őszintén, utólag olvastam el a Montana weboldalán a leírást a kanna pontos működéséről. De ennek ellenére nem fogok mást írni, mint…..
Graffiti blog Street Messages 2014.01.09 11:28:27
Nicholas Ganz neve a Graffiti World című, magyarul is megjelent köny borítójáról, mint annak szerzője lehet ismerős, és most belevágott az új projektjébe. A következő könyv a Street Messages címet fogja viselni, és inkább amolyan urban art vonalra koncentrál, ugyanis a…..
Graffiti blog Sofles - Limitless 2013.11.25 21:35:54
Nos, ez annak a tipikus esete, amikor lehetne hozzá szép sorokat írni, de fölösleges. Aki még nem látta, nézze. Pont. ..
Kedvenc Denebünk Indonéziában, Balin járt, nemcsak járt, festett is, és még egy videóra is futotta, aminek elmondhatatlanul örülünk! :-) A videó végefelé régebbi utazásaiba is betekintést nyerhetünk. Nézzétek: ..
Graffiti blog Hogyne, kincsem... 2013.10.26 21:05:46
Vannak olyan remek szülők, akik kiviszik Filára az egyetlen apró szemükfénye csemetéjüket, hadd "grefitizzen". Ezt sejtettük. Élőben azért kicsit ledöbbentőbb végignézni, ahogy anyuci minden létező szögből körbefotózza meg videózza a kölyköt, miközben az egy fekete…..
T508 2013.11.01 22:31:26
@vizu: a hétvége folyamán reagálok majd az e-mailedre.
Oké, persze szubjektív, de én már nagyon régen nagyon meguntam a klasszikus destroy videókat, legalábbis még pár éve egy graffitis videó azt jelentette, hogy a nem elég anyaggal rendelkező csapat 5-10 percesre vágott, rossz minőségben felvett, és igazából állati unalmas…..
Graffiti blog Graffiti explained 2013.07.16 09:21:46
Avagy graffiti elmagyarázva. Szép, színes, kidolgozott, stílusos rajz Tag A termék A márka / Reklám A márkának termék nélkül nincs értelme. A reklám irritáló. Deal with it...
Egy rendkívül hasznos kis alkalmazás jelent meg iPhone-ra azok számára, akik gyakran (vagy persze akár csak egy alkalommal) utaznak külföldre, és ott festéket szeretnének beszerezni. A Graffiti Shops app nem túl meglepő módon ebben segít, ugyanis a szép nagy, több, mint 1000…..
Egy hónapja posztoltam azt a street-art alkotást, amit MrPaperDog fedezett fel a Gellért-hegy odlalában. Egy oylan festményről van szó, amellyel kicsit belekukucskálhatunk a hegy gyomrába, ahol a  Sziklatemplom is működik. Ő fedezte fel azt is, hogy az Új Ember nem sokkal később…..
Graffiti blog OTOP, az elefánt 2013.02.25 12:12:15
Minden bizonnyal Blu volt az első, aki ismertségét a graffiti és az animáció keresztezésével szerezte, stop-motion technikával falra/falon készített rajzfilmjei az ötletért joggal hozták meg számára a népszerűséget, de be kell vallani, hogy halálosan unalmasak. Íme, most itt…..
Azt gondolom, viszonylag kevés hiteles információ érkezik a nyugati világba a Közel-Kelet mindennapjait illetően. El sem tudjuk képzelni, hogy - legalábbis amint a média bemutatja - egy törvény szintű vallási szigortól és fanatizmustól, terrorizmustól, szegénységtől sújtott…..
Ott jártam tegnap a Műcsarnokban rendezett Néprajz című film vetítésének eseményén. Minden duma ellenére azt állítani kicsit túlzásnak érzem, hogy a magyar graffitis szcéna teljes keresztmetszetét bemutató filmről lenne szó, kérdéses az is, hogy ha egy benne megszólaló…..
Graffiti blog Ez nem graffiti 2013.01.17 22:38:14
Egy szuper videóra akadtam, de egy kis magyarázatra szorul, hogy hogy is kerül ez ide. A blog és az ahhoz kapcsolódó Facebook oldal (amit érdemes ám követni) akkor frissülnek a számukra megfelelő stílusú tartalommal, amikor a neten lézengve az elém kerülő…..
T508 2013.01.19 23:12:17
@annapeti: Szokásodhoz híven hajtogatod a véleményedet a "nagy összképről", de épp magadra nem figyelsz, amikor leírod mindezt, és közben azt állítod, hogy nem minden fekete vagy fehér. Lusta vagyok már minden logikai hibádat kielemezgetni.
T508 2013.01.20 13:22:21
@annapeti: Továbbra sem arról beszélsz, amiről itt szó volt, ami itt történt eddig. (Plusz személyeskedsz, ahogy az első kommentedben is) Ha fogod magad, kitalálsz egy alternatív valóságot, amit belelátsz abba, amit olvastál, akkor attól, hogy a gondolataid között igazad van esetleg, még nem lesz valójában igazad.

Ja, nézz utána az alpári fogalmának, ami pedig úgy egyébként a korral való előhozakodást illeti: elég szánalomra méltó dolog.
T508 2013.01.20 21:14:51
@annapeti:
1. Az első kommentedben is már személyes dolgokba mentél bele, ergo nem olyanra reagáltál, amit én írtam.
2. Olvasd el, ki mit írt, mondjuk ha ezt sem sikerül követni, akkor nem csodálom, hogy össze-vissza beszélsz. Én nem voltam alpári.
3. Megint megálmodtad, hogy én mire gondoltam, és aszerint reagálsz, de én értettem, hogy mire írtad a koros dolgot, ettől még érvényes az, amit írtam rá.
4. Ja, amíg nem jövök rá, hogy igazad van, addig én vagyok a hülye. Teljesen jó érvelés :DD

Gratulálok a kb 30 soros semmihez ismét.
Graffiti blog ROA 2013.01.14 15:16:15
A közelmúltban robbanásszerűen jelentek meg olyan alkotók a nemzetközi graffiti színterén, akikről addig gyakorlatilag hallani sem lehetett. Ezek az emberek vérprofik, teljesen nyilvánvalóan 10+ év tapasztalattal a hátuk mögött, és úgy látszik, épp mostanában jutottak el odáig,…..
Graffiti blog Fessetek, lányok! 2012.12.10 15:03:03
Igazából tök mindegy, hogy miről szól ez a poszt, mert a cím önmagában is egy jó felütés, de azért van egyéb mondanivaló is. Páran biztosan ismeritek a TED.com oldalt, illetve a TED brandet, mely nem takar mást, mint olyan előadásokat, melyeket érdekes, mondanivalóval…..
T508 2013.01.02 13:42:30
@farönk: Amit írtál, az nem csak a hiphop stílusra jellemző, hanem az életre. Ez nem indokol semmit :-)

Az általad említett viszonylag frissebb lánykákon kívül is voltak azért még páran az idők során, de még így is nagyon kevesen összesen.
Immáron több, mint két hete megjelent Bódi Péter Szétírt falak című könyve, én pedig viszonylag hamar elolvastam, s azóta is napi szinten azon törtem a fejemet, hogy rájöjjek, valahogy megfogalmazzam magamban, hogy mi a problémám vele. Hisz azt nem írhatom, hogy rossz és kész.…..
T508 2012.12.16 19:42:04
@palahniuk: Óriásit tévedsz, azért csak most jelent meg az írás, mert teljesen elkeseredve ültem napokat felette, hogy hogy írjak erről úgy, hogy egyáltalán nem tetszett sajnos a könyv, ugyanis nagyon szerettem volna, hogy jó könyvet olvassak.

Ténykeről sehol nem volt szó, azt írtam az elején, hogy konkrétan illik összeszednem, hogy véleményem szerint mi a gond a könyvvel, ezt meg is tettem, nem volt egyszerű, az emberek általában annyit mondanak, ha valami nem tetszik, hogy "ez szar", és nekem is ez volt az első gondolatom, aztán meg kellett fogalmaznom, hogy miért... hát azért, amit leírtam. Ha valami nem érthető, akkor olvasd el még egyszer.

Külön vicces, hogy kritizálod azt, amit leírtam, ha kicsit nyitottabb lennél, nem kellett volna sznob módon megvárnod, amíg valaki egy igenis érdekes szubkultúráról egy - húha! - könyvet írjon, hanem enélkül is érdeklődhettél, utánanézhettél volna, viszont hidd csak el nekem, hogy az egész műfaj hangulatából semmit nem adott át a könyv, viszont azt gondoom, hogy LEHETETT VOLNA olyan könyvet is írni, ami tényleg megmagyaráz dolgokat ebből a szempontból is, nem csak azt, hogy szegény elkallódott kissrácok éjt nappallá téve drogoznak, isznak és amolyan társtevékenységként firkálgatnak is, mert a graffiti nem erről szól.

Ami meg a regény mélyebb szintjeit illeti, hagyjad már, persze, én is tudtam volna szívhez szólóan villogtatni a szociális érzékenységemet oldalakon keresztül, csak halálra untad volna magadat, és akkor megint csak nem a graffitiről lett volna szó, nem azt kapod meg, amiért idejöttél. És ehhez nem is kell "graffitis regény".

A te szociális érzékenységedhez meg külön gratulálok, hogy ezentúl emberként tekintesz a graffitisekre, miután ismét megerősítést nyert, hogy tolvaj drogos hülyegyerek mind. ANNYIRA JÓ LETT VOLNA nem azt olvasni a könyvben, mint ami a médiából és a különböző fórumokból folyik. Nem is tudom, hogy ezt az utolsó mondatodat hogy gondoltad...
T508 2012.12.16 20:42:14
@palahniuk: Nézd, ha graffitis regényként hirdetik, akkor én a graffiti blogon leírom, hogy ez nem jó annak. Ennyi. Ezen túl teljesen mindegy, hogy a szerző minek szánta a könyvet, hisz úgyis a marketinges információkkal együtt jut el az emberekhez.

Az pedig valóban vicces, hogy "kívülállóként" meglep, hogy valaki olvas, gondolkodik, és egy rakatnyi ember nem egyforma szar zenét hallgat.
De ezek szerint most továbbra is azt gondolod, hogy a graffitisek mind lopják a festéket, és szanaszét drogozzák magukat(ugye ezt le is írtad).
Ugye mondanom sem kell, hogy a Műcsarnokban való - amint kiderült - filmnézés lehetősége nem csigázott fel különösebben minket, ahogy gondolom a legtöbbeteket sem. Én még azt is megkockáztatnám, hogy ha sikerülne is beszerezniük 1-2 eredeti Banksy-művet gyűjtőktől, az sem dobna…..
Eddig nem nagyon tettünk említést a leendő Banksy-kiállításról, amely a Műcsarnok szervezésében jut el kis hazánk street art-kedvelő közönségéhez, ám mostanra annyi változás futott be az eseménnyel kapcsolatban, hogy ezúton is érdemes lehet értekezni róla egy kicsit. Tehát…..
November végén egy igen érdekes könyv fog megjelenni: Bódi Péter fiatal író első könyve, amely a Szétírt falak címet kapta. Ugye mondanom sem kell, hogy a regény a writer életforma körül forog, és szándéka szerint bevezeti az olvasót a graffitisek világának rejtelmeibe. A…..
Az alábbi levelet kaptuk Fenyvesi Ottótól (www.fenyvesiotto.hu) A lentieken kívül azt írta még meg nekünk, hogy szerinte a graffiti művészet, és ennek az alátámasztására szeretne egy "tudományos bizonyítást" végezni, melynek anyagából később könyvet is szeretne készíteni.…..