Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balintos the original

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig ült el az Ultraliskek által kavart por és füst a Starcraft II: Heart of the Swarm trailere körül, itt az újabb, legalább olyan lenyűgöző videó. Az állítólag még az idén megjelenő Elder Scrolls Online-ból kapunk egy kis ízelítőt (persze, amit látunk, nem gameplay), benne…..
Balintos the original 2013.01.24 13:24:22
www.youtube.com/watch?v=1_Fr6VF_1LA ez alapján tényleg csak egy tipikus WoW jellegű WoW-trónkövetelő lesz. Több mint 9 perces a videó, és semmi olyat nem mond ami új ötlet lenne.
Az egyetlen esélyük arra, hogy tényleg sikeres legyen ha 2 éven belül a WoW táborának komoly része (nem 1-2%) átáll erre. Nem is igazán értem a LotRO, az Age of Conan meg a többi hasonló próbálkozás után miért próbálják megverni az előnyben lévő WoW-ot ilyen apró változtatásokkal. Vagy tényleg úgy gondolják, hogy Skyrim sikerével sikerül sok játékost bevinni az MMORPG-kbe és meg is tartani őket? A LotRO-nak nem sikerült, nekem úgy tűnik, hogy az Old Republicnak sem fog.
Karácsony előtti rohanás van, este meg céges buli, ezért előrelátó módon bekészítettem egy konzervposztot. Úgyis régen volt toplista, jöjjön a tíz legbosszantóbb játékklisé (a PC Guruba pár éve írt egyik cikkem reciklálásával). Sablonokat, túlságosan ismerős…..
Balintos the original 2012.12.19 13:21:05
@savaz: a magyar vasútállomások nagyrészének is komoly STALKER feelingje van.
Annyira hihetetlen sztori, hogy valószínűleg igaz: szoftverkalózok – mintegy igazi kalózként – elloptak egy egész kamionnyi szállítmányt az Assassin's Creed III pc-s verziójából. A szállítmány Hollandia, Belgium és Luxemburg teljes készlete volt a játékból, így a bűntett…..
Balintos the original 2012.11.23 00:08:21
@Ironfist: hu.wikipedia.org/wiki/Ellenp%C3%A1pa
Hmm, ez nem túl érdekes, vektortérhomomorfizmus!
Webisztán Bemutatom a zenekaromat 2009.02.21 10:47:00
A recept a következő:  1. Kattints rá a Wikipedia "random article" linkjére. A szócikk címe lesz a zenekarod neve. 2. A "random quotation" oldalon válaszd ki a legutolsó idézet legutolsó 4-5 szavát. Ez lesz a zenekarod albumának címe. 3. Majd a Flickren az…..
Balintos the original 2009.02.21 19:07:08
Bajnai Gordon ma bejelentette, hogy az új pályázatokhoz új pályázati portál indult, a penzterkep.hu.A könnyen használható pályázati kereső jó ötlet, kár, hogy van már ilyen. Ott van ugye az emlékezetes, annak idején 300 millió forintból indított lendulet.hu. Ezt annak…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.02.19 14:49:00
Uff, kezd megint sokminden kicsúszni a kezem közül... Lulából vettem fel valamennyit, de nem tudom, mikor fogok tudni jobban foglalkozni vele, mert sokminden összejött. Otherworld videókritika (legközelebb a "7 élet" következik), hétvégén sporteseményen leszek (tudtátok,…..
Tegnap írtunk arról, hogy komoly lázadás tört ki a Facebook új felhasználási feltételeinek bevezetésekor. Az épp ötödik szülinapját ünneplő Facebook 24 éves vezérigazgatója írt is egy postot, melyben tisztázza és értelmezi az új TOS-t. Mára azonban, úgy látszik, ismét…..
Bár jó ideje közismert, hogy az európai nagyvárosokról is készülnek utcaszintű panorámaképek a Google Maps "Street View" nézetéhez. Ugyanakkor Budapesten egyelőre még nem sikerült lefülelni a komótosan haladó fekete Opel Astrákat. Néhány napja Romániában…..
Balintos the original 2008.10.28 16:08:44
Sokáig kellett rá várni, de egy vállakozó kedvű fiatalember végre bevállalta! Sokan panaszkodtak, hogy miért rakom be a Nerd videóit a blogra, hiszen sokan úgysem értik mit mond. Nos, most már ők is megtudhatják, mitől zseniális James Rolfe videói. Nagy köszönet S@ti-nak, aki…..
Balintos the original 2008.10.10 19:12:37
Nem pontosan érthető, hogy az MSNClub bevű magyar oldal milyen alapon kéri el felhasználóitól az MSN-es felhasználónevüket és jelszavukat. Történetesen már maga a nyitóoldal is olyan, mintha a Microsoft egyik hivatalos oldalán járnánk. Közben pedig nem. Egyik olvasónk rövid…..