Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fideSS a retardáltak gyűjtőhelye

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Novotrade-del több adásban is foglalkoztunk már, a vállalat korábbi kulcsemberei közül vendégünk voltak többen is Kiss Donától Révbíró Tamáson át Mérő Lászlóig, legutóbb pedig a cég egykori igazgatóját, Rényi Gábort is megszólaltattuk - de még mindig vannak jó néhányan, akik egy egész…..
A koronavírus-járvány tragikus hatásainak csökkentésekor leegyszerűsítve két azonnali cselekvést igénylő feladatunk van: emberek életének megmentése és a társadalmi-gazdasági működőképesség fenntartása. Az első feladatnak azonban két része van. Az első a megelőzés és a gyógyítás. A második, hogy…..
Az elmúlt száz év legnagyszerűbb miniszterelnöke kissé belehibbant saját nagyszerűségébe. Szokott ilyen lenni a történelemben, nincs benne semmi különös. Abban sem, hogy a hülye, de szorgalmas és szervilis környezete nem tudja megakadályozni a hibbantság nyilvánvalóvá válását a szeretett nép…..
Prémiumautó fogalma első körben. Olyan kocsi, aminek a minősége azt az érzést kelti bennünk, hogy megéri a pénzét. Egy mondatban így lehetne talán leírni. Hogy ez kinek mit jelent szintén megér pár gondolatot,..
fideSS a retardáltak gyűjtőhelye 2020.04.05 10:52:43
@031052:

Elmondom miért volt az a jelen esetben:
Másfél milla vételár, eladva fél évvel később 6 kilóért, közben ráköltve 1 milla javításokra.
Ezért nem való ruppótlanoknak az autó, mert a családi kassza nem kimondottan erre való ha a konyhapénz is ide pörög.
Viszont mulattató volt nézni a kínlódást, és azt, hogy az első három hónap után ami ugye arról szólt, hogy "lófászt, nehogymá, a zíbéjen fillérekért van hozzá minden" átváltott a kommunikáció a fideSS féle elhallgatom stílusra, és csend az aktuális heti 10-20-30 ezres javításokról.

Így már összeállt, miért bukta?
Adunk még egy ütést a retinánknak.  Az újabb részben, megint válogatok a saját gyűjteményemből.  Szerencsére van miből keresgélni. Itt például rákerültek a főszereplők, ami a hivatalos MOKÉP plakátról lemaradt. Mert akkor még Mel Gibson neve nem mondott senkinek semmit.  A pénz, azért az…..
Vigyázol a telefonodra, óvod minden karctól, a szerviztől mégis sérülten kapod vissza? A hosszú és kimerítő eset kapcsán olvasónk tanácsát szeretnénk kiemelni: "aki nagyobb értékű készüléket ad le szervizelésre, ragaszkodjon a szervizbe leadott készülék valós állapotának megjelöléséhez, alaposan…..
Levélírónkat  októberi Gearbestes, kínai webáruházas posztunk ihlette írásra. Slágvortokban előadott sztorija szerinte ékes bizonyítéka annak, hogy a Paypal sem véd meg olykor. Szerintünk emellett újabb tanulságos történet arról is, hogy az olcsóság árát gyakran a sok órás ügyintézésben, a hetekig…..
A University of Washington Libraries archívumában találtak egy fotót, amely 121 évvel ezelőtt készült Klondike-ban, a nagy aranyláz egyik legendás, Jack London által is megörökített helyszínén. Három aranyat kereső gyerek látható rajta és az egyik megszólalásig hasonlít Greta Thunbergre. Ebből…..
Múlt vasárnap írtam egy posztot, mert kiakasztott az oké, boomerezés jelensége. Azt próbáltam meg benne leírni, hogy megértem (s át is él(t)em) a frusztrációt, amit az okoz, hogy az embert a fiatal kora miatt diszkriminálják s vitában ellehetetlenítik, de ez senkit nem jogosít fel mást, más…..
fideSS a retardáltak gyűjtőhelye 2019.12.02 06:57:46
@Kikívánkozott belőlem:

"Nem tudok a leírtakkal vitatkozni, mert nem tudok eleget."

Pontosan ezért kellett volna most is, és már az előzőben is inkább csendben maradnod.
Nem a jelenség leírásával volt a gondod, hanem azzal, hogy nem tudtál sem abban, sem ebben tárgyilagos maradni, és valóban a problémákat felsorolni ahelyett, hogy beálltál a 15 perces hírnevet hajhászók közé és gyorsan és ennek köszönhetően nagyon ostobán az aktuális napi kattintásszámért kihasználtad a boomerezést anélkül, hogy tisztában lennél magával a jelenséggel és azzal a korral amiről megpróbálsz véleményt alkotni.
Tanulj, van még hiányosság, bőven.
Egy hiánypótló írás következik arról, hogy mit hogyan szokás, illik, kell csinálni, ha pizzarendelésről van szó. Kitérünk az átvételre, a borravalóra és még sok más apróságra is! A  gördülékenyebb és problémamentes kiszállításáért te magad is sokat tehetsz! Akár a megrendelő vagy, akár a futár!..
Dánia a globális éllovas a szélenergia felhasználásában, már ma is több mint 40 százalékban széllel fedezi az áramigényét, de hamarosan meglehet az 50 százalék is. Összehasonlításképpen: Magyarország energiatermelésének csak egy százaléka a szélenergia. De vajon miért ennyivel nagyobb a dánoknál a…..
    Miközben a szász és német államrendőrség nagy erőkkel nyomoz a drezdai Királyi Palotában történt 2019. november 25-i hajnali betörés után, a világ csak találgatni tud, vajon milyen kincsek kerültek ismételten névtelen, illegális műgyűjtők birtokába?   Szászország miniszterelnöke Michael…..
Nem mindig könnyű együtt értelmezni egy dal zenei minőségét és szövegének tartalmát. Van úgy, hogy mind a kettő remekmű, olyan is van, hogy mindkettő csapnivaló. Ilyenkor egyszerű a helyzet: az ember a minőséget választja. Tekintsünk most el attól, hogy a tömegmédiában a mulatós,  lakodalmas vagy az…..
Új követelmény: az energiaigény legalább 25%-át már megújuló energiaforrásból szükséges biztosítani - Az építkezések jövőjével kapcsolatban a legtöbb szó az ÁFA változásairól hallható-olvasható, pedig az energetikáról, az energiafelhasználásról is önteni kéne az ismereteket - mondja Józsa Péter…..
Ki ellen – nem – kellene tüntetni? A Normafán kialakult illegális zöld területen való parkolás akár bárhol lehetne Budapesten. Közismert tény, hogy tízmilliónál többe kerülő autóval csakis az iskola kapujának közvetlen közelében lehet kitenni a gyereket, különben az autó besípol. Mielőbb kívánatos…..
fideSS a retardáltak gyűjtőhelye 2019.11.19 08:44:11
@БУММЕР:

Nem akarom felborítani az álomvilágodat, de a vidéki városok és falvak sem tisztábbak. A türhő mindenhol türhő, nem kell ahhoz fővárosban lennie, hogy szemeteljen. Még nem sikerült olyan vidéki városban járnom, ahol ne kellett volna Budapesthez hasonlóan figyelni a kutyaszar kikerülésére.
Az ország rossz, az utóbbi évszázadban egyre rosszabb állapotba került. De messze nincs olyan rossz állapotban, hogy Orbán stabilizálni tudhassa benne az uralmát. Korosodó honfitársunk folyamatos radikalizálódása a politikai rendszer alakításában (az egyre koncentráltabb propaganda, az…..
fideSS a retardáltak gyűjtőhelye 2019.11.18 08:09:13
@civisvarosi:

"hogy a puskás aréna építése 3 éven át 15 ezer embernek biztosított megélhetést. ennyi családdal számolnak. "

Ez a jó szemlélet kormányoldalon, hálistennek itt cseszitek el, ezért buktatok most és ezért fog elbukni a fideSS.
Az, hogy valaki dolgozik a csúti ganyénak, az nem jelenti azt, hogy feltétlen híve. Van 5-10 fővállalkozó, azok leosztják a melót azoknak a hülye alvállalkozóknak akik még hisznek a hazug fideSSenek és bevállalják a melót és akiket nem fizetnek ki és azok hozzák a 15 ezernyi melóst akiknek tök mindegy, hogy fideSS vagy bárki más, csak kapják meg a fizetésüket, aztán amikor a nagy álommunka után otthon ülnek és várnak a következő álomra majd eldöntik, kire szavazzanak és jól láthatóan a fideSSed kemény magján kívül egyre több embernek nyílik ki a szeme és zavarja el a náthásba a fideSSedet.
Régóta írom már ezt a blogot (igaz, nincs túl sok bejegyzés), de még sosem gondolkodtam ennyire intenzíven az aktuális írás címén. Az addig rendben van, hogy olyan kifejezéseket, mint "román stílus", vagy "román kor", még több-kevesebb természetességgel használunk, ebben a blogban különösen is. De…..
„Rengetegen támadják az eredeti ötleteket, elsősorban azért, mert nekik olyan nincs. A tanároknak azt kellene megtanítaniuk, hogyan öntsék a diákok szavakba a jó ötleteket anélkül, hogy közben a helyesíráson aggódnának.” (Ruby Wax) Tele vagyunk ötletekkel. Jobbakkal, rosszabbakkal, de ontjuk…..
Fülelhetett a madáretető vagy a szobaajtó, és ölhetett a rúzs. Félelmetesen találékony kémfelszerelések a hidegháborúból.  ..
Aktív és persze kicsit is normális politikai szereplő igen ritkán használ a nagy nyilvánosság előtt olyan jelzőket ellenlábasaira, mint az elmeroggyant, a kőbunkó, esetleg a féreg. Leginkább soha. Olyan pláne nem, aki az adott posztot még egy hónapja sem tölti be. Az pedig még megdöbbentőbb, ha az…..
fideSS a retardáltak gyűjtőhelye 2019.11.09 15:02:33
@STIRLITZ:

Akiknek a fideSS Hofi-hírcsatornája, az Index szól, azok már elfelejtették ezeket.
Yuval Noah Harari korunk egyik legbefolyásosabb gondolkodója. A 43 éves izraeli történész professzor közel 20 millió példányt adott el könyveiből,  a Sapiens, a Homo Deus, a 21 lecke a 21. századra című köteteiből. Vízióit megosztja a világgal, szívesen látják a Szilícium-völgyben, olvassák Kínában…..
"Ha van köztetek olyan aki ismerte és szerette a három éve megszűnt Techstory blogot, annak van egy nagyon jó hírem. Az egykori bloggazda walter sobchak jelezte hogy néhány cikkel jelentkezne első körben nálunk és itt folytatná munkásságát. Mindjárt aktuális anyagokkal érkezik! Mivel éppen Lajka…..