Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kis lépés Orbánnak, oriási szopás a lipsiknek.

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár nem ez volt a cél, de sikerült összedönteniük az évek szorgos munkájával felépített összeesküvés-elméletüket. ..
Kis lépés Orbánnak, oriási szopás a lipsiknek. 2019.11.26 01:18:08
"Azt bizonyították be, hogy a 90 éves üzletembernek semmilyen érdemi befolyása nincs a dolgok menetére. Nemcsak a kormányokat nem tartja a markában, de még saját támogatottjait sem."

Nagyon látványos kárenyhités folyik az egész balliberális médiában. És van is mit, mert Soros György honapok óta minden hivatalos, nem hivatalos forumon, legális, illegális csatornán személyesen azért lobbizik, hogy Orbán jelöltjét megbuktasák bárki is legyen az. Tehát Orbán nem egyszerűen liberálisokat győzte le, hanem a legföbb fönököt, a liberások elsőszámú szektavezére Soros György felett diadalmaskodott. Ez az IRDATLAN POFON különösen annak fényében látványos, hogy az önkormányzati választáson, külföldi szavazatokkal, tehát csalással megszerzett önkormányzati poziciok után, a liberások, már Orbán Viktor és fidesz sirján táncoltak a képzeletükben. De még nem tudták igazán kiélvezni a sikerüket, amikor a legyözött, kigunyolt ellenféltől váratlanul IRTOZATOS pofont kaptak.
És most az egész ügy bagatelizálásával probálják mérsékelni a veszteségeket. Szerintük Soros György ott sem volt, amugy is túl öreg, sőt egyesek szerint a nevét sem szabad kiejteni, mert Soros György nem is létezik, csak kormány kitalációja, ezért aztán Orbán nem is győzhette le. A liberálisok inkább eltörlik Soros Györgyöt a föld felszínéről, mint hogy be kelljen ismerniük a
B R U T Á L I S VERESÉGÜKET.
Kis lépés Orbánnak, oriási szopás a lipsiknek. 2019.11.26 07:45:11
@megamedve:
Nahát te tökéletesen megtestesíted az elmebeteg ŐRJÖNGŐ Soros szekta hivőt, akik nem tudják feldolgozni, hogy Orbán legyőzte az istenüket. És ezért szó szerint mindenhol VÉRTHÁNYTOK cigányoztok fasizsztáztok, mocskos cigány Orbánoztok ahogy te is. Persze tudjuk hogy számotokra már az is sértés, hogy valaki kimondja Soros nevét, nem még hogy ilyen nyilvános LEGYŐZÍ, a számotokra sérthetetlen, legyőzhetetlen, kikezdhetetlen Soros Györgyöt.
Hát mi lesz most a szerintetek érinthetetlen istenetekkel ?????
Mert ez csunya bukta egy istentől.
Várhelyi annyira elhatárolódott Orbántól, amennyire anélkül lehetett, hogy Európa-ellenes diktátornak nevezné...
Kis lépés Orbánnak, oriási szopás a lipsiknek. 2019.11.20 08:42:45
@Borkai $egge a Fidesz igazi arca:
Mennyivel jobb volt, mikor libsi kormanyok alatt evi MINUSZ 10 %-al csokkent a gazdasag, 30 %-os munkanelkuliseg mellett. Es az orszag privatizacios fosztogatasbol es kulfoldi kolcsonokbol elt. Ennyit tudtak a liberalis kozgazdaszok.
A fentebb feltett kérdés természetesen költői, hiszen pontosan tudjuk a választ. A magyar kormánypárt számára már az is nagy dolog, hogy számára nem egy nyíltan ellenséges bizottsági elnököt dobott ki az unió alkugépe, így most még azt mondhatnak róla, amit csak hallani szeretnének a párt hívei.…..
Kis lépés Orbánnak, oriási szopás a lipsiknek. 2019.07.18 15:11:47
@Quercus Maximus: "Az meg nem Orbán sara, hogy gyurcsótány degenerált ferenc még ahhoz is hülye volt, hogy lehívja az ejus pénzeket. "

Ja ez egyik legszanalmasabb es legaljasabb vad, hogy az Orbanek lehivjak a nekunk jaro penzeket. A Gyurcsanyek ugyan annyi penzt kaphattak volna, csak annyira leszartak az orszagot, hogy oda se neztek a palyazatokra. Egy lepest sem tettek azert hogy elolvasanak , megirjanak egy palyazatot, hagytak elveszni az ezer milliardokat.
Kétsége se legyen senkinek: az Európa Bizottság új vezetése sokkal gyorsabban ki fogja húzni a gyufát Orbánnál, mint az előző...
Hazaárulás, a választói akarat semmibe vétele - ezt harsogják az állampárt és csatlósai napok óta. A jelek szerint úgy gondolják: mindenki, aki részt vett az EP-választásokon, az rájuk szavazott. Akkor is, ha nem...
Kis lépés Orbánnak, oriási szopás a lipsiknek. 2019.07.12 12:22:26
@Tényelek: "Gyurcsányék abban reménykedtek 2010-ben a hatalom átadása után, hogy a Fidesz belebukik a bődületes adósságszolgálatba, "

1989-et akartak megismetelni. Akkor is csak azert adtak at a hatalmat a nemzeti oldalnak, hogy ne ok bukjanak bele a kezelhetetlen, helyzetbe. De masodszorra nem jott be a tervuk, mert Orbanek kivedekeztek a libsik altal okozott allamcsodot.