Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gregpal

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rájöttem! Lovagiasság 2009.06.26 12:10:00
A nők tisztelete a lovagi korhoz kötődik. Szűziességük megőrzése végett erényövet tettek rájuk, amit addig nem vehettek le, amíg a lovag vissza nem jött a keresztes hadjáratból. Szép, idealizált világ volt ez, amikor a hölgyek még udvariasan beszéltek és kedvesen hallgatták a…..
A Harvard Business School kutatói, Felix Oberholzer-Gee és Koleman Strumpf nemrég komoly, részletes tanulmányt tettek közzé, melyben számos felmérésük ereményeire hivatkozva azt állítják, hogy a fájlcserélés eddig kilencéves korszaka alatt a kreatív iparágak, különösen a…..
Rájöttem! Hazakísérés 2009.06.22 12:29:00
Korábban a randevúk egyik fénypontja volt az úgynevezett hazakísérés. Ilyenkor a fiúk a találkozó vagy a buli végeztével hazakisérték a lányokat, akik nem egyszer csókkal jutalmazták a gáláns lovagokat  illetve meghitt kettesben  sokkal könnyebb volt a fiúknak is…..
gregpal 2009.06.25 15:21:59
@Sáfrányos:

Vart, aztan csalodott, hogy eletben vagyok? Logika FAIL. Meg egyszer legyszives.

@the dragon:

Te szegenyen butorozott "vissza-dobom-amit-irtal" zombi-idiota te.

Az oviban jobban nyomtam, meg talan beszed kifejlodese elott nonverbalisan is.
gregpal 2009.06.25 16:09:52
@bicepsz:

Ahogy mondtam, az index nem mindig minosegi, s az, hogy tapad a frontpage -re, az csak azt jelenti, hogy viszonylagosan szilard allagu a szar, igy mar remelem erted.

Senkinek nem erdeke az, hogy betiltsanak benneteket, s ott martirkodhatnatok valami amcsi szerveren. Nektek a felejtes, s a marginalizacio fog jutni.

S mar mondtam az dragonnak, hogy az index cimlap a ti esetetekben nem feltetlenul jelent jot.

@Sáfrányos:

Hat tudod, anyuka, varandos....no mindegy.

@CSACSI:

Legyszives probalj gazdasagos tesco elmedbol hasonlokat kicsikarni, ja hogy erre nincs szurkeallomany, sorry.
Ránk jár a rúd azzal a poszttal, amiben egy felháborodott vevő arról számol be, több barkácsáruházban és hipermarketben olyan hosszabbítót akartak neki eladni fűnyíráshoz, amit kültéren tilos használni, mivelhogy beltéri. És ez ugye életveszélybe is sodorhatja a…..
Megdöbbentő élménye volt Kelemen Andrásnak, pedig igencsak triviálisan indult a vásárlás: kábelt akart venni a fűnyírójához. Tett egy kört, és közben kiderült, ami még a sokat látott Homárt is elképesztette, nevezetesen, hogy ma Magyarországon az olcsó szakáruházak…..
gregpal 2008.07.10 09:49:59
www.caledonian-cables.co.uk/Control-cables/Britishcontrol/H05VVF.htm

Alkalmas kulteri hasznalatra is, de egy jo spriccmentes csatlakozot raknek hozza.