Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aske

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második kiadásra jelölt változat átszakította a célszalagot. Az Opera Desktop Team köszönetet mondott a tesztelőknek, majd hangsúlyozta, hogy az új verzió fontos stabilitási és biztonsági hibajavításokat kapott. Mivel a lehető leghamarabb szerették volna publikussá…..
Magyar Opera Szégyenfal 2009.01.26 10:06:00
Itt gyűjtenénk össze azokat az oldalakat, ahol nem látnak minket szívesen: vagy egyenesen kitiltják az Operát, vagy csak egyszerűen nem foglalkoznak vele, és emiatt nem megy valami, esetleg a rossz ellenőrzés miatt csak az azonosító átállítása után lehet működésre bírni az…..
Frissítés (június 30.) - Szépen halad a letöltés-számláló. Nemrég már elérte, és azóta bőven meg is haladta a 14 milliót! Az elmúlt napok ilyenkor szokásos RC esője után szerintem senkit nem ért váratlanul, hogy az Opera ma kiadta asztali böngészőjének legfrissebb,…..
Ismert hibák: Extension Manager, Bookmark Manager, Transfers, stb. nem mentődnek a munkamenetekben. Változások listája (Core): CORE-38240 (Negatív margin, hidden overflow és absolute positioning elrejti a tartalmat) Változások listája (Desktop): Továbbfejlesztett…..
Magyar Opera Opera 11.11 (b2109) 2011.05.20 13:15:00
Megjelent pár napja az Opera 11.11 végleges verziója, ami biztonsági és stabilitási javításokat tartalmaz az előző 11.10-es verzióhoz képest. A frissítés mindenki számára ajánlott. Ha automatikus frissítéssel nem kaptátok meg a javítást, akkor manuálisan a "Súgó >…..
Ez csak egy gyors javítás, ami a egy befejezetlen javítást fejez be, amely a Vizuális Fülekkel kapcsolatos összeomlást is okozta és egyéb hasonló hibajelenségeket. Ez remélhetőleg megkönnyíti a tesztelést. Letöltés (Opera 11.10 RC3.1 b2087) a jobboldali menüből...
Mint azt az elmúlt hónapban is olvashattátok, jelentős fejlesztésekbe kezdtünk az Fórumokon. Reményeink szerint Ti is tapasztaltátok, hogy a Fórumok jelentősen stabilabban, gyorsabban szolgált benneteket az elmúlt hónapban, mint annak előtte. Júliusban a teljes rendszer…..
Forgatod a szemeidet mikor a kollegád variál? Akkor nézd meg ezt a videót! Apró nézeteltérés más szakmákban is előfordul, viszont ezt Kovi bácsi pár perc alatt elrendezi. Csendet!   ..
Vajon mit tehet a szerencsétlen lány aki a Gyakorikérdesek.hu oldalhoz fordult setítségért? 18 éves vagyok és lány... a barátom 20 (2 éve vagyunk együtt) és még a szüleivel él, elég jó a viszonya velük, mivel fiú az anyukája takarít náluk. Az anyukája néha-néha…..
Subba Asszonypilóta 2009.05.22 12:17:00
Sosem lehet tudni milyen belső démonokkal küzdött meg ez a női vezető abban az autóban. Öt percben sikerült megoldania, egy nagyjából két másodperces feladatot. A pedig, hogy a léhűtő túrista végig kamerázta a manővert egyáltalán nem segített.   ..
Subba Végre péntek: Kenguru 2009.04.03 14:05:00
Nézzétek, még egy geci ember is mennyire aranyos tud lenni kenguru jelmezben!  ..
Subba Van jobb a White Partinál 2009.03.30 07:53:00
Mi már tudjuk hogy hol fogunk szilveszterezni idén! Míg Pesten dívik karbatett kézzel pöcs módjára állni, és nézni a többieket stílustól függetlenül bármilyen jellegű szórakozóhelyen, addig Somogysárdon nappal a focipályán vonatoznak (egy másik videon ugyanitt pezsgőt…..
Az alábbi levél landolt a postaládánkban, biztos ez a retek szél fújja ki az értelmet az emberekből. Bár egy picit halványít a történeten, hogy hölgy az írója, a felvázolt történet sokkal viccesebb lenne ha férfiszerelemről lenne szó benne. Mit tegyen szegény levélíró…..
Tegnapelőtt az Opera publikált egy új videoklippet a saját, Operát népszerűsítő Discover Opera oldalán. A videó célja bemutatni egy netet használó átlagember egy napját, és azt, hogy az Opera milyen lehetőségeket ad ehhez hétköznapi életünk során. Tulajdonképpen felfoghatjuk…..
Subba Végre péntek: Picsa részeg 2009.02.13 12:27:00
Új értelmet nyert a picsarészeg fogalma. Videó a retardált rocker lányról, aki a seggén keresztül baszik be valami elképesztő állapotra. A feladat, amit meg akar aztán oldani nem nagyon sikerül neki. Háttérben a látványtól síró macskák vinnyogása, priceless. ..
Aske 2009.02.13 21:27:44
Pár dolgot rögtön előre: - A posztban bemutatott művész SZUPER - Aki beszól a következő artistára, az automatikusan a világmindenség legnagyobb faszkorbácsra íteltetett - A szerkesztőségben loopolva hallgattuk az eddig fellelt munkásságát - Az enyhe defekt szexepil (Nem tudjuk,…..
Aske 2009.02.06 09:58:20
Úgy látszik, vannak egészen megszállott Opera rajongók is, az alábbi Flickr képek tanúsága szerint. Ez a leány például éppen egy új Opera tetoválást éget magára: Itt pedig egy ízletes Opera pizza: A lenti úriember a Facebook profilján tett megjegyzése alapján…..
Subba Ebony és Ivory 2009.01.29 09:54:00
Hol is kezdjük? Ugye ezentúl a magyar reality által megkeresztelt nevükön kell a sztárokat szólítani? Szóval nem is olyan régen Dzsungel Pákó és Dzsungel Gjon a dzsungelből próbálták lemélytorkoztatni velünk azt az átkozott Akalamago című számukat, de a magyar torok kivetette…..
Subba A hét képe: Hajdú Péter 2009.01.27 16:42:00
Sokáig hezitáltunk, hogy melyik a durvább? Egy túrázó egyetemista leszakadt lábujjkörme ahogyan cigizik és énekel (holnap!), vagy Hajdú Péter szuperhős jelmezben. Aztán döntöttünk, ezt igazán nem tarthatjuk tovább vissza. A farsangi Névshowrban merészelte Péter ezt az…..