Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kjurge (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izgatottan fényesítjük a csizmánkat, médiatörténeti esemény készülődik ugyanis: ma délután három órakor kilőjük az éterbe az Index első, abszolúte kísérleti, élő-betelefonálós stúdióadását. A stúdióban Szily Lászlót, vagyis engem lehet kérdezgetni, Bolgár György…..
Egy átbulizott éjszaka után vezetett haza 4-es Golfjával egy újvidéki fiatalember, amikor lámpaoszlopnak csapódott az "Ismeretlen hős terénél". Azt feltételezik, hogy egy hirtelen úttestre lépő gyalogost próbált meg kikerülni, ezért ütközött. A vezető barátnője az…..
 Szombati sorozatunk utolsó részéhez érkeztünk. Gyurcsány Ferenc és a fa, Demszky Gábor és a sírkő. A második videó eleje csak erős idegzetűeknek! Elnézést a sok kamerarángásért: az vesse ránk az első követ, aki egy Iványi Dülledt Szemű Mesebeli Tojómadár…..
A magyar nyelv ápolása, a magyar kultúra terjesztése támogatandó dolog. Ugyanakkor nem vagyok meggyőződve róla, hogy nemzetközi terepen éppen az útlevél a legalkalmasabb eszköz e nemes célokhoz. Ebben egyébként nem egyezik a véleményem a magyar hatóságokkal, akik a…..
Már régebben eldöntöttem, hogy ne mindig csak a rosszat nézzük, ezért szenteljünk egy bejegyzést azoknak a dolgoknak, amelyek tényleg működnek - és jól működnek - Magyarországon.Nos nem találtam sokat, ha valakinek van még ötlete, akkor várom a kommentek között.Az első,…..
kjurge (törölt) 2008.07.28 14:19:01
Attila egy buszon találkozott azzal a magyaros (=portáskommunista) jelenséggel, miszerint a fogyasztó gyermek, méghozzá a hülyébbjéből, aki örüljön, hogy fizethet, miközben a szolgáltató bácsi miheztartás végett lenyom neki pár sallert. Én a széplaki Ezüspart hotelben láttam…..
A szcientológia egyház és a szcientológusok kifogása/indoka a szcientológia agresszív terjesztésére és a kritikusok eltaposására leginkább az, hogy Hubbard módszerei működnek és hasznosak és CSAK EZEK működnek - tehát mindenki jól jár majd azzal, ha ezek elterjednek a…..
w Olcsó húsnak 2008.07.10 06:00:00
Drágább lett a minden. Megyen fel az ára a benzinnek, attól akármi másnak, amit vinni kell, és az élelemé meg magától is, főleg mert benzint gyártanak belőle. Csináljon tehát valamit a kormány, nyergelje fel az árzabálót, aztán gyí. Különben dühbe jövünk. Legelőször is…..