Regisztráció Blogot indítok
Adatok
biturbo s - félázsiai bunkó állat

41 bejegyzést írt és 760 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- ELŐRE! - A lófaszt! - HÁTRA! Na most aztán van baj, Feleim. A rezsidémonűzők irányt vesztetten bolyonganak, mint lapos fing a kormányszaunában. Az Országos Választási Bizottság másodikra átengedte a dohányrezsi-csökkentésről faggatózó népszavazási kérdést, amivel -…..
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.07.11 09:01:07
A dohányrezsidémon elleni harc bármikor kiktatható, hiszen az nem jó a trafikos kilentúrának. Mit is lehet pártvonalon csinálni, ha a zemberek szereténk a dohányrezsidémont megölni?

- Pártszintről tojunk magasról a népszavazás eredményére. Pártmédiában hírzárlat ezzel kapcsolatban, a többi meg marad úgy. Lesz persze néhány blogger, meg egyéb újságírócska, aki üvöltözni fog, holmi demokráciáról, na és. Ahogy a macskajancsik eddig sem vonultak az utcára semmiért, hanem a fotelből ordítva kaptak agyzsírtolulást, úgy nem is kell semmit csinálni. Majd megunják és elfelejtik.

- Okés, engedjünk a sok baromarcú alattvalónak (un. választók), ám beleépítünk valami plusz járulékot "nemzeti tüdőkormommentesítési illeték" vagy hasonló, a dohány árába, ami ottmarad a kilentúránál. Alkotmányba is írjuk, ha szükséges, mivel relevánsan, hogyne oda tartozik. Így a sok köcsög választó megint beveszi a narancsos brokit, juhé.

- Okés, engedjük, hogy sok baromarcú választó olcsóbban vegye a dekket. Ezzel szemben államosítjuk a szeszesital forgalmazást, trafikops hűbéreseink kezébe adva azt. Végül is logikailag jól megfér a kettő nem? Esetleg a trafikos hűbéresek részére még átadjuk a szerencsjátékcikkek monopol árusítását, de ha nem elég, akkor a csokoládé, tejkaramella, kakasos nyalóka árusítását is megtiltjuk, állami kézbe vesszük, és átadjuk trafikos hűbéreseink részére, hűségük mejutalmazásaként. Tehát amit vesztenek a cigi árán, azt a portfólió többi része behozza. Magyar seggbe orbáni lófaszt.

- Egyszerű megoldás, gondolva a baromarcú választók húgyagyának gyenge képességeire: okés, most engedjük a köcsögöknek a cigiárat, viszont januárban visszaemeljük, plusz még emelünk rajta. Majd ráfogjuk Tavaresre, Merkelre, meg a mocskos Unióra.

Csak néhány megoldás. Lehet bővíteni.
Meglepően sokáig várt a hatalom azzal, hogy megszerezze a takarékszövetkezeti szektort. Nem tudni, miért pöcsöltek eddig, de végül magát az egyeztetés nélküli törvényalkotást olyan gatyaszaggató gyorsasággal tolták le, hogy még Demján Sándor kevés haja is úgy állt égnek,…..
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.07.08 08:51:39
Megerősítve S tanácsát véleményem szerint az utolsó idő felé közelítünk. A NER elcseszett gazdaságpolitikának nevezett izéje egyre jobban feltételezni fogja, hogy a hatalmas lyukakat, meg a mohóságot a magánmegtakarítások valamilyen kreatív bevonásával próbálják ideig óráig kiegyenlíteni. Nyilván e "bevonásban" valamivel több kreativitást kell mutatni, mint az 1949-es államosítások során, ahol lehetett full erőből és önkényből elszedni a vagyont. De mindenesetre, akinek bármilyen megtakarítása van bármilyen olyan pénzintézetben, amelyet a magyar kormány kontrollálni képes, erősen javasolt ezek átvitele olyan formába, amely a magyar kormány és jogalkotói munkája által hozott jogszabályok segítségével sem legyen elérhető. Go West, lehet mondani, javaslatom Ausztria. Én már ott vagyok, legalábbis a pénzügyeket tekintve. A NER nemcsak hogy hosszú de középtávon sem konszolidálható, valószínűleg egy kamion csimpánz is relevánsabb gazdpol.-t működetne mint ezek. Így az elérhető szabad vagyonok és megtakarítások becsatornázása biztosra vehető, ha nem most, a következő ciklusban igen. (Mindent meg fognak tenni ezért, egy választási csalást is, ez biztos.) A becsatornázás módjai nem lesznek kellemesek. Indul a pörgés, illetve már elindult. Ez jó látszik az olyan hülye reklámból, amikor államkötvényt hirdetnek úgy, hogy az több mint üzlet, hazaffyas érzelmekre blazírozva, holott az államkötvény semmi több, mint üzlet és pont.
Felszállt a fehér füst. Igen, ott kint a Szent Péter Bazilikában is. De ennek a hírnek leple alatt sunyin, lopva, kúszva befűtöttek a Sándor Palotában is, hátha egy füst alatt meg lehet úszni a bejelentést: Káder János az előzetes várakozásoknak és Fénylő Csillagunknak…..
A kormány maga sem gondolta volna - bár ki tudja, lehet hogy valójában ő fizetett érte -, hogy váratlan reklámot kap. A CIB Bank bejelentette, hogy fontolgatják, kivonulnak Magyarországról. Az ok: Magyarország a bankoknak rémálom! Ébredjetek devizahitelesek! Itt a ti kormányotok,…..
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.03.13 12:35:25
@collateral collector: Így van. "Több mint üzlet" több mint szopás lesz Mari néninek meg Józsi bácsinak.
Ha nem ülnénk nyakig a recesszióban engem szórakoztatna, mikor a sültbolondok összeülnek és a fejükben lévő zagyvaságot kivetítve verbálisan maszturbálnak a nemlétező sikereik fölött. Éppen csak annyi a bibi, hogy 307 forint egy euró, ütnek minket minden oldalról, és már a…..
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.03.13 10:19:49
Lehet hogy lassan el lehet kezdeni levonni a következtetéseket az argentínai államcsődről. Az lenne a legjobb megoldás a kommunista restauráció, Viktorka hatalmának bebetonozása, a teljes state capture, ezen belül pedig az energiaszektor átjátszása, Lajos, Zsolt, Lőrinc elvtársak részére. Ezen kívül segítene elhagyni az eurozónát: Putyin elvtárs hasonló védelmet tudna nyújtani az orbáni rezsimnek örökre, mint a baráti Szu. anno. Lehet hogy célszerű felkészülni, most még fejben. Lehet hogy van jobb összefoglaló is a témáról, sőt célszerű lenne hasonló összefoglaló a görög csődről is, én eddig ezt találtam. De várom bárki javaslatát / dokumentumait a témában.

elib.kkf.hu/edip/D_12096.pdf

Lehet hogy ez a felcsúti bomlottagyú állat úgy "áll bosszút" az EU-n, hogy hagyja veszni az EU fejlesztési pénzeket, a fenti 4 személyt pedig meggyőzi: szarják le az EU pénzeket, mikor teljes iparágakat kaphatnak meg, mellé pedig olyan védettséget, ami örök időkre biztosítja e iparágakban betöltött monopolszerepük megkérdőjelezhetetlenségét. Így okafogyott lesz az EU-ban maradás. Az iparágak az oligarcha számára összehasonlíthatatlanul több bevételt jelentenek, mint az EU fejlesztési pénzekből származó források átjátszása.

Putyin szerintem szeretettel várja Viktorka átlállását, hazaárulását, és baráti Moszkvával kötendő stratégiai és védelmi megállapodását. De ha ő nem, majd Vona bajtárs megteszi.

Szerencsére a határok mégy nyitva vannak. Ezek, a következő hetek-hónapok előttünk a demokratikus(abb) Magyarisztán végórái szerintem.
Varánusz Hallgass a szívedre! 2013.03.12 11:50:49
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.03.12 16:58:27
(No, most kipróbálom a TOR alapú belépést, az éles működéshez nyilván majd új blog account is dukál majd. Ezt akkor élesítem, amikor AJ aláír. Mindenesetre a TOR működik, tehát ha valami fideszbolsi netán elkezdene érdeklődni a kommentelők mögött álló személyek iránt, nálam beszopta.)

Szóval, ahogy egy kolléga megfogalmazta: ez véleményem szerint az orbániai rendszert legjobban leíró bloghozzászólás amit valaha írtak:

"Bármilyen hihetetlen, az ország egy jelentős részének valóban ez a banda kell. Sopánka, nem
sopánka, ez van.
Kezdem azt hinni, hogy aki ellenébe megy ennek, az kudarcra van ítélve, pusztán a tömegbázis
hiánya miatt. Viktor lederiválta, hogy a retardáltaknak kell játszani, mert ők vannak többen, a
választási matek meg csak erről szól. Ott a minőség felejtős kategória. Kovács XIII. Bélának a Fradi
B-középből pont ugyanannyit ér a szavazata, mint egy egyetemi tanárnak, márpedig kovács XIII.
bélákból kábé 10000x több van.
Ráadásul dupla haszon velük kezdeni: ők nem jönnek zavarba holmi pálfordulásoktól,
önellentmondásoktól, érvektől és ellenérvektől. Az aktuális vezérszólam bégetésének a szintjén
prímán elvegetálnak, sőt, még azokat is lehúzzák magukhoz, akiknek ez nem elegendő. Annyit kell
nekik mondani, hogy gyerekek, ez a piros-fehér-zöld dolog, és onnantól a szisztéma önjáró:
mindenki más rohadt komcsi, liberálbolsevista hazaáruló, ésatöbbi, ésatöbbi.
A szavaknak, kifejezéseknek nincs jelentésük és jelentőségük, töltelék szerepet töltenek be, hogy
legyen mit ordítani a békameneteken. Az se baj, ha tegnap az ellenkezőjét ordították, vagy ha
ordenárébb komcsik a valahavolt komcsiknál.
Kit érdekel? Akié a hatalom, az mondja meg, ki a komcsi. Bolsi tempó? Az. Érdekli a többséget?
Nem. Ennyi. Választási matek kezdőknek és középhaladóknak.
Nekik játszani persze nagyon durva. Mások tán a hazaárulás szót is szívesen meglóbálnák legott. De
mint tudjuk, akié a hatalom, az mondja meg, ki a hazaáruló. (Néha persze ellenzékből is
megmondják, mert ugyebár a haza nem lehet ellenzékben.)n Nem akarok senkit elkeseríteni, de
ebből nincs társadalmilag valid kiút. Egyéni kiútkeresések vannak, melyek többnyire a határátkelő
blog olvasgatásával kezdődnek és az oda történő írással fejeződnek be. De meg is mondják a
gyökkettő IQ-júak minden alkalommal: el lehet menni. A fekete-fehér világukba egy vezér elég, a
színek csak összezavarják őket.
Ne vergődjetek barátaim, fölösleges.
Belenyomtok iszonyat energiákat, elemészt az ostobaság fölött érzett, tehetetlenségből származó
düh, gyomorfekélyt kaptok és rákot – mindezt miért, kiért?
Számszerűleg nem tudjátok lenyomni a retardáltak elképesztő hadát, akiket Viktor einstandolt
magának. Meggyőzni őket még annyira sem tudjátok.
És még ha valahogy sikerülne is elzavarni/lesittelni ezt az immorális bandát, vajon tudnátok-e bármi
jobbat csinálni ezzel a háttérrel?
Én például előre sajnálom a Bajnai gyereket. Ha Viktor lennék, hagynám nyerni, merő kibaszásból.
Aztán végignézném, amint belefullad az általam teremtett körülményekbe. No, EZUTÁN tényleg
garantált lenne a 20 évnyi uralmam. És semmi, ismétlem: SEMMI nem ütné meg többé a maradék
választók ingerküszöbét.
Az ellenzéki választókért azért, mert totális lenne a reménytelenség, a sajátokét pedig azért, mert
soha nem is volt nekik ingerküszöbük; csak a csoki számított nekik a vezérürü segglyukából. És
míg a világ világ, csak az fog számítani. Régebben Horthy, utána Rákosi, Kádár, most meg viktor.
Csak a segg változik, a csoki örök.
Saját magával szemben is igénytelen plebs. Ezekkel akarnátok kezdeni bármit is? Országot építeni?
Csak rombolni tudnak, felejtsétek el.
Meneküljetek, mert itt (illetve ott) már rég nem a politikusi akasztófavirágokról van szó, hanem az
őket hatalomba segítőkről, hatalomban tartókról. A sunyi házmesternépről, az ostoba retardáltakról.
Őket az életben nem tudjátok legyőzni.
Ez van. Lépjetek, amíg nyitva a határ. Ki tudja, meddig tart. Sok sikert mindenkinek."
Varánusz Üss a vonalra! 2013.03.12 04:34:48
Fénylő Csillagunk tegnap leminősített magát a Nemzet Favágója szintig, bár az esze sajnos még ehhez a szakmához is hiányzik. Mert ahogy azt a fakitermelők első számú ökölszabálya mondja, ha azt hallod DŐL A FA!! - akkor ugorj baszod. De nem felfelé, elfelé. Mert a pattogással…..
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.03.12 09:39:48
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Az EU feltehetőleg hosszú távon gondolkodik: ezért az integritását demonstrálnia kell. Amennyiben működni kíván precedenst kell alkotnia, példát kell állítania. Erre a magyar ügy tökéletesen alkalmas. alapvető európai értékekről van szó: az integritás pedig azért lényeges, mert geopolitkai szempontból nyilván el akarják kerülni, hogy a putyini-lukasenkai érdekszféra teret nyerjen. Az ottani önkényuralom tökéletesen ellentétes azzal, amely értékeket nyugat európa demokratikus fejlődése során hosszú úton felépített. Másrészt a választók sem arra adtak felhatalmazást, hogy ezen értékeket leépítsék, ellentétben azzal, ami most Magyarisztánban történik.

Tehát amennyiben hagyja hogy Magyarisztán önmaga valósítsa meg a putyini értékrendet bolsevik (többség zsarnoksága) módon kikényszerítő rendszerét, mint EU tag, egyértelműen megkérdőjeleződik az EU politikai befolyása, és ezzel együtt a teljes intézményrendszere és az ezek mögött álló politikai fejlődés. Magyarisztán ma biztonsági kihívás az EU számára az EU peremén. Épp úgy mint a görögök, de magyarisztán talán még menthető.

Tehát geopolitikai szempontból szerintem ez határozza meg az EU mozgásterét, és kényszeríti ki lépéseit.
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.03.12 09:42:11
@biturbo s - félázsiai bunkó állat: "Másrészt a választók sem arra adtak felhatalmazást, hogy ezen értékeket leépítsék, ellentétben azzal, ami most Magyarisztánban történik."

Az EU tagországok választóira, valódi polgári értékeket valló polgáraira gondolok, csak az egyértelműség végett.
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.03.12 12:36:43
@Csaknézek...:

a tudatlanság erő
a béke(menet) háború
a háború béke
a bővülés csökkenés
az önkény demokrácia

Ahogy Orwell már megírta, és lefordítjuk a jelenlegi helyzetre.

Egyébként meg: "A Magyarországgal kapcsolatos alapvető probléma ugyanis nem fog megoldódni. A magyar kormány szerintünk folytatni fogja ugyanazt az Unióval és a nyugati világ értékeivel szembeni retorikát, ami mögé fel tudja sorakoztatni a lakosság többségét. Azt feltételezzük, hogy Magyarország körül az év második felében kiéleződhet a helyzet, konfrontatív szituáció alakulhat ki Magyarország és közvetlen szomszédai, illetőleg Brüsszel között. Végül azonban – mert nincs más lehetőség – Magyarország politikailag is igazodni fog az európai értékközösség elvárásaihoz."

Eurasia Group, David Gordon (figyelem a személy nem azonos Bajnai Gordonnal), előrejelzés a térség politkai és gazdasági jellemzőinek alakulásáról. 2012 elejei cikk, valószínűleg 2011 évi adatokból. Ez a faszi már látott néhány diktátorkát felemelkedni és elbukni. Továbbiak:

www.privatvagyonkezeles.hu/alapblog/37-zentuccio/1094-az-idei-ev-amer
Talán még soha nem láttam ennyire kiakadva Orbán Viktort. A parlamentben beszélt, s magából teljesen kikelve rángatózó arccal, önmagára láthatóan nagyon nehezen nyugalmat erőltetve adott hangot felháborodásának. Miért is?Mert az utcán tinédzserek tüntetnek a hatalma ellen? Mert…..
Orbán Viktor most már nemcsak az alkotmánybíróság ellen harcol, hanem a bíróságok ellen is - ha bármelyik fórum akárcsak első fokon olyan döntést hoz, ami nem tetszik neki és kormányának, akkor hipp-hopp egy újabb törvényjavaslat elfogadásával már meg is oldják a helyzetet.…..
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.03.11 20:50:54
@gtri: Szerintem most Brüsszel rákapcsol. Régóta bögyükben van ez a kis csuti faszparaszt, régóta betart meg pávatáncol nekik.

Másrészt az EU integritását is demonstrálni kell. Ez jól megtehető egy viszonylag geopol. kis súlyú országon.

Elég baj, hogy oda jutottunk, hogy a magyar demokratikus működés minimumát szupranacionális szervezetnek kell kikényszerítenie. Bár ki tudja, lehet hogy közeledik a katarzis és a fideszmaffia trónfosztása véglegesen, épp úgy ahogy anno lopcsányféregé is csak más okból.
Az elmúlt hét eseményeit elnézve nem irigyellek téged, Áder János. Mert a Jövő gyilkosa című Brúszvilisz mozi jut eszembe a helyzetről amiben vagy. Ha nincs meg a sztori, röviden: főszereplőnk Joe, a fiatal jómunkásember, hivatására nézve lezáró, akinek annyi az élete, hogy a…..
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.03.11 16:57:35
@épészmérnök: Felmérték. Már régen.
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.03.11 17:07:46
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: bindult a húzd meg erezd meg. Remélhetőleg az EU annyira berág, hogy ez az ezerszer eljátszott orbáni taktika totál csődöt fog mondani.
Vastagbőr Mi az Alaptörvény? 2013.03.11 09:31:00
Mi az Alaptörvény? "Az Alkotmány az állam alaptörvénye, a legmagasabb szintű jogi norma, amely tartalmazza az állam felépítésével és működésével kapcsolatos legfontosabb szabályokat. Az Alkotmány a legmagasabb szintű norma Magyarországon, így nem lehet olyan jogszabályt…..
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.03.11 12:40:52
@Jani haverja: Áder ma történtesen Merkelnél van. Remélem kap némi felvilágosítást a demokratikus alapjogok biztosítása kapcsán, hiába óbégat ma 1-kor a Felcsúti Palpatine, meg várják a droidjai, hogy megnyomhassák végre a gombot.

Bukás lesz ebből. Nagyon csúnya bukás. Az Idősödő Autokraták Szövetsége beltejesíti történelmi küldetését: úgy fognak elbukni -rosszabb esetben- mint Ceaucescu rendszere. Nem érik fel ésszel: a megyar társadalom nagyrésze, a 80% bizonytalan többsége torkig van velük. Ma még "csak" a diákok. De ha újabb demokratikus működést romboló, fideszbolsevizmust támogató szabályok kerülnek be, további módosításokkal, akkor azt jósolom: ha a "magyar bizonytalanok pártja" megindul, ha megtörténik a fideszi bolsevik önkény és butaság (Matolcsy) okán a robbanás, Isten irgalmazzon nekik, hogy ép bőrrel megússzák. Minél tovább feszítik a húrt, annál csúfosabb végük lesz.
Véreim! Aztamegbaszta kurvaélet! Hát nem megtámadtak minket? Mit megtámadtak, egyenesen beültek kapun belülre a jogállamterroristák, és a kiabálásuktól még az én kezemből is kihullott édes Finkelstein mester legutóbb itt hagyott szentírása. Pedig azt nekem már ékezet stabilan…..
Michael Knight Szembesülés 2013.03.07 23:25:59
Azért elég szar lehet mostanság neked, Viktor, na persze nem mintha sajnálnálak. De elég szar lehet végignézni, hogy miközben értelmes fiatalok százai tüntetnek ellened egyre hangosabban, csak egy maroknyi elvakult nyugdíjas próbálja védeni a renomédat. Szar lehet szembesülni…..
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.03.08 13:22:44
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Figyelj seggfejkém, engem kurvára nem érdekel, hogy x-y médium úgymond kit és minek azonosít. Én pragmatikus vagyok, és azt akarom, hogy a Fidesz, a te Orbánoddal, meg az összes sameszával együtt, a teljes Mszp, az összes samesza, meg amúgy Magyarisztán teljes politkai elitje számoljon el, és húzzon a sittre, életfogytiglan.
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.03.08 13:23:02
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Majd lesz nagy pofáraesés 2014- után, az áhított győzelmeteket követően, miután a Bandzsa Fasz szétkúrt mindent az MNB-ben, hogy Orbánod semmit sem tud adni. Én meg semmi adót nem fogok nektek itthagyni.

Ja, és mielőtt a megszokott algoritmus szerint böfögnéd fel a megszokott szöveget, közlöm veled hogy nem vagyok "judeolibsi".
A KARD "A gyilkosok pártján?" 2013.03.07 20:44:04
"Ne álljatok a gyilkosok pártjára! Ne hallgassatok Ron Werberre!". Ezzel a Fidesz-székházra függesztett szöveggel fogadta a Bayer Zsolt publicisztikája miatt a Lendvay utcába érkező tüntetőket a kormánypárt 2013. január 12-én. "Emberölés miatt tíz évet töltött börtönben a…..
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.03.08 10:01:07
@KopaszMercis: A fotón a valódi tartás és erő!

Recseg-ropog az Orbánia rendszer, törzstroll-hadai, félnek, nyínak, ordítnak, átkozódnak, valójában a saját maguk által e világon megteremtett szellemi poklukban most sülnek ropogósra.
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.03.08 10:21:31
@jobbrolbandita: Nem hiszem, hogy leírtam volna, hogy egyetértek magánterületre engedély néküli belépéssel. Mivel hogy nem értek egyet. Másrészt nem tudsz rólam semmit, faszkalap, tehát nem kéne a szánalmas processzorodba égetett egyik rutinkategóriába húznod, baromarc.

A megnyilatkozásod problémás a számomra. Pontosan az, hogy az ilyen hozzás hasonló jellemtelen gyáva és kegyetlen férgek még mindig nem pusztultak ki, két nagy diktatórikus tömb összeomlása után sem, és sajnos bőven tenyésznek ebben az országban. A dumád nem tetszik, ez okból kínállak ilyen szép szavakkal, seggfejkém. Ahogy megnyilatkozol. És ami lehet mögötte.

A HZ ott jön a képbe, hogy drágalátos vezéred pont most akarja garantálni a 4. Tákolmánymódosítóval, hogy a hozzád hasonló férgeket élető gyűlölet mindenki más iránt, aki nem azt nem akkor és nem úgy gondol valamiről és valamire, szabad és "alkotmányos" csatornát kapjon. Szeretnél már ütni ugye? Az un. "liberálbolsikat" főleg? Már alig várod, hogy pofánbaszhasd, akinek nem tetszik a képe, a Tákományra, és abba a közeljövőbe belepréselt akármillyen szirszar jogszabályra hivatkozva, mi?
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.03.08 10:22:15
@KARD blog: Én most lépek dolgozni, peace!
Tegnap az alaptörvény negyedik módosításának vitájában a kormánypárti többség elfogadott egy olyan módosító indítványt, amely gyakorlatilag lehetetlené teszi a politikai kampány műfaját, ha pedig a többi intézkedéssel együtt nézzük, azt látjuk, hogy nem kicsit fordul…..
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.03.07 07:01:42
@Eisentraum Erwin: Már a görög úton vagyunk, csak az ostoba magyar választópolgárok el vannak foglalva a szekértáborokból való egymás felé ordibálással, mint ahogy azt ezen a blogon Ballibgeczik elvtárs oly szépen demonstrálta. Tőle lehet tanulni: hogyan szopjuk be egy adott politikai erő jelszavait, és hogya papagájkodjuk, vagy öklendezzük fel, hozzáadott gondolkodás nélkül. Illetve a két szép nagy ostoba szekértábor népen kívül vannak azok, akik szellemi maszturbiációjának tárgya a (sosemvolt) Nagy Magyar Dicsőség Visszaszerzése (Dzsobbik). De ezen kívül gazdaságilag már felléptünk a görög pályára, kedves képviselőtársam.
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.03.07 09:31:09
Ez az! Viktorka kapni fog a pofájára, ha sokat szívóskodik! Íme már ide is elért:

index.hu/kulfold/2013/03/06/ft_orban_fenyegeti_a_demokratikus_ertekeket/

Nekem az a véleményem, hogy amennyiben hétfőn netán megszavaznák (mivel nem értenek elsőre az erőből, például abból, amit szombaton fogunk demonstrálni), elvárom az EU részéről, hogy azonnali hatállyal függessze fel a Magyarisztán szavazati jogát, és ez úton javaslom a strukturális alapokhoz való hozzájutás azonnali korlátozását is. Erő kell Orbánnak? Kapja meg!
Új meteorológiai törvényt készül tárgyalni a parlament, és nem is lenne a dolog gyanús, ha egyrészt nem futott volna már a dolog egy kört ősszel, és ha mostanában nem mindenről az új adók bevezetése jutna a kormány eszébe. Valóban, most is ez a helyzet, de nemcsak ez. Nemcsak…..
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.03.06 11:03:43
@S'hark: Helyes a bőgés drága képviselőtársam! Van szellemi tartalék a Pártban, én ezt mindig is tudtam!

Ötleted annyira jó, hogy havi költségtérítésed mellé prémiumot vehetsz fel a (köz)pénztárból, hívd majd fel Lajost a szokott számon, hogy kp. kifizethesse!
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.03.06 11:21:27
@S'hark: A válasz csupán irónia üzemmód volt: igyekszem az 50-es évek politikai / mozgalmi nyelvezetét, illetve a Párton belüli kéz kezet mos üzemmódot összetolni.

Még annyit a témához, hogy ha a kereskedelmi médiatartalom szolgáltatók bevállalósak (tv, ráadió, net), és nem lekötelezettjei / tulajdonai valamelyik narancsbőrű pontentátnak, akkor célszarű lesz, ha pertársaságot alapítanak majd, ha annak az ideje eljön, és megcélozzák Strassburg-ot. Amennyiben akadályoznák a külföldről igénybe vett időjárásjelentés szolgáltatások elérését és / vagy kötelezik őket az OMSZ-sarc befizetésére, az helyből szembemegy az áruk és szolgáltatások szabad áramlásának elvével, és erre az EU ideges szokott lenni. Én nem vagyok jogász, de ezt tisztán látom, remélhetőleg megfelelő jogi védelemmel és támogatással a bevezetett Lex OMSZ neutralizálható.
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.03.06 11:23:31
Február 28-án számoltak be róla a soproni országgyűlési képviselők (dr. Molnár Ágnes miniszterelnöki megbízott, Firtl Mátyás Sopron országgyűlési képviselője, Ivanics Ferenc), és a város polgármestere,  dr. Fodor Tamás, hogy "történelmi döntést hozott a kormány…..
A Fidesz új alaptörvény-módosítása betetőzi a Fidesz eddigi bolsevik jogállamellenes országképét, a most benyújtott módosítók eltörlik a kormánypárt számára nem kellemes embereket és intézményeket a magyar jogból, és egy olyan rendszert hoznak létre, amely kirekeszti a…..
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.03.05 15:40:44
Gondolom a Fizess úgynevezett képviselőit most bizsergeti a gondolat, hogy
ezt is megtehették amit megtettek. Micsoda nagyot alkottak! Gondolom azt
is, ha a másik ,az un. Mszp gengszter-szekértábor kapott volna
kétharmadot, akkor ők is most éppen ugyanezt tennék. Ezek a férgek mindkét
szekértáborban kábé addig látnak el, hogy most jól kibaszunk a másikkal,
persze a színfalak mögött kéz kezet mos, az országot kibulizzuk, ma én
holnap te. Fidesz és Mszp összetart és összezár.

Amennyiben viszont a demokratikus struktúra erodálódása tovább
folytatódik, az előbb utóbb szembe fog kerülni azokkal a szabadságjogokkal
és személyiségi jogokkal, amelyek az elmúlt 22 évben nyilvánvalók lettek.
A sok szekértábor-támogató félázsiai trollnak felhívom a figyelmét: tök mindegy ebben az esetben, hogy a Fidesz épít putyini autoriter rendszert, Horthy mázzal, vagy egy esetleges Mszp és társai nem lennének képesek ellenálni egy esetleges 2/3-os győzelem kísértésének, és tennék meg ugyanezt.
Ez a folyamat, ha így megy tovább tehát előbb-utóbb létrehoz olyan
szabályokat, amelyek az alapvető személyes jogokkal és szabadságjogokkal
szembe mennek. Jelen esetben az látható, hogy a politika ma
Magyarisztánban egyre jobban kezdi az egészséges és távolságot
csökkentését az állampolgárok irányában: azaz egyre nagyobb mértékben
kontrollálni kívánja személyes életüket, személyes perspektíváikat, és
kikényszeríteni azt, hogy cselekedeteikkel behúzhatók legyenek a
"velünk-ellenünk" dichotóm kategóriáinak egyikébe. Ez jelenleg a Fidesz
részéről a személyes lét politikai gyarmatosítása, a bolsevizmus
(többségiség mindent megtehet) elve alapján. Erre már volt példa: Rákosi
korszak.

Ez úton kívánok figyelmeztetni minden politikai erőt: amennyiben ezek a
politikai erők önkényesség és a kontroll igénye az állampolgárok által
tolerálható szintet meghaladja a politkai kontroll, a személyes lét
politikai erők által történő gyarmatosítása tekintetében, akkor pontosan
épp olyan erőszakos események fognak történni, mint 56-ban. Nem ajánlom
hogy ezt megvárják. 22 év relatív szabadságát az állampolgárok, akik
szavazók nem fogják olyan könnyen hagyni, mint ahogy az szükségszerűen
könnyen ment 45-49 között. Vigyázzanak tehát: ugyan Magyarországból
Magyarisztánt csináltak 23 év alatt, de a feszültség egyre nő, a
társadalmi robbanás elkerülhetetlen lesz, minél tovább feszítik a
demokrácia kereteit szét, annál előbb és annál jobban. Emlékezzenek a
Ceaucescu rezsimre, amely pontosan ezt az utat járta be, és turbulens
viszonyok között lett vége.
A kormányülések ugyebár zártak, a bársonyszékek koptatóinak még a mobiltelefonjukat is kinn kell hagyniuk. Ritkán szivárog ki bármi is. Legutóbb azonban beküldtünk egy ballonkabátos, napszemüveges egeret diktafonnal a hátán, s mire kijött, ennyit tudott felvenni: - … kínai…..
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.03.01 09:17:23
A alcsúti vagy felcsúti vasút nem érdekel túlzottan. Én azt várnám a Nemzeti Erőlködés Kúrmányától, hogy a vasútvonalon elkezdi járatni nemzetközi gyorsvonatok megnevezéséhez hasonlóan az "Orbán Viktor helyközi személyvonatot".

Kedves képviselőtársaim, ma alkotmánykiegészítést nyújtok be a témában: ebben kifejezésre kerül, hogy dicső vezényló tábornokunk tiszteletére a fenti vasúti szolgáltatást biztosító infrastruktúra fenntartására és fejlesztésére évente 200 milliárd forintot kap a költségvetésből a Közgép Zrt. Nevezett vállalkozás pályázati kiírás nélkül ez évben azonnal folyósított 500 milliárd forintból biztosítja a Bölcs Vezérről elnevezett motorvonatok beszerzését, forgalomba állítását és ez évi üzemeltetését. Különös fontosság jut a kommunikációnak: erre nevezett vállalkozás külön 20 milliárd forintot kap, észak koreai stílusú agitációs és propaganda témájú műveket kell az állomásokon elhelyezni illetve a motorvonatokon a következő, Kerényi elvtárs által meghatározott témakörökben:

O.V.:

-bejelenti a budiforradalom győzelmét,
-Lajossal és Zsolttal tanácskozik,
-látogatást tesz O Győző mordori bányáiban,
-üdvözli a békemeneten résztvevő zembereket,
-a baltás gyilkos kiadatásáról tárgyal Bakuban
-Putyin elvtársnak jelent
-retrospektív: KISZ titkárként továbbképzésen vesz részt a Foxi-Maxi egyetemen
-kezet csókoltat magának töpörödött öregasszonyokkal
-kordont bont szakadt bőrkabátban (un. pufajkában) 2006-ban
-megtekinti az uradalomban dolgozó közmunkásokat
-retrospektív + történelemhamisítás: Kádár János fogadja O.V.-t az MSZMP székházban található dolgozószobájában

Éljen a Párt!
„Mint kormányrudat használta a reményt és a félelmet; az egyiket, hogy féken tartsa az athéniak önteltségét, a másikat pedig, hogy felemelje és vigasztalja őket, ha kedvüket vesztették.” (Plutarkhosz: Párhuzamos életrajzok)   HAZAFIAS KÖTELESSÉG MARADNI ÉS EMELNI A…..
Még tökölődnek az olasz pártok a kormányalakításon, de magyar szemmel nézve az ottani választás legfontosabb tanulsága egyértelmű: gátlástalan populizmussal, vérlázító nagyotmondással bárki a hatalom közelébe kerülhet. Ha a vén kujonnak sokadszorra is sikerült a…..
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.02.28 08:54:08
@nandras01: Kedves képviselőtársam a nerben, a kommented tökéletes összefoglalja a tipikus magyar választó agyiszintjét.
Matolcsy januári bejelentése a külföldön dolgozó magyarok számáról a közgondolkodás tengelyébe emelte honfitársaink kivándorlásának ügyét. Számos írás, elemzés, vélemény és blogbejegyzés foglalkozott a kérdéssel, magunk is közzétettünk ilyent. Ma a Pézsma blog…..
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.02.26 13:40:21
@morbiczer: A kommentem a hálózatok, konkrétan a gyenge kötések erejére vonatkozik (Granovetter), nyilván ennek külső látható jele a "magyar infrastruktúra" külföldi megjelenése is lehet.

Az összeomlás nem biztos hogy robbansszerű-forradalmi folyamat lesz. Azaz megfordítva: nem tudhatjuk, hogy jelenlegi migrációs tendenciák mellett Moldova, Bulgária, Románia állami léte és működése 10-20 éven belül hogyan fog megváltozni a migráció eredményeként. Az biztos, hogy a potenciál, a piac által magasra értékelt teljesítmény az innováció és a migráció kézsége / szükségessége Magyarisztánban egyre jobban össze fog tartozni a jövőben. És ez a potenciál jelenlegi politikai gazdasági és társadalmi viszonoyok miatt egyre inkább az országhatárokon túl lehet otthon.
biturbo s - félázsiai bunkó állat 2013.02.26 13:54:01
@Makkasz: Kommented minden szavával egyetértek, tökéletes összefoglaló.