Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Papesz40

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Párkapcsolatok Hibák 2 2019.08.15 23:28:20
Sziasztok!    A múltkor arról beszéltem, hogy milyen fontos hibákat követünk el párkapcsolatainkban, és most újabb okokat próbálok elétek tárni. Egy nagyon fontos hiba, mikor a kapcsolatunkra úgy gondolunk, mint a bevásárló listánk egy tételére. Kenyér kipipálva, tej kipipálva, kapcsolat kipipálva.…..
Párkapcsolatok Hibák 2019.07.09 15:41:47
Sziasztok!    Talán azzal kezdeném,  hogy elmondom, mik a legnagyobb hibáink a párkapcsolatainkban. Az első, és legfontosabb téves elmélet, hogy hazudunk saját magunknak. Ez sajnos fontos része a mai világnak, és ettől nehéz függetleníteni magunkat. Csak menjetek fel a Facebook-ra, és boldognak…..
Párkapcsolatok Kezdet 2019.07.04 20:08:37
Sziasztok!    Mivel is kezdjem? Talán azzal kezdeném, hogy a blogom a Párkapcsolatok címet viseli. Azért ezt a témát választottam, mert szerintem ez az egyik legfontosabb dolog életünkben. Az ember alapvetően társas lény, tehát mindenkinek szüksége van valakire(aki mást mond az hazudik). A lelkünk…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást! A blog.hu csapata..