Regisztráció Blogot indítok
Adatok
InnoTime

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kézfogás Klaszter 2021-ben a Magyar Vöröskereszt Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád Megyei Szervezetei, a MIREHAB Szociális Ellátó Nonprofit Kft., valamint a Savic Consulting Kft. együttműködésében létrejött egyesület, mely összefogja a szociális vállalkozásokat. Célja, a hátrányos helyzetű…..
A harminc hónap során több száz miskolci lakost fognak segíteni a különböző szolgáltatásokhoz, képzésekhez, foglalkoztatásokhoz való hozzáférésben, a társadalmi mobilitás elindításában. Az új kísérleti szociális modell más városokban is adaptálható lesz, amelynek részeként új szakmapolitikai…..
A jelenlegi munkaerőpiacon a munkaerő megtalálása sem egyszerű feladat, viszont a megtartásuk annál is nagyobb nehézségek elé állítja a cégeket. Az álláskeresők ma nagyon sok lehetőség közül választhatnak, éppen ezért a versenyképes fizetés már alapvetőnek számít, és az egyéb juttatások, valamint a…..
Akármerre járunk Dániától Kubáig, mindig bele lehet futni olyanokba, legyen szó akár helyiekről, akár hazánk idegenbe szakadt fiairól, akiknek felcsillan a szemük, ha meghallják lakóhelyünk nevét, és már mondják is, ami elsőre eszükbe jut. Acélváros! Sorsod Borsod! Gyár! Edda! Miskolc sokak szemében…..
„Munka után egy kávé?” – végre újra van értelme feltenni egymásnak ezt a kérdést. Tavaly november óta nem volt erre lehetőségünk, és most, hogy újra nyithatnak majd legalább a vendéglátóhelyek teraszai, van hol levezetni barátaink vagy kollégáink társaságában a munkanap feszültségeit, átbeszélni az…..
Sokkal okosabban teszed, ha autó helyett a hétköznapok reggelén kerékpárral gurulsz ki a garázsból, és azzal indulsz munkába. Tanulmányok igazolják ugyanis, hogy a kerékpáros munkahelyi ingázás a felére csökkenti a rák- és a szívbetegségek kockázatát. „Kiválóan edzi a szív- és vérkeringési…..
Miskolc családbarát turisztikai kínálatának újraéledése a koronavírus járvány miatti korlátozások feloldását követően nemcsak a város turisztikai vonzerejének növelését szolgálja, hiszen a turizmus talpraállása sok-sok munkahely megtartását is szolgálja, illetve közvetve vagy közvetlenül új…..
Miskolcon a turizmus az egyik legnagyobb foglalkoztató szektor, sok százan dolgoznak a szállásokon, éttermekben, attrakcióknál, illetve nagyon sokaknak jelent a munkahelyük mellett másodlagos bevételi forrást az idegenforgalom. Éppen ezért érintette nagyon érzékenyen a területet a koronavírus, s…..
Bár sokaknak elsőre nem a turizmus jut eszébe Miskolcról, a település mégis állandó szereplője a hazai települések legtöbb turistát vonzó TOP 15-ös listájának. Lillafüred, Miskolctapolca, a Diósgyőri Vár, a történelmi belváros számtalan szolgáltatással, látnivalóval várja a vendégeket. Mind az…..
A miskolci Foglalkoztatási Paktum program társadalmi-gazdasági jelentősége mostanában kezd megmutatkozni a városban. Két év munkája után nemrég nagy visszhangot kapott a Lufthansa Technik vállalattal közösen rendezett toborzó napjuk. Talán azért is, mert a német cégóriás 43 milliárd forintos…..
Bár jelenleg is működik négy, összesen 1200 főt foglalkoztató szolgáltató központ Miskolcon, további jelentős potenciállal rendelkezik ezen a területen a város, köszönhetően az elmúlt évek összehangolt fejlesztési programjainak. Fotó: unsplash.com A stratégiai terv három pillérre épül. Egyrészt…..