Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jenny Wilson

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levente a kánikula közepén szerette volna magával vinni az ebéd mellett megmaradt ásványvizét, ám azt nem vihette ki a Vakvarjúból. Nem tűnik nagy dolognak, de ha már kifizette, ha már szomjas, mi ebben a probléma? Az üveget még a betétdíj kifizetése után sem vihette birtokon kívül. Na de vajon…..
Jenny Wilson 2019.07.12 09:58:15
@acycloren: Ez igaz, de az is, hogy a legtöbb vendég nem hisztériázik ennyit egy el nem vihető fél üveg ásványvíz miatt.
Jenny Wilson 2019.07.12 15:41:07
@Cpt. Flint: Mert ez a véleményem. Másnak meg más a véleménye. Egyet nem mondtam egyszer sem: hogy költözzön vidékre.
Jenny Wilson 2019.07.12 09:03:34
@acycloren: De, a valóságban élek, igaz, hogy vidéken, és aktív étteremlátogatók vagyunk, szóval van tapasztalatom. Azért írom már másodszor, hogy vidéken, mert ezt most érdemes kihangsúlyozni. Sokkal emberibb és normálisabb a hozzáállás a dolgokhoz, mint Pesten. Én még nem tapasztaltam, hogy akár kis, akár nagy fogyasztás esetén húzták volna a szájukat.
A Magyar Posta még mindig meg tud lepni minket! Ezúttal nem a csomagkézbesítés, hanem már a feladás nem sikerült, mert 2 postán sem vették át a pakkot olvasónktól súlyhatárra hivatkozva. És nem, nem 4 darab military kettlebellt akart feladni. Nyilas Misi szegény anyukája igen nagy bajban lenne…..
Jenny Wilson 2019.07.03 12:44:58
@csúti csüngőhasú tolvaj: Ennél ez sokkal egyszerűbb. Amíg egy cég monopolhelyzetben van a piacon, azaz nincs versenytársa, addig nem fogja kezét-lábát törni, hogy javítson a szolgáltatásain. Minek? Ha fel kell adnod egy levelet, úgysem tudsz tudsz más céghez menni, csak hozzájuk. Tehát ki vagy szolgáltatva nekik, és ezt pontosan tudják. Ha anélkül is dől a lé, hogy keményen dolgoznának, ugyan mi késztetné arra őket, hogy keményen dolgozzanak?... Egyébként minden egyeduralkodó cégnél ez van.
Kicsit olyan, mint a viccben: Éva megkérdezi Ádámot az Édenkertben: - Ádám, ugye nincs más nő az életedben, csak én? Ádám: - Szerinted???
Jenny Wilson 2019.07.08 18:09:35
@szekertabor: Jó, persze, de én most az átlagemberről beszéltem.