Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Belényesi Tünde

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy hozta az élet, hogy ebben a hónapban nem mindennapi nőkről írok. Az előző bejegyzésemben egy könyv főszereplőjét mutattam be, most pedig Hantos Eszter Katalin tördelőt szeretném, aki az írók kéziratából formázás, tagolás révén megalkotja a nyomdába kerülő könyvet. A Többek között című regényem…..
  Lassan és nagyon furcsán indult a barátságom ezzel a hallgatag, ámde mégis szószátyár nőszeméllyel. Nagyon sokáig bizalmatlan voltam vele, talán épp a csendessége miatt. Már több, mint egy éve figyelem, de eddig nem merészkedtem hozzá közelebb. Pár hete viszont Brooke egy társasjátékozás +1…..
Szerettem volna hinni a csodában. Ki ne akarna? Mindenhonnan csak azt halljuk, hogy tedd meg, hiszen ha megteszed, sikerülni fog. Ne álmodozz! Ne várd, hogy rád mosolyogjon a szerencse! Na persze, ha mindez olyan könnyű lenne! Ha nem támogat senki, és nincs tőkéd, akkor nagyon nehéz nekivágni…..
Az egyetem első éveiben faltam a fantasy könyveket, de ahogy egyre többet kellett magolnom, úgy szorították ki a napjaimból a tankönyvek a szórakoztató irodalmat. Csak most érzem igazán, hogy mennyit veszítettem emiatt. Évekkel ezelőtt ébredtem rá arra, hogy nem is élek, vagyis biorobotként…..
Műelemzés? Mire gondolt az író? Vajon miért azt a szót használta? Mit akar hangsúlyozni egyes szavak többszöri ismétlésével? – Jaj, ne már!!! Kisiskolásként is gyűlöltem irodalomórán, ha verseket, regényeket kellett elemezni. Sokkal szívesebben beszéltem volna arról, milyen érzéseket váltott ki…..
Gondolkodtatok-e már azon, mitől függ, melyik nadrágot, felsőt, vagy könyvet veszítik meg az üzletekben? Hagyatkoztok a megérzéseitekre, és automatikusan azért nyúltok, amit boldogan hordanátok, mert benneteket tükröz, vagy már azt sem tudjátok, hogy valójában milyenek is vagytok…..