Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Surfin

261 bejegyzést írt és 420 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Surfin' Blog Miért? 2009.06.16 11:06:48
Miért történik? És miért így? Miért pont most? És miért pont itt? Miért nem tudtam hinni? És miért nem akartam? De miért tudok? És miért akarok? Miért rontottam el? És miért javult meg? Miért nem láttam? De miért éreztem? Miért olyan nehéz? És miért olyan könnyű? Miért…..
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/surfin/nyiregyhazi_allatpark/feed", "width":"500", "height":"375", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"2", "target":"blank",…..
Surfin' Blog 30=28 2009.02.09 23:40:00
Azt hiszem, megint csak engem zavar, hogy a 30 napos MÁV bérlet 28 napig érvényes. De legalább megy a vonat.....
Surfin' Blog Boldog Karácsonyt! 2008.12.24 11:16:03
Tavaly előre szóltam, úgyhogy senkit nem érhet váratlanul, hogy idén újra ezzel a videóval kívánok mindenkinek Boldog Karácsonyt!  De azért a változatosság kedvéért itt van még egy (de csak azért, mert valaki volt oly kedves, és feltolta a youtube-ra): ..
Vasutas sztrájk van, volt, és nagyon úgy tűnik lesz is. A tárgyalások a szakszervezetek és a MÁV között holtpontra jutottak. Előbbiek semmi pénzért nem mondanának le a 250.000 Forintjukról (ami így persze nem igaz, mert 260.000 Forintért biztos), utóbbi pedig (érhetően) nem mutat…..
Ebben az évben rengeteg hazai rock formáció jelentette meg bemutatkozó lemezét, ami mindenképpen azt jelzi, hogy tehetségből nincs hiány. A Mafia esete annyiban viszont mindenképpen más, hogy itt kipróbált zenészek álltak össze egy kis örömzenélésre.   A zenekar 2006…..
Tudtad? Jegyeket, bérleteket 2008.12.22 17:00:00
Mivel az autóm, még nem készült el, így kénytelen voltam tömegközlekedést igénybe venni, hogy elintézzem a közeli városban az ügyes-bajos dolgaimat. Nem volt busz, ezért úgy gondoltam megnézem, nem megy e valamilyen eltévedt vonat (jelzem szrájk van). Alig érek ki…..
A Junkies egy degenerált zenekar. A koncertre az előzenekarát (a Tankcsapdát) egy másik helyszínre szervezi, emiatt lemaradtunk a másik előzenekarról a Tirpunkról, akik...Riki ráadásul megint Kelly Osbourne-nek öltözött...És egész szépen megtöltötték a WigWam-ot...Mikor pedig…..
Surfin' Blog A freemail tud valamit 2008.12.05 15:25:00
A XXI. században a Télapó sem gondolhatja komolyan, hogy majd postára szaladgálok, meg bélyegeket nyalogatok. Ezért, bár nem volt egyszerű, de sikerült megtudnom az e-mail címét. (El sajnos senkinek nem árulhatom, mert szigorúan titkos!) Rögtön írtam is neki egy szép levelet, a…..
Minden rosszindulatú (bár kétségkívül sem alaptalan) viccelődés ellenére Kínában még mindig tombol a kommunizmus, de az új Guns N’ Roses album már a boltok polcain van. 14 évvel, legalább 20 közreműködő zenésszel, számtalan kikerült demó felvétellel és talán még…..
Már egy hete véget értek az idei küzdelmek a Forma1 világában. Utoljára akkor tudtam ekkora érdektelenséggel nézni egy-egy futamot, mikor még Schumacher és Hakkinen harcolt a vb címért. Az idén is, látva a Renault indulását (vagy szinte helyben maradását?) csak abban tudtam…..
léggitár Pokolrock 2008.10.21 15:15:00
Chief Rebel Angel Death Rock City 2007 Edge Ha jobban megnézzük, a Chief Rebel Angel nem nagyon játszik mást, mint a Motörhead vagy a korai Tankcsapda, tehát akár sikeresek is lehetnének itthon, ha mondjuk, eljutnának azokhoz az emberekhez, akit érdekel az ilyesfajta mjuzik. Mondjuk,…..
Gazdasági világválság!? A nagy faszt! Ezentúl ne próbáljon nekem senki ilyeneket beadni. Az egész úgy kezdődött, hogy kicsit több, mint egy hete megtudtam, hogy Magyarországot is érinti az AC/DC következő turnéja. Hogy erről megbizonyosodjak, megnéztem a zenekar honlapját is,…..
Úgy látszik Alonso gyorsan felejt. "Azt akarom, hogy a Ferrari nyerjen, azok után, ami tavaly velem a McLarennél történt, ha tudok, segítek Massának" - mondta. Persze annyiban igaza van, hogy nem a brit istállót akarja segíteni, látható, hogy még elég frissen élnek benne a…..
Surfin' Blog Miért pont most? 2008.10.06 19:22:53
·  Egy főváros felé tartó intercitybe hátulról beleütközött egy személyvonat. ·  Legalább négy ember meghalt, több tucat megsérült. ·  Lemondott Szabó Pál közlekedési miniszter, Heinczinger István, a MÁV vezérigazgatója és Kamarás Miklós,…..
Kedden BL meccsek voltak. Ez jó. Én rohadt válogatós vagyok, nem felel ám meg nekem akármelyik. Ez már nem annyira jó. TV-ben pedig persze, hogy nem azt adják, amit nézni akarok. Ez pedig végképp nem jó. Így marad újra a netes meccsnézés. Rövid szenvedés után be kell látnom,…..
Tommy Ramone hazánkba látogatott és ez két dolog miatt is érdekes. Egyrészt ő a legendás Ramones utolsó élő tagja, másrészt pedig magyar származású. Erdélyi Tamás néven látta meg a napvilágot, és ahhoz a generációhoz tartozik, amelynek szülei '56-ban hagyták el az országot…..
Surfin' Blog A Nagy Terv 2008.09.28 17:18:28
2008.09.28. 8:00 am, Renault istálló főhadiszállása, Szingapúr Kicsi, füsttel teli irodahelyiség, az íróasztal mögött egy ősz halántékú olasz úriember szivarozik. Akár egy maffiafilmben is lehetnénk, hogy nem, arról mindössze a sötét öltöny helyett…..
Surfin' Blog Ki az abszolút kocka? 2008.09.26 16:37:01
- Ki az abszolút kocka? - Aki szobája falára ASCII karakterekből készíti el kutyája képét poszternek. Akár így is szólhatna a legújabb abszolút-vicc. De remélem nem így van. Bár nincs sok jogom beleszólni, el kell ismernem, magamnak kerestem a bajt. De attól még jól néz ki...…..
Surfin' Blog Sztrájk! 2008.09.22 10:52:00
Egy esős őszi napon főhősünk (jelen esetben én) a Fifa08 program segítségével próbálja bebizonyítani, hogy a valósághoz hasonlóan a virtuális világban is a Manchester United a legjobb csapat a Földön. Következő áldozata az örök rivális, gaz városi vetélytárs Manchester…..
Surfin' Blog A jövő zenéje 2008.09.20 17:38:24
Nemrég mély gondolkodóba estem, leültem egy korhadt fatörzsre, homlokomat öklömmel megtámasztottam, és töprengtem, mint Micimackó. Vagy az is lehet, hogy épp csak a villamoson utazva ért a felismerés, de ez a lényegen úgy sem változtat. Ugyanis arra az eredményre jutottam, hogy a…..
A Quart cikke alapján saját elmélkedéseim Először is leszögezem, hogy dögöljön meg, aki engem elküldene egy lakatlan szigetre mindössze 8 számmal. Még 8 album kiválasztásával is bőven bajban lennék (a szigeten meg zenehiányban), 8 előadó komplett diszkográfiája már esetleg…..
Valószínűleg sokan rásütnék a fenti címet az írásra, még az is lehet, hogy igazuk van. Biztos nem is zavarna annyira, ha holnap, a pekingi olimpia zárónapján az lenne a tét a vízilabda döntőben, hogy megnyerjük-e kereken tizedik aranyérmünket. De nem a tizedikért, mindössze a…..