Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fiorentina

42 bejegyzést írt és 557 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ikerterhesség Pozitív 2015.03.02 08:39:08
Késik. Majd megjön. Szúr a hasam. Majd megjön. 4. napja késik. Biztos stresszelsz. 6. napja késik. Vegyünk tesztet. Pozitív. Boldogság. Nem hittem volna. Én sem. Úristen, most mi lesz? Szerda ultrahang. Ikerterhesség. Tesséééék????  ÚRISTEEEEN! Boldogság. Egy család…..
Ikerterhesség 2015.02.27 19:15:18
Véletlenül találtunk rá erre a kis városkára, ami elég jól megbújt a kissé nyomasztó, ipari város közelében, Terni mellett. Azonban ez egy csodálatos kis város, ahol pezseg az élet és kedvesek az emberek! Nincs sok látnivalója, de 1-2 óra kószáláshoz pont elég. Jöjjenek a…..
Napsütötte Itália Ciao! 2011.06.05 16:25:00
Nem tűntem el, csak készülök a következő utazásomra, ami ismét Szardínia szigetén lesz.Már nagyon várom, sok élménybeszámoló és még több kép vár rátok! Remélem az idő is kedvez majd nekem! Arrivederci! :)      Jelöljetek facebook-on:…..
Ekcéma GLA? Száraz bőr? 2011.04.17 22:12:00
A GLA (gamma-linolénsav) állítólag jó a száraz bőr ellen? Azt találtam, hogy a borágó olaj, a ligetszépe-olaj és a feketeribizli-magolajban van sok GLA. Nem kenni kell, hanem bevenni, kanállal, ha le tudod nyelni, de inkább kapszulában, úgy nem is avasodik meg...
A csokkervám avagy az asshole tax egyre népszerűbb és egyre változatosabb formákat képes ölteni a válság előrehaladtával. PIN-kód elvesztése esetén például 200 forintot számol a T-Mobile, ha az ügyfélszolgálatosuknak fel kell olvasnia egy új kódot: Azt hittem a T-Mobile már…..
Fiorentina 2011.03.03 11:10:03
@Tron65: Vodkafonnál ingyenes (saját tapasztalatból beszélek).
Ismét könyvajánló következik, mégpedig "John Keahey: Velence a tenger ellen" című könyve.A címből lehet már sejteni, hogy a lagúnák városáról és annak folyamatos süllyedéséről van szó. Hogy vajon lehet-e tenni a globális felmelegedés ellen vagy már túl késő,…..
 Bruno Bozzetto filmje, nézzétek meg, nagyon érdekes :)!   (Sunny blogjáról lopva :D) ..
Mindig vonzottak az elhagyatott városok és természetesen Olaszországban is akad 1-2 település, ami lakatlan.Craco, a 11.-12. században épült város Basilicata régióban található. 1963-ban evakuálták ki egy földcsuszamlás következményében, a 2000 lakosnak pedig egy új…..
Új blog került a kedvenceim közé, mégpedig Sunny blogja, aki au-pair Olaszországban. Sok érdekes posztot ír, ráadásul nagyon életvidám lányról van szó, ami nagyon pozitív. La dolce vita! :) ..
Tegnap találkoztam a Fricsekkel és a Barnabással. Kicsit segítettünk az anyukájának takarítgatni náluk- igazából csak ürügy volt, hogy ott lehessünk, de azé' törölgettünk is. Hát meghozták ezt a kisbabát... olyan picike, de olyan picike, hogy egy pici feje van, és egy pici kis…..
  Jó éjt simogatás közben egy pattanásra akadtam. Már félig aludtunk ezért nem kapcsoltam fel a villanyt, inkább a mobiljának az elemlámpa funkcióját vettem igénybe. Mivel a pattanás nyomás két kezet igénylő folyamat, ezért a mobillal a számban egyensúlyozva világítottam a…..
....olyan melegem van. Az utóbbi napokban kipróbáltam különféle alternatív méregtelenítőkúrát. Pl.: Légkondicionálatlan buszon utazzzá' egy bő háromnegyed órát, tutira leizzadsz két litert. Teljesen meg vagyok makkanva, persze a Ricsi ma is dolgozik, így csak holnap tudunk…..
Aki valaha is járt már a Földközi-tenger második legnagyobb szigetén, a többek között gyönyörű  tengerpartjáról híres Szardínián, biztosan jól emlékszik a tartomány jellegzetes zászlajára: a fehér alapon vörös kereszt tagolta négyszög négy sarkában egy-egy…..
Fiorentina 2010.07.03 20:37:53
@mbemba: Köszönöm szépen! Természetesen a forrás meg van adva :)!
      Ha a történelme is érdekel - és miért ne érdekelne :) - , az Olaszfórum blog szerzője nagyon szépen és stílusosan leírta azt! ..
Mikor kitaláltuk, hogy idén Szardínián töltjük a nyaralásunkat - és főleg az északi részen- , már tudtam, hogy ezt biztos meg akarom nézni. Egyszerűen hihetetlen, hogy a természet mikre nem képes.....
Azt hiszem ez lesz az egyik legszebb nyarad. Tavaly ilyenkor nem gondoltad, hogy idén nagy lesz a pocakod, és a gyermekedet várod. Nem számolgatnám már az éveidet, de nagyon sok boldog születésnapot kívánok. Ezt a számot meg a picinek küldöm. Valamelyik nap hallottam a rádióban,…..
Fiorentina 2010.07.02 20:08:48
Úgy döntöttem, hogy több posztban írom le szardíniai élményemet. Kb. délután 2 óra körül indultunk el Budapestről Szlovénián át ( már unjuk, hogy mindig Ausztria felé megyünk). Mivel a hajónk reggel 8-kor indult el Livorno-ból és már másfél órával azelőtt ott kellett…..
Napsütötte Itália Olasz zenék 2010.05.07 11:38:00
Most egy kicsit más lesz, mint az eddig megszokott, hiszen egy olasz-magyar duettről van szó. Vittorio Grigolo, a "kicsi Pavarotti" koncertjén számos vendég mellett Király Lindával is énekelt együtt, mégpedig a "You are my miracle" (Il mio…..