Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Obrut

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamás vasárnap a Balatonon detektálta, hogy CIB-hitelkártyájával nem fog papírpénzt szerezni. Bár a következő befizetés határideje még több mint egy hét, a bank jóelőre befagyasztotta 650 ezres keretét: Egy laza vasárnapra indultam Balatonkenesére, csak megyünk-jövünk a…..
Obrut 2010.07.13 14:43:22
Küzdelmes dolog gázszolgáltatót váltani, hiszen nyilván azért cserél valaki szolgáltatót, mert eddig lopta a gázt: Gazdasági válság van, spórolunk ahol tudunk, ezért úgy döntöttünk feleségemmel, hogy gázszolgáltatót váltunk. Papirokat kitöltöttük, bejelentettük a régi…..
Obrut 2010.07.01 21:51:50
Gonosz adathalászt fogott További Magyar Hang, akitől PayPalnak álcázva próbálta kicsalni a jelszavát egy honfitársunk elég bénán: Eddig csupán ártatlan levélszemeteket kaptam, de ma megjött az első igazán súlyos. A fogyasztók védelme szellemében továbbítom neked, na nem a…..
Móni úgy érzi, hogy a tipikus Magyar Embert látta a siófoki Tesco parkolójában. Az egyszerre takarékos, lusta, de a maga módján Találékony Ügyfelet. Akinek, tegyük hozzá, óriási mázlija volt, hogy nem akkor csapott le az orkán. A fotó nem a legjobb, kicsit messziről, úgymond…..
Obrut 2010.05.18 07:23:54
"Vágási Feri pályamódosítása óta már a nyomdaipari tördelőszerkesztő szakma sem egyenes úton halad. Izgatottan várom a termékcsoport dinye, kőrte és bánan ízű képviselőit" - írta Konok a Homárnak. Hogy mi heccelte föl enyire? Hát a fenti nyomdahiba.  ..
Tibor levelezési címét egyszercsak megváltoztatta az Allianz, így sem a tavalyi, se az azelőtti fizetési felszúlítást nem kapta meg. Először még sikerült sztornózni az akciójukat, másodszorra azonban megették a szerződését csíkokra vágva Bolognai-mártással: Majdnem három…..
A János Kórház területén megálló, gyermekéért és a frissen műtött anyáért érkező apa autóján a Szamaritánus mentőszolgálat mentősei leeresztették az első kereket. Az indok az volt, hogy nem tudtak tőle beállni, pedig de. Akkor meg minek? Hogy "bunkó betegeket…..
Hihetetlen, mire képes a magyar bulvársajtó, olyan képeket bírnak összehozni név nélküli fotósopp-kóklereik, amiket éveken át lehetne mutogatni. A legfrissebb példányra Hooligan nevű olvasónk haverja talált rá, és miután felocsúdtak a röhögésből, velünk is megosztották a…..
Obrut 2010.03.29 08:19:36
A legutóbbi étkezési utalványos posztunkra érkezett egy komment egy pénztárostól és egy levél a Spar kommunikációs vezetőjétől. A komment: "Sparos vagyok, nem védem a céget, de tudnotok kell: a Spar pénztárain futó program nem kerekíti az összeget, viszont egyes…..
Iccemann hűtője elromlott, és miután panaszkodik kicsit a bunkó szerelőre, aki fel van háborodva, ha mégsem rendeljük meg a munkáját, megdícséri a konkurenciát. Végül a kommentelőktől kér segítséget, ha már hűrő nélkül maradt. Mi legtovább Lehel hűtőt láttunk működni,…..
Sándor nagyon kedvező áron szeretett volna új iMachez jutni, de majdnem 1200 euróért eddig semmit nem kapott. Az Apple 2000 Ltd. nevű cég a gyanúsan olcsó gépekre először 300 euro vámot kért, aztán annyit "amit neki megér". Ez mégsem volt elég, úgyhogy egyelőre…..
Obrut 2010.01.18 18:28:05
Borzalom és horror! Már megint egy beteg vírusvideóval próbálkozik a Ray Ban. Az arccal szemüvegelkapós vagy a színváltós kaméleon legalább vicces volt. Az arcra tetovált szemüveg láttán a Homár azt a következtetést vonta le, hogy atomvillanásban ugyanez megvan egy másodperc…..
Obrut 2010.01.15 12:59:28
Végre! Mindig is szerettem volna, ha valaki nem unalmas csikkeket, legyeket, csavarokat meg hasonlóan fád cuccokat találna konzervben, hanem valaki tényleg izgalmasat. Landornak kijutott a jóból, párja ugyanis - velőtráző sikollyal - egy azonosítatlan rákszerű miniszörnyeteget talált…..
Az alábbi, sportos történetben egyedül az megdöbbentő, hogy OpTeK ezt az egész többórás kálváriát hajlandó volt végigcsinálni egy roskadozó szobabringáért, azok után, hogy alaposan megvezették a hipermarket pénztáránál. OpTeK mégis boldog ember, hiszen állítása szerint…..
Valamikor az éjjeli órákban elhunyt a T-Mobile országos hálózata, az előfizetők nem hívhatók, illetve ők sem érnek el 30-as számot, smsezni nem lehet, bár a mobilinternet állítólag megy. Kommentelők egyáltalán nem megalapozott értesülései szerint egy szoftverfrissítés…..
Az Extreme Digital vagy egy  egyszerű trükkel kozmetikázta meg az ASUS Eee Pc 700X 7"-os kijelzőjét, vagy a weboldaluk képes arra, hogy kitüremkedjen a rendelkezésre álló területről. Mindenesetre a netbook az oldalukon egy előnyösebb oldalát mutatja, vajon miért. Kedves…..
Sándor szomorúan tapasztalta, hogy az LG márkaszervizeiben addig frissítgetik elromlott telefonja szoftverét, amíg be nem telt a garanciális lap. Cserélni viszont nem cserélik, pedig a 3. sikertelen javítás után ez kellene hogy legyen a következő lépésük: Segítségüket szeretném…..
Obrut 2009.11.24 11:34:07
Már a "jogvégzett kommentelő" jelzős szerkezet miatt is érdemes elolvasni Zs. levelét, akit úgy büntettek meg Mezőtúr főterén, a rokkantaknak kijelölt helyen való parkolásért, hogy a figyelmeztető táblát ellopták, a felfestett jelet pedig, ha nem is teljesen, de…..
Biztos valami makacs szennyeződés vagy vudu átok, esetleg pókcsalád telepedett a hordozható számítógépbe, azért mindig az alaplapnál jelentkezik a hiba. Veronika számítógépében állítólag lassan mindent kicserélnek, mégsem lehet pár hétnél tovább használni, a pénzt vagy…..
A Homár meghívja egy békávéhumánerőforrásvégkielégítésre azt, aki megmondja, egész pontosan mikor szűnt meg a jogállam, illetve, hogy volt-e egyáltalán ebben a régióban. Naiv ügyfél 4 milliós autóját azért foglalták le és vonták ki a forgalomból, mert…..
Obrut 2009.09.02 14:59:56
@maincoon: most boldog vagy?
  Subarut venni rémálom, ennél csak eladni rosszabb. Soha többé. Soha többé. Soha többé. Mínusz 800 ezer.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Obrut 2009.07.08 07:22:52
@gin74tonic: talán nem mindenki bagozik az autóban? mi a fa*nak bele akkor???
Domonkos egy (sok) hibás monitor miatt több hónapja áll levelezésben a HP-val, illetve ők csak telefonban válaszolnak, írásban eddig még nem reagáltak. A lenti levél volt az első, azt követi sorban a többi. Jelenleg a HP reklamációs osztályának válaszára vár, ahol nem hitték…..
Obrut 2009.05.22 11:40:07
@Swank: s-pva panellal? na ne már....
Az a fránya nyomdahiba már megint! A Praktikernek sikerült megdöntenie az egy időpontra eső legváltozatosabb árazás területi rekordját. Szóróanyagaik közös halmazában május 2-7 között ugyanis a képen látható kerti szivattyút két különböző és egy sosem volt áron is…..
Az alábbi eset egy közeli kollégával történt meg a hétvégén. Azért döbbenetes, hogy a rendőrségnél még mennyire működnek a kádári éra reflexei, és az sem zökkenti helyre ezt a szemléletet, hogy sorra nyerik ellenük a hasonló törvénytelenségekért a kártérítési…..
Belsőség Rejtély az Autobahnon 2008.09.26 14:18:00
Újabb saját készítésű kémfotót kaptunk egy Németországban dolgozó olvasónktól, aki Frankfurt mellett utazott az A3-as autópályán egy Golffal, amikor 200 körüli tempóval elhúzott mellette a képeken látható erősen elmaszkírozott próbakocsi. Az ilyenkor szokásos…..
Obrut 2008.09.26 15:11:33