Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mihali

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Te, Obama, aggy'á gázt! 2014.03.10 09:00:38
Ettől nagyobb cukiság már nem lesz idén: Az évtizedekre orosz energiafüggőségbe lavírozó Orbán kormány levelet írt Obamának, hogyaszongya, legkedvesebb kispajtásunk, szövetségesünk és aranyapánk, engedélyezzed a cseppfolyós földgáz exportját de szaporán, mert itten a…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Llew küldte be a Canabalt linkjét, ami aranyos, de egyszer használatos darab. „Semmi bonyolult, a figura szalad magától, nekünk csak ugrálni kell és minél messzebb jutni” – írja munkakerülőnk, és ennél többet én sem nagyon tudok írni erről a kis cukorfalatról.…..
„Művészi grafikájú játék, amiben egy hollót kell kivezetni az alvilágból” – írja Trambó, aki levelében rögtön kilenc játékot küldött be a blognak. A Crow in Hell valóban mutatós darab, viszont eléggé szemétparaszt, amennyiben a „ha hozzáérsz a falhoz,…..
Emlékeztek még a Fillerre? Nagy buborékokkal kellett sarokba szorítani kis bogyókat, a minimáldizájn ellenére roppant szórakoztató játék volt. A BioLabs: Outbreak! ezt koppintotta le kicsit más környezetben, szebb grafikával. Most vírusokat kell elintéznünk a szérumot jelképező…..