Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrastx (törölt)

1 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csaba már pár napja észrevette, hogy valami bűzlik Dániában, ugyanis a Duna Plázában egy egyértelműen Apple-lel (és XMS-sel) kapcsolatos fúrás-faragás vette kezdetét. A költözést kizárhattuk, hiszen nemrég voltunk az új üzlet megnyitóján. Most azonban már Handrás sem…..
Az Avatar nem csak a motion capture- és 3D-fejlesztőket állította kihívások elé, de a bootleggereket is, akiknek forradalmian új módszereket kellett kidolgozniuk ahhoz, hogy minél jobb minőségben tudják felvenni a filmet a moziban. Az ő epikus erőfeszítéseiket dokumentálja az…..
Appleblog Vegyek-e új gépet? 2009.10.22 16:13:00
Most lesz hároméves a MacBookom, és a közelmúltban bemutatott MacBook Prók elgondolkoztattak a cserén. Talán írtam már korábban is, hogy a legújabb fejlesztések voltak az elmúlt évek alatt az elsők, amik a váltás felé tereltek. Nagyon tetszik a hétórás üzemidő, a világító…..
Az alábbi felvételen az látható, ahogy néhány rosszcsont bezúzza egy marltoni Apple-bolt kirakatát, majd alig fér perc alatt elvisz onnan 23 MacBook Prót, 14 iPhone-t és 9 iPodot. Ahogy így elnézem, a fiúk gyorsabban pakolják össze a gépeket, mint ahogy azok a gyártósorról…..
Appleblog Jön a GTA az iPhone-ra! 2009.09.01 12:33:00
Maga a Rockstar Games jelentette be hétfőn, hogy ősszel kiadják a játék Chinatown Wars alcímű fejezetét az iPhone-ra és iPod touch-ra is. Régen vártam már ennyire AppStore-os alkalmazást (meg egyáltalán), de a GTA debütálása örömteli hír.Főleg, hogy már nyomogattam ígéretes…..
Oké, én tévedtem. Azt hittem, hogy ezek a béna spotok, amikben különböző emberek kapnak pénzt azért, hogy többnyire valamilyen HP-laptoppal távozzanak a boltból, szóval hogy ezek hatástalanok lesznek. Sőt, közös vélemény volt ez, hiszen bár a kommentekben voltak, akik szerint…..
Korábban már megírtam, hogy a Stanford egyetem az iTunesU-n keresztül ingyen elérhetővé tette azt a tízhetes tananyagát, amin a Cocoa alapú programozást oktatja, kifejezetten az Apple telefonjára. Nos, a döntésnek akkora a népszerűsége, hogy idáig egymilliószor töltötték le a…..
T-Mobile-os kapcsolataim megerősítették, hogy május elsejétől új ikon csomagot vezet be a hazai vállalat. Az ikon 200-as díjszabás továbbra is csak iPhone-nal kérhető, és a nevéből következően olcsóbb is lesz, mint a mostani ajánlatok. A 200 a lebeszélető percek számára utal,…..
Appleblog Kényszerlopás 2009.04.19 15:43:00
Tegnap a Falk Art Fórumon jártam, úgy töltöttem el öt órát a művészeti fesztiválon, hogy legfeljebb ha kettőnek tűnt. Volt szórakoztató árverés többnyire szar képekkel de remek aukcióvezetővel, volt egy rakás kiállítás izgalmas festményekkel, máshol Szurcsik József maga…..
Én ugyan még nem tettem fel az újnak már éppen nem nevezhető frissítést, merthogy egyeseknél az nem csak úgy megy, hogy rákötik a laptopra oszt jónapot. Hadd nem részletezzem, miért nem. Viszont másoknál láttam már kifogástalanul működni, persze én jól tudom, hogy ez semmit…..
Miközben az iTunes-on DRM-mentes zenéket kezd árulni, az Apple egy új korlátozásától hangos a média. Ez pedig az új iPod shuffle-ben található állítólagos új csipnek köszönhető, amivel megakadályozzák, hogy bárki fejleszthessen spéci fülest a lejátszóhoz. Legalábbis…..
A Gartner elkészítette legújabb statisztikáját, miből kiderül, hogy az iPhone a harmadik legnépszerűbb mobiltelefonmárka. Nem típus, márka!Az első továbbra is a Nokia, 2008 utolsó negyedévében 41 százalékos volt a finn cég világpiaci részesedése, igaz, egy évvel korábban…..
A Net Applications ismét felmérte a webes forgalmat, ennek eredménye meglepő arányokat mutatott. Ismét kiderült, hogy az iPhone nagyon elhúzott a többiektől.67 százalékos többségről számol be a tanulmány, vagyis az adatforgalom kétharmadát iPhone generálta. A következő…..
Ha választanom kéne, hogy melyik Apple-szolgáltatás hiányzik legjobban Magyarországról, én a music store-t mondanám. Nézzetek hülyének, de szívesen fizetnék azért, hogy gyorsan, egyszerűen, jó minőségben megkapjam a zenét, hogy ne kelljen torrenteket túrnom, vadásznom,…..
Nem tudjuk, hogy Barna Krisztina nem torrentkirálynő-e. Ő azt mondja persze, hogy nem az, sőt egészen szerény internetezési szokásai vannak, mégis ott tart, hogy felmondták a mobilnetes szerződését, sőt elvették a család két telefonját is, és mostanra már 233 ezer forintos…..
A Pinch Media felmérést készített az AppStore-ról, a kapható alkalmazásokról és a vásárlói szokásokról. Eddig is sejtettük - magunkból kiindulva -, hogy a legtöbb letöltött programot nem is igazán használjuk, de hogy mennyire, arra ez a tanulmány világít rá igazán.Ha valaki…..
A kilencvenes évek közepén még maga az Apple adott volna hírt az örömteli eseményről, csakhogy 1997 óta törvénytelen Mac-kompatibilis gépeket készíteni, úgyhogy nem telik majd el sok idő, amíg Cupertino odacsap a PearC-nek.A német cég olyan Intel-alapú gépeket árul, amikre…..
Írtam már párszor a következő Mac OS X legnagyobb dobásáról, az OpenCL-ről, és valószínűleg a megjelenésig (főleg pedig utána) egy rakás hír jelenik meg még a témában az Appleblogon. Nagyon szimpatikus fejlesztésről van ugyanis szó, ami már önmagában akkorát dobhat a Snow…..
andrastx (törölt) 2008.12.19 17:24:31
Appleblog A Psystar újra támad 2008.12.12 07:57:00
Nincs vége a harcnak, miután a bíróság elutasította a Psystar legutóbbi ellenkeresetét, lehetőséget ad a klóngyártónak, hogy helyesbítse a beadott vádpontokat. A milliódolláros barkochbából annyit már tudunk, hogy az Apple nincs monopol helyzetben a Mac OS X piacán, mivel az a…..
andrastx (törölt) 2008.12.12 12:44:04
lebeszélhető kedvező havidíj, másodperc alalpú számlázás, nettó percdíjak: vezetékes: 5,20ftvodafone: 9,10ftt-mobile/pannon: 13,10ftsms: 20ft (belföld minden irányba)SMS 100 opcióval az elsö 100db 10ft/db (belföld minden irányba)ingyen hivás: az országban mindenki aki ilyen…..
Vagy maga az Apple, nem tudom. A játék ugye szeptember hetedike óta kapható, akinek van már vele tapasztalata, írja le és esetleg mesélje el azt is, hogy milyen érzés megkülönböztetett felhasználónak lenni. Arra gondolok, hogy az egyik legjobban várt lényépítős, galaxishódítós…..
Steve Ballmer szerdai memójában arról értesítette a vállalat alkalmazottait, hogy a Microsoft új utakon indul el, már ami a fejlesztést illeti: a redmondiak megpróbálnak beleharapni az almába. A vezető a következőket tudatta:A Mac és a pc harcában 30-1-arányban legyőztük az…..