Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hannibaal

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kontár Bocsfiúk? 2010.04.26 10:14:00
Ismerőseimmel tanakodtunk, tanakodtunk, de nem tudtunk végleges konszenzusra jutni, hogy vajon kié ez a project, ezért feldobom a témát, hátha Ti meg tudjátok magyarázni. A videót nem találtam meg más megosztón, így csak a honlapra kattintva tudjuk megnézni, ahonnan gondolom május…..
hannibaal 2010.04.26 18:40:42
@greg03:
Valaki ezt már elôre megjósolta:)))

"A 3 nagytestvérnek biztos nem fog tetszeni, amit csináltunk nektek. Szinte biztos, hogy az elsô pillanattól fogva le akarnak majd nyomni minket, és le akarják koppintani az ötleteinket. A kérdés csak az, hogy eddig miért nem jutott az eszükbe????"

www.youtube.com/watch?v=C8fTtO2lozk
A reklámok egyik legősibb eszköze a megszemélyesítés. Hol a terméket, hol a fogyasztót, hol a szolgáltatást vagy éppen a szolgáltatót személyesítik meg, amelynek eredményeképpen az minden évben a Barátok közt szereplőgárdájának számát is meghaladó reklámkarakter…..
hannibaal 2009.07.31 10:12:25
Mindig is szerettem az olyan reklámokat, amelyek figyelembe veszik a megjelenési környezetet, és ahhoz igazítják a koncepciót. Ezúttal a német ARAG biztosító hirdetése csalt mosolyt az arcomra, amelyben egy autós hirdetési újság felületét felhasználva vitték át nagyon ügyesen…..
hannibaal 2009.06.23 10:48:33
@Mária:

Kedves Mária!

Csak hogy tiszta legyen: a djuice city nem egy koncepció, hanem egy koncepcióra épülô weboldal. Nagy különbség. Adott hónapra tervezett százmillák pedig sajnos csak az Ön beteges képzeletében léteznek, egy mai kampány ennek csupán töredékébôl fut. Tetszik tudni válság van. Ha ügyfél oldalon ül (én azért titkon még reménykedem, hogy csupán egy rosszindulatú dilettáns nagymama bújik meg a nicknév mögött) akkor ezzel tisztában kellene lennie. És hogy tényleg tiszta vizet öntsünk a pohárba: kegyed melyik márka rombolásával tölti ingerszegény napjait?
A Fast Company magazin nem is olyan régen összeállította a gazdasági élet legkreatívabb szereplőinek százas rangsorát. Annak láttán sokan felszisszentek, mivel reklámszakember alig akadt közöttük. Talán épp ezért készítettek most egy új listát, amelyben kifejezetten a reklám-…..
hannibaal 2009.06.15 14:17:37
@xxyyxx:
Fabricius meg Geszti? Na ne szórakozzunk már...ez nem a Reflektor magazin, hanem egy szakmai fórum, nem?
Őszintén szólva nem tudom, manapság mennyire jellemzőek még az állatkísérletek a kozmetikai iparban, de gyanítom, hogy az egerek még mindig a vezető halálozási okok között tartják számon. Ezek ellen lépett fel legutóbbi kampányában a NOAH állatvédő szervezet, amelynek a…..
Melyik az a kiadvány, amelyet közvetlenül a Biblia és a Harry Potter könyvek után a legtöbbször nyomtattak ki az elmúlt két évben? Az Ikea katalógus. Legalábbis a svéd bútorlapszabászok szerint, akik ezt a tényt az alábbi kisfilm elején büszkén dörgölik az orrunk alá. A…..
Update: Ez a poszt egy héttel ezelőtt jelent meg, így valószínűleg közületek sokan már olvasták, és a filmet is látták. Mivel azonban ez a szpot valahogy sokkal kevésbé látszott a tévében, és a ráirányuló figyelem is kisebb volt úgy gondoltam, érdemes a blogban előre venni,…..
hannibaal 2009.01.07 16:46:22
@reklámbuzi:
Összepárosítanád a filmeket cím szerint is a rendezôkkel? Sajnos a sorrend nekem így nem sokat mond. Elôbb-utóbb, biztos megtaláljuk ôket a rendezôk saját reeljein is (izgatottan várom a rendezôi vágatokat), de addig is pontosítanál? Köszi.