Regisztráció Blogot indítok
Adatok
helyhej

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Süddeutsche Zeitung, a német újságírószakma által a legbefolyásosabbnak tartott országos lap a napokban 3 oldalon foglalkozott azzal, hogy a magyar operatőrnő éppen két éve gáncsolta el a szerb határon azt a szír férfit, aki kisgyerekével a karján menekült Röszkénél a rendőrök elől. A rendkívül…..
Magyarországon korábban még sosem közvetítettek élőben ilyet, július 23-tól, szombattól azonban a Sport TV a magyar nézőknek is elhozza az UFC-gálákat, a csatorna ugyanis megvásárolta a közvetítés jogait. A hazánkban először közvetített gálát este kilenctől egész estés UFC-maraton vezeti fel, majd…..
helyhej 2016.07.20 15:50:02
@ágileilakrobák: egyetértek
A 444.hu találta meg azt a részletet a Sport1 Heti Helyzet című műsorában, amikor Csapó Gábor vízilabdázó úgy próbálja meg demonstrálni, hogy egy poharat huzigál Gyenesei Leila öttusázó előtt, és arra kéri, hogy dugja bele az ujját. Amikor beledugná, mindig elhúzza. Gyenesei azt mondja, hogy ez nem…..
“Ez az ember nem keresztény”: nyilatkoztatta ki Ferenc pápa Donald Trumpról. A republikánus jelölt nem vette magára a kiközösítést, szerinte igenis keresztény, és az szégyenteljes, “amikor egy vallási vezető kétségbe vonja valaki hitét”. A vita ráadásul nem egy teológiai vagy erkölcsi kérdés miatt…..
Nógrádi Györgyöt fél nap alatt kivégezte a magyar média Orbán Viktor-ellenes szárnya. A biztonságpolitikai szakértő, egyetemi tanár néhány óra alatt szélhámos kóklerré vált, aki holdkóros összeesküvés-elméleteket terjeszt obskúrus tévécsatornákon. Nógrádi Györggyel…..
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
Amikor két fél pontosan az ellenkezőjét állítja valamiről, akkor az egyik hazudik, ez nem bonyolult. Csak van úgy, hogy rajtuk kívül senki sem tudja, mi hogy történt, így aztán elég nehéz kideríteni az igazságot. Szerencsére néha egy újságíró, vagy egy kamera döntő…..
helyhej 2015.09.20 14:56:06
Varánusz Viktor, menj a picsába! 2015.09.04 08:47:16
...és azért csak oda, mert édesanyádat érintőlegesen sem akartam ebbe belekeverni. Milyen emberek vagytok ti? Igen, ez a kérdés hótkomolyan fölmerül bennem mikor az ámokfutást nézem amit műveltek. Huzakodtok az Unióval, beszólások ide-oda, közben pedig egy rakás tehetetlen…..
helyhej 2015.09.04 13:42:33
@Eszter jött: A legaljasabb politikai piár nem tiszteletet, hanem megvetést érdemel.
Lázár János felszállt a Kocsis Máté által vezetett vonatra, és azzal indokolta, hogy Orbán határvadász századokat kér Pintértől (vadász, ami a vadra megy, milyen freud-i szóválasztás), hogy a bevándorlók (véletlenül se menekültek) egyre agresszívabbak, és ezért akár négy…..
  Ez az ország élhetetlen lett. Nem jó itt lenni. Még csak nem is elviselhető, amivé néhány év leforgása alatt vált az a hely, ahová születtem. Idióták voltak régen, vannak ma és lesznek is mindig. Itt is, más országokban is. A rossz folyamatok, hibás döntések ellen szót…..
Szijjártó nem szégyenkezik. Nincs szégyenérzete. Pedig a Szijjártó villa-gate lehetséges magyarázatai közül a legújabb, Szijjártó által előadott variációja is kínos. Azokat a lehetőségeket, hogy Szijjártó csalt, lopott és ebből van pénze villára, most felejtsük el, még a…..
A miniszterelnök fia – hadd tegyük hozzá gyorsan: a protokollszokásokkal tök ellentétesen –, a helyszínen tekintette meg a vb-döntőt, na nem egyedül, az apja társaságában. A tévében mutatták párszor, na nem azért, amiért a köztévé mutogatná (lásd még: tövig nyalás),…..
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
A Való Világ vasárnapi párbaján VV Krisztián, Hajdúnánás legőszintébb lakosa feszült neki VV Zsoltnak, aki Kispestet képviselte, és saját bevallása szerint is sunyi volt, mint az állat. A párbajnak nevezett össznépi üvöltözésben az derült ki, hogy a) az RTL kiválóan vágta…..
Nem szokásom ennyire erősen fogalmazni, de ezúttal csak felvettem azt a hangnemet, amelyet az ötös számú FIDESZ-tagkönyv tulajdonosa engedett meg magának azokkal szemben, akik vitatni merészelték, hogy Putyin pincsijévé válni az évszázad üzlete. Már írásának a címe is…..
Bayer Zsolt „Magyarok karácsonya” című írásában említést tesz arról, miszerint Csoóri figyelt fel a himnuszunk idézett részének – ahogy Bayer fogalmaz – „rettenetére”: „S ah, szabadság nem virul A holtnak véréből,” Rettenetnek nevezni a himnusz eme két sorát!…..
From: v.attila@mtva.hu To: h.arpad@kormany.hu Subject: felavattuk bazdmeg! Kedves Árpád! Mint láthattad A Tévében, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően levezényeltük a Félmilliomodik akciót. Remélem minden stimmelt kívülről, és a Vezér is kielégítőnek találta a népnemzeti…..
Nehéz higgadt maradni azok után, amit Mesterházy Attila tegnap művelt. Természetesen az áfacsalás-ügyről van szó. Horváth András szerint 1000 milliárd áfát csalnak el, és 700 milliárd áfát igényelnek vissza jogtalanul. Összesen az 1700 milliárd. Évente. Nézzük meg, hogy…..
helyhej 2013.11.28 22:36:49
@colonel Tigh: Kár az erőlködésért, ha megpukkadsz a gyűlölettől, akkor sem fog semmi történni, mert nincs minek kiborulnia.
Nem túlzás azt mondani, hogy a vasárnap fő belpolitikai híre a fóti időközi választás volt. Baján mindössze egy (jobboldali adottságú) választókörzetben volt szavazás, most viszont egy 19 ezres város szavazott. Fóton még 2002-ben is 13 százalékot vert a jobboldali…..
Schiffer András Orbán kormányzásának negyedik évében is kiemelten fontosnak tartja a balliberális oldal kritizálását. Erre a jobboldali média jelentős teret is ad neki.  Amivel azonban Schiffer csütörtökön bírálta a baloldalt a "közmédiában" az igazán szépségdíjas…..
Ha így folytatjuk , akkor Magyarország következő miniszterelnökét nem Bajnai Gordonnak, nem Mesterházy Attilának, hanem Orbán Viktornak fogják nevezni. Gyurcsány évértékelő beszéde élete második legjobb szónoklata volt. Egy könyörtelen logikával végig vitt kritika. Nagyon…..