Regisztráció Blogot indítok
Adatok
N.o.S.e

79 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Petting Miért vettem meg a "legújabb" Castlevania részt? -kérdezték páran. Bevallom őszintén csak a korábbi platformokon játszott, de sajnos soha végig nem vitt részek kellemes, abs. egyedi hangulata motivált, na meg az, hogy egész kellemes áron sikerült…..
In the depth of human hearts 2011.01.22 18:44:00
Komolyan mondom, rátaláltam a S-ra facebook-on, elolvastam pár facebook üzenőfal "írását", és hihetetlen. Ez az ember semmit nem változott. Az a kemény, hogy elég volt pár mondatot elolvasnom, és még most is szakadok a röhögéstől. Fájdalmas. És a legrosszabb az, hogy…..
Pár napja érdekes dolognak voltam része. Milyen az, amikor szembesülök egy volt állítólagos baráttal? De ez a kérdés és az esemény igen hamar háttérbe szorult, amint rájöttem, hogy a kommunikálás a szokásos "úgy teszek mintha nem történt volna semmi", és nem az én…..
In the depth of human hearts 2010.07.14 21:35:08
"Vesztesekre márpedig szükség van. Hogy tudd, hová jutsz, ha az ő útjukat járod. Ők a viszonyítási pont. A nullák így töltik be végül küldetésüket."..
Édesanyja felkísért az emeletre, és mondta, hogy várjak ott, mert éppen fürdik. Leültem az ágyra, ami nagy nappaliban volt. Jó nagy volt, szinte oda nyílt minden szoba ajtaja, meg a fürdőé is. Ezt akkor tudtam meg, mikor az egyik ajtón egyszercsak kilépett egy szál…..
Ez a hét szerdától kezdve mondhatni intenzívebb volt. Szerdán felhívott egyik ismerősöm, aki kb. egy hónapja ajánlott egy munkát a városban lévő műanyagfeldolgozóba. 3 hete kellett volna visszamennem "pofavizsgálatra", de nem lett belőle semmi, és utána fel is adtam,…..
"Én harcoltam már eleget, De látod, abbahagyni nem lehet. Ha kiütnek, ha én nyerek, Már indul is az új menet, S így átverekszünk éveket, Csak egyszerre lehetünk vesztesek, s győztesek. Ha elhordom a köveket, Máris újra nőnek még nagyobb hegyek. De viszem, mint a többiek, És…..
Érdekes, nemrég írtam arról, vajon jó döntés volt-e véget vetni a kapcsolataimnak. Este volt egy álmom, páran közülük benne szerepeltek. Sajnos mostanra persze megint csak töredékek maradtak meg, és azok is úgy, hogy nemrég kapartam elő őket emlékezetemből. Gyorsan írásba is…..
N.o.S.e 2010.05.25 02:21:06
@Glarion: fejtsd már ki légyszíves, hogy miért lennének ezek az álmok valósak? :) hiszen az álom nem valós
N.o.S.e 2010.05.25 20:02:10
Primadonna, légy az enyém, a dalodat súgd a fülembe! Primadonna, isteni lény, szerelem gyúlt a szívembe. Tapsom visszahív, tiéd itt milló szív Primadonna. Arcod úgy ragyog, teljesen kész vagyok. Légy az enyém! Primadonna, szeretlek én, ugye rózsaszín csipke az ágyad? Primadonna,…..
Egy ideje - kb január óta azt vettem észre, hogy amióta másodjára is drasztikusan felnyílott a szemem, azóta minden eltávolodott tőlem. Mondjuk ez relatív, ennek is két oldala van: eltávolodtak tőlem, vagy eltaszítottam őket. Hát persze, senkinek sem tetszik, ha az igazságról…..
In the depth of human hearts R.-3 2010.05.09 13:39:00
BASZKIIIIIIIIIIIIIIIII! A rohadt életbe, ez megint mi volt... Pedig nemrég keltem, és biztos vagyok benne, hogy az egészre nem emlékszem, de amire igen az se semmi... sőt ez megint valami 1 órás álom volt 11-től délig kajszira.Valami tanfolyamra jelentkeztem asszem a pécsi zipiben. Nagy…..
Najó, sztem átnyílvánítom lassan a blogomat álomblognak. :D Van hozzá alapanyagom bőven; szinte naponta frissülök. :D:D:D De lássunk hozzá:Itt a házam előtti parkolóban vagy hol voltam valakivel, akiről gőzöm nincs kicsoda, de akkor valami haverom lehetett. És így tök fura,…..
Bassza meg, azért az komoly, hogy 2 óra alatt milyen hülyeséget lehet álmodni... És mostanában azon dillemázok folyton, hogy már sokadjára álmodok-e valamit, vagy álmomban történik-e meg többször, vagy csak álmomban hiszem azt, hogy az a történés már megtörtént-e egyszer. :D…..
Álom Naplóm 2 2010.04.11 12:08:00
Érdekes álmom volt. Volt előzmény ami nem ragadt meg, meg nem is rögtön felkelés után jutott eszembe így sok részlet homályos. Valamiféle házban voltunk többen, fiatalok, kb olyasmi volt, mint az X-men-ben a ház, és mintha ilyen különleges képességeink is lettek volna. A…..
N.o.S.e 2010.04.28 03:07:55
Rádöbbentem, hogy 5 Highlander film van, és én kb az első 2-t láttam csak. Mivel a filmet imádtam, a sorozatot imádtam, így muszáj lesz egy Hegylakó-Hétvégét tartani valamikor tavasszal...
N.o.S.e 2010.02.09 18:08:41
N.o.S.e 2010.04.08 14:34:42
Véletlenül akadtam rá az alábbi videóra, nem vagyok egy nagy jazz-rajongó, de néha szívesen meghallgatok egy-két számot. Végül sikerült ma elég sokat. Tehát kis hazánk büszkeségét láthatjátok, Harcsa Veronikát, eddig 4 angol nyelvű albuma jelent, és a háta mögött tudhat…..
N.o.S.e 2009.05.08 00:06:38
N.o.S.e 2010.02.24 23:55:51
Álom Naplóm 1 2010.02.01 08:51:00
Valamiféle kíséretet házban laktam, a lényege az volt, hogy éltek benne ilyen szellemek, akik ilyen fekete ködként közlekedtek, át tudtak menni a falakon, meg ilyenek. De felvehettek fizikai alakot is, akkor ilyen nyálkás lepényhalszerű dolgok voltak. És meg is tudtak szállni…..
In the depth of human hearts ... 2010.02.07 18:24:00
Ez a mobil internet nagyon ergya. Akkora sávszélességet használ, amilyet épp akar. Kurvajó. És ahogy nézem max. 180 KB/s. Ja és 3 Giga az adatforgalmi korlát, tehát ha meghaladjuk, akkor gyakorlatilag használhatatlan lesz :D (fizetés helyett lekorlátolják a sávszélességet). Na…..
In the depth of human hearts Hmm 2010.02.01 00:22:24
Ha minden igaz jövő héttől nem lesz net, azaz mától már. De hogy meddig nem, az csak rajtam áll igazából. Mindegy, asszem tényleg ez kell ahhoz, hogy elszakadjak a géptől és kezdjek tényleg valamit. Végülis nem fog hiányozni senki. Msn-en már nem is beszélek senkivel nagyon,…..
Ezt a filmet nemrég néztem meg. Legkülönfélébb halálesetekkel foglalkozik, és azt mutatja be mennyire törékeny is az ember. Én igazából remegve néztem végig, meg sokszor eltakartam a képet, pl. hullák mutatásánál, vagy bonctermi darabolásoknál. Hát igen, az hogy egy kisgyerek…..
In the depth of human hearts - 2010.01.28 17:49:00
Ez a Hardworker Medal sosem akar nekem összejönni eRepublic-on. Ahogy pár nap van már csak vissza, akkor valamiért mindig kimarad egy nap munka... nem értem. Persze mások fizetnének ezért, hogy ilyen problémáik legyenek...
Aki ezt olvassa, soha az életben ne vegyetek Epson nyomtatót. Ilyen szart kitalálni se lehet. Komolyan nem hiszem el egyszerűen. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHH...
N.o.S.e 2010.01.23 20:07:33
Az élet kis és nagy igazságai 2010.01.20 20:25:27
N.o.S.e 2010.01.21 19:42:50
Én nem értem hogyan csinálják. Amikor a világ többi része sorra gyártja az igénytelen, bugyuta animációs rajzfilmeket, a Pixar egyre jobb és jobb lesz. A Wall-e zseniális volt. Az Up! ha lehet még zseniálisabb. Olyan érzelmeket mozgat meg, hogy uh, nem is értem, a gyerekek ezt…..
Komolyan nem értem mi van velem. Egyik nap így jönnek a jobbnál jobb gondolatok, aztán egy pillanat alatt visszaesek a mélybe, oda, ahol eddig is voltam. A megszokásba. Én tényleg félek büszke lenni magamra, tehát tenni olyan dolgokat, amik eltérőek lennének a megszokottól, új…..