Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Titi_

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy régi nagy kedvenc. Akik mennek jövő hónapban a FISM-re, azok többek között láthatják majd Shoot szemináriumát is. ..
Az már most látszik, hogy elég erős lesz több kategóriában is a verseny. Különösen az általános bűvészet kategória - ahol Franz Koffer alias Kőhalmi Ferenc kollégánknak szurkolhatunk: HAJRÁ FERENC!!! - mezőnye nagyon erős. Nemcsak a 42 induló miatt, henem mert ott van a…..
_Titi_ 2012.05.17 19:43:55
Kedves Versenyzők és Érdeklődők! Lehet nevezni az október 15-én megrendezésre kerülő Corodini Kupára. Mivel korlátozott idő áll rendelkezésre a verseny lebonyolítására, ezért maximum 20 versenyző számára lesz lehetőség, hogy bemutassa műsorát. A nevezéseket…..
Egyedülálló lehetőség: jöjjön el, s tanuljon egy világhírű mestertől! Dr. Szabó G. Gábor meghívására, a Corodini Országos Bűvész Egyesület szervezésében 2010. december 1-én (szerdán) 17-20 óra között szemináriumot tart Budapesten David Solomon. A legendás…..
Gyakorlatilag nincs már olyan terület, ahol ne képviseltetnék magukat a kínaiak. Nemrég Breiner Tamás állapította meg, hogy szerinte nem fog sokat váratni magára egy nemzetközi kínai bűvész szár megjelenése. Én is így gondolom. Aki még nem látta, az ismerkedjen meg Liu Qian-al,…..
Hétvégén sikerrel lezajlott a 6. Joker Magic Days. Íme az Arany Varázspálca Bűvészverseny dobogósai: Mikromágia 1. Paul Sommersguter (Ausztria) 2. Badár Tamás 3. Tóth Kim Móric Zsűri különdíja: Bill Magic…..
Bűvész blog Ponta the Smith: Sick 2010.01.12 09:07:00
Mostanában annyi szemetet adnak ki dvd-n, hogy felüdülés látni valami jót. Hamarosan kapható az  Ellusionistnél Ponta the Smith dvd-je, amin 11 vizuális érmerutint magyaráz el preparálatlan érmékkel. A trailer: További videók a szerzőtől itt:…..
November 14-én lesz régiónk kétségtelenül legszínvonalasabb kongresszusa a Magibor. A kongresszust két évente rendezi Waldimir Mikek a festői szépségű szlovéniai Mariborban. Az idei fellépők:Cheffmagic - Danmark (3rd place Commedy FISM 2009), Yo Kato - Japan (1st place manipulation -…..
WMA díja kapcsán jelent meg cikk Czékmann Katalinról a Borsban Katalin lett az év mágusa címmel október 22-én (az interjút Balajti Péter készítette). Egy magyar bűvészhölgyet, Czékmann Katalint jutalmazta az Év Varieté Bűvésze díjjal a nemzetközi varázsló szakma. Kati…..
Csak emlékeztetőül: most vasárnap ismét lesz Joker Magic Varázsdélután, méghozzá Hayashi close-up szemináriumával és showjával. Aki nem megy el, az úgy végzi, mint a kártyalap a képen: Hayashi megtalálja... Időpont: 2009. október 4-én, 14.00-tól 19.00. óráig Helyszín:…..
Még van négy kiadó hely a versenyen! Aztán, ha betelt a 20 fős versenyzői keret, innentől kezdve már csak várólistás helyekre lehet jelentkezni, ami azt jelenti, hogy ha az alábbiak közül valaki visszamondja a szereplést, akkor a várólista első helyén lévő ember jut…..
A megszokott időpontban - október elején - ismét lesz Joker Magic Varázsdélután, méghozzá Hayashi close-up szemináriumával és showjával. A japán származású kanadai-német bűvész megnyert már minden jelentős európai close-up versenyt (nyert többek között Svájcban,…..
A megszokott időpontban - október elején - ismét lesz Joker Magic Varázsdélután, méghozzá Hayashi close-up szemináriumával és showjával. A japán származású kanadai-német bűvész megnyert már minden jelentős európai close-up versenyt (nyet többek között Svájcban,…..
Vasárnap este tartották a 41. Academy of Magical Arts annual awards banquet-et az Avalon Theater-ben Hollywood-ban. Az est társ-producere és műsorvezetője Neil Patrick Harris (A Magic Castle igazgatótanácsának tagja és a HIMYM sztárja volt. Az eseményen ott volt a blog tudosítója:…..
Hajnóczy Soma nyerte meg a World Magic Seminar versenyét az $5,000-os Gold Lion’s head Award-ot. A rangos díjat a közönség szavazatai alapján ítélték oda. A második díjat, a SARMOTI award-ot pedig Han Seol-Hui (Korea) nyerte (ezt a díjat Siegfried & Roy ítéli oda). A díjat…..
Az alábbiakban a bűvészet legandás alakjairól láthattok karikatúrákat, melyek Angel Idígoras könyvéből az Adventures of 51 Magicians and a Fakir-ból származnak. Aki a 18-ból legalább 10 embert felismer és elküldi a megoldást emailen, azok között egy éves Bűvész blog…..
Ugyan még bőven van idő a következő hazai rendezvényig, de a versenyzőknek már most érdemes készülni és persze mindenkinek beírni a naptárba a dátumot. Két nagy név jön Magyarországra áprilisban. Két kitűnő színpadi bűvész: Arsène Lupin és Rudolf Heuer. Sokat nem írok…..
_Titi_ 2008.12.15 10:29:18
Yes there will be a competition too :) You should visit the Jokermagic homepage: www.jokermagic.com, and there you'll find Mr. Czili's email address. Just write an email for him.

Tóth Kim Móric
Ezen a héten a francia bűvészvilág egyik fiatal híreségével, NESTOR HATO-val szeretnélek titeket megismertetni. Nestor hírnevét a félelmetesen pergős és dinamikus kártyamanipulációs műsorának köszönheti. A mindössze 5-6 perces előadás egész más dimenzióba helyezi a…..
Pár hónapja jött a hír, hogy elmarad a FISM által Szófiába tervezett Európa bajnokság. November 5-8.-ig mégis tartanak Szófiában kongresszust a bulgárok (igaz, FISM támogatás nélkül). A rendezvény fővédnöke a bulgár államfő, a helyszín pedig a Szófiai Művészetek Palotája…..