Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DiliQtya

0 bejegyzést írt és 243 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Salzburgot nemcsak Mozart örökségéért, hanem a helyi konyháért is érdemes felkeresnünk! A Salzach partján üldögélve, vagy az óvárosban kószálva, netalántán felsétálva a várba könnyen megéhezhetünk. Ekkor azonban nem érdemes dönert, pizzát, esetleg bosnát rendelnünk valami büfében vagy kifőzdében,…..
Bár már messze nem tartom olyan innovatívnak és elragadó látványvilágúnak a Top Geart, mint mondjuk 5-6 éve (a technika fejlődése ma már elérhetővé teszi a grandiózus képek készítését szinte mindenkinek), de még mindig úgy gondolom, hogy a legnagyobb hatású és kategória-…..
DiliQtya 2014.06.24 09:55:08
Ő az, akivel az ember bármikor elmenne sörözni, tudva azt, hogy Carpy még reggel kilenckor is sztoriban lenne, ugyanazzal az energiával, mint az első rendelés leadásakor. Talán még engem is rá tudna venni a motorozásra. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Aki mindent bevállal 2012.06.18 18:07:00
Rózsa Zoli olvasónk csőre töltött telefonnal (vagy fényképezőgéppel) járja a világot és jól teszi: csodát talált. Én percekig nevettem rajta, de volt, aki sápítozott, pedig valójában csak egy oltári jó - valószínűleg szükség szülte - poén lehet ez a mesterember-pickup.…..
Akár negyedik fokozatból is rajtolhat, az 5600 newtonméter mindenre elég. A kanyarsebesség félelmetes, ehhez a teszthez gyúrni kellett volna még. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
DiliQtya 2012.05.17 08:45:02
@protézisesh: egyetértek, kár hogy itt már nem rendeznek ilyet.
Ha Bullitté az autós üldözések Bruce Lee-ja, akkor a Blues Brothersé Jackie Chan. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Készülünk egy egész estés svéd összefoglalóval, élményekkel, videókkal. Nem tudom viszont magamban tartani ezt a mozit, amiben egy igen izgalmas betétfutamból is feltűnnek epizódok.  Már értem, hogy a Valtra traktorgyár miért támogatja a skandináv…..
Vajon hogy fér be egy nagyon magas ember az autókba? Egyáltalán, be tud ülni? Tud vezetni? Mi a minimum? Teszt a használttelepen. Mai cikkünk blogposztja...
Peka - akiről már kiderült, hogy nem rajong nagyon a német autókért -, ezúttal nem gerjeszti az érzelmeket. Illetve igen, csak éppen egy kicsit kellemesebb, pozitívabb módon. A minden évben megtartott Festival of Speed orlandói állomása tökéletesen alkalmas arra, hogy kellemes,…..
És akkor a sok unalmas, drága sportautó után nézzünk egy kis közszolgálatot. És értsük meg végre a Gymkhanát – Magyarország jelenlegi legmenőbb raliversenyzője segítségével.   Előző adásaink: BMW M5, Bódi Sylvi, Velodrom – tctv3 2. adás Nissan 370Z vs…..
 A Porsche mérnökeinek simán elhiszem, hogy nem marketing rizsa, hogy eddig azért nem volt elektromos rásegítésű kormány a 911-ekben, mert az eddigi megoldások nem feleltek meg. Porschét az ember többek között a futóműve miatt vesz, vérszegény kompromisszumokra senki nem…..
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
Filmdroid The Big Bang 2011.06.16 21:24:00
Antonio Banderas neve egykoron fényesen villogott Hollywood egén, de a csillagok előbb-utóbb kihunynak. A spanyol színész neve hallatán mára már kétszer is meggondoljuk, hogy megéri-e leülni filmje elé. Mikor kezdődött a mélyrepülés? A 13. harcos hiába volt remek kalandfilm, a…..
A videón látható baleset a Magny-Cours-i pályán történt. Hála az égnek szerencsés kimenetelű volt, senki nem sérült meg, csak egy kis gumi fogyott. Kombinatorikában jártas olvasóink kiszámolhatják, hogy ennek az összeakadásnak mekkora esélye volt, én meg sem próbáltam –…..
Amerika azért autóbuzi szempontból nem egy rossz hely. Talán sehol a világon nincs annyi különféle bajnokság, látványos és hülye verseny, mint az USA-ban (na jó, a holland kombájn-rali azért egész szép próbálkozás). Ezek közül persze vannak, amelyek jobban…..
DiliQtya 2011.06.16 08:25:17
DiliQtya 2011.06.16 08:29:43
Az idén 48 éves német, Markus Östreich nem mai gyerek. Versenyzői karrierje egészen 1969-ig nyúlik vissza, ekkor lett először kategóriabajnok a német gokart-bajnokságban. 1984-től Formula Fordban indul, futamgyőzelmei mellett hatodik lett az EB-n. Egy évvel később Formula 2000-ben…..
Belsőség Mad Max bőrében 2011.04.19 06:51:04
Lélekben készülünk arra az időre, amikor a TotalCar stencilezett fanzinként, esetleg kódexek formájában él majd tovább - akkor mivel járunk majd, ha épp nem gyalog? Vélemények az azonos című írásunkról...
A múlt héten posztoltunk egy figyelemre méltó grafikont a zeneipar haláláról, amit a Business Insideren találtunk, és ami néhány nap alatt bejárta az egész világot. Az igen szemléletes ábrát már rögtön megjelenése után rengeteg kritika érte, így nem is váratott sokáig…..
Nemrég Nyegleo barátom egy rádiótávirányítású Tamiya kamionról írt. Talán senki nem lepődött meg rajta, hogy már a poszt címében a klasszikus kamionos filmre, a Konvojra utalt. Van valami nagyon furcsa varázsa annak a filmnek. Pedig lássuk be, nem egy filmművészeti remekmű…..
A Machete kamutrailer megjelenése óta mindenki arra várt, hogy a baltaarcúDanny Trejo megmutassa végre, hogy milyen egy film az ő főszereplésével. A szereplők lassan álltak össze, de végül Rodriguez összerakta a dream teamet és leforgatta a világ egyik legegyszerűbb…..
Nyolcvanas évek vége, még berlini fal leomlása előtt. Lakótelepi panel-romantika, a házak közötti kitaposott, poros részen, ahol annyit fociztunk csak a por kavarog. Szombat kora este van, Marek barátomék ebédlőjében ülünk az első emeleti lakásban vagy négyen-öten.…..