Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igaz János

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1915-ben Rodostónál a világtörténelem egy olyan ütközete zajlott, melyben egy lovassági egység megfutamította a brit királyi haditengerészet egy tengeralattjáróját. A most következő cikk ezt a csatát mutatja be...
Orbán Viktor hatalmi tekintélye azon alapult, hogy a gyors döntésekre képes illiberális állam hatékonyságban felülmúlja a „vitatkozgató” Nyugatot, ezen túl mögötte áll nemcsak a magyar választók többsége, de a keleti támogatók is: a türköktől, Putyinon át a kínaiakig. Ez a legitimitás…..
Ez még nem lenne szenzáció, az érdekes az, amennyiért adják!..
Itthon még szép őszi időnk van, sorra érkeznek a hírek a havazásról az osztrák, szlovák, olasz hegyekben. Bár Ausztriában a gleccserterepeken – így nagy kedvenceinken, a Hintertuxon és Stubaion is – már lehet csúszni, a közelebb eső részeken azért még kicsit várni kell…..
Nemrég kaptam a Zuramtól egy párolóedényt –na nem elektromosat, „csak” egy rozsdamentes acéledényeset, amolyan alul-víz-felül-lyukacsos-edény -típusút. Régóta szerettem volna egy ilyet, elsősorban a Panka baba miatt, hogy mikorra eljutunk odáig, meglegyen a…..
 Egy német történész, M. Junkelmann szerint a római hadsereg higiéniai feltételei a 20. századig a legjobbak voltak. „Példaként a britanniai Hadrianus-fal egyik csapategységének feltárt latrináját idézi, amit akár már angolvécének is nevezhetnénk. A latrina mellett víztároló volt, melyből a víz…..
Lazarbibi VIDEOTON hifi 2015.09.27 17:03:17
A VIDEOTON hifi készülékei 1973-ban a Német Szabványügyi Hivatal (DIN) lefektette azokat a minimális követelményeket, amik a magas hanghűséget garantálták. Ez volt a DIN 45.500, vagyis a "high-fidelity" szabvány. Sok sok évig virított a készülékek elején a felirat, de miután egyre könnyebb volt…..
Talán nem túlzás, hogy 1955. szeptember 30-a egész Hollywoodot megrázta. Akkor veszítette ugyanis életét (alig 24 évesen) egy autóbalesetben a filmvilág egyik legígéretesebb sztárja, James Dean. Most árverésre bocsátják a közvetlenül a baleset után készült fotókat. Ízlés dolga, hogy kinek van kedve…..
Igaz János 2019.07.31 19:51:04
Miközben Rafael Nadal Wimbledonban próbál nyerni, eladó lett nem akármilyen luxusjachtja is, mégpedig 4,2 millió dollárért. Amit mi most jól meg is mutatunk...