Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yossarian_M

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Azért, hogy mások ne járhassanak úgy, mint mi"- ajánlotta figyelmünk József félresikeredett családi nyaralásuk történetét, mely egy tunéziai all inclusive hetet jelentett az észak-afrikai országokba kifejezetten rutinos utaztatónak számító Kartago Tours szervezésében. A fotókkal gazdagon…..
Ennek a díjnyertes tervezésű társasháznak a földszintjén kilenc apartmant alakítottak ki autizmussal élőknek, a többi lakást pedig bárki kiveheti...
Valaha természetes volt, hogy az ember összhangban élt a természettel, az élővilággal, vigyázta, gondozta azt, és elfogadta, hasznosította, élte ajándékait. Ma már ez koránt sem természetes, ma azért küzdünk, hogy ezt a valahai összhangot, egyensúlyt újrateremtsük, és helyrehozzuk azt a pusztítást,…..
Yossarian_M 2019.10.13 15:04:09
@kvadrillio: baszki irtal egy normalis ES ertelmes kommentet!!! :D nem toltad meg el a napi cuccot??? :D Persze ettol eltekintve teljes mertekben egyetertek azzal amit irtal
Tibor története tanulságos, na nem a láncfűrész online rendelése miatt, mert azzal még nem feltétlenül van baj, mondjuk most pont igen. A gép nem működik, a messzi messzi kereskedő természetesen megnézni, de csak ha Tibor személyesen beszállítja az eszközt. És mi van akkor, ha nem tudjuk személyesen…..
Yossarian_M 2019.10.07 20:50:05
@GöTi: +1, a ryobi az egy komoly cucc, nem elromlos fajta. Egy bp-i poszter aki lancfureszelni akar neten rendelt cuccal viszont gyanus, nagyon gyanus
Idén februárban nagy felháborodást keltett az angliai autista sofőrök és hozzátartozóik körében a DVLA döntése...
Michael 2012-ben gondolt egyet, öt év után felmondott munkahelyén, kivett némi pénzt a számlájáról és finn barátnőjével együtt a skandináv országba költözött. Nagyon bejött neki, azóta is ott él, tapasztalatai pedig akár az oda vágyó magyar határátkelőknek is hasznosak lehetnek...
Yossarian_M 2019.10.04 22:02:26
@Csodabogár: a finnek nem skandinavok
Sokan olyan család van, ahol a szülők nem tudják feldolgozni azt, hogy a gyermekük külföldre költözik. Még akkor is nehéz ez, ha a másik gyermek viszonylag közel lakik hozzájuk. Ma egy ilyen történet következik...
  Választások rendre felbukkanó értelmiségi busongása, hogy nem programok alapján választ az Istenadta (-verte) Nép, hanem "arcra", azaz legjobb esetben is a jelöltek megnyilvánulásai alapján. Minap Puzsér védelmében akadtam egy kommentbe, mely szerint hisztis, hisztis, de bezzeg a programját…..
via GIPHY A futár is ember. Ez egy nehéz nap volt, sok csomag, kilométerek, dugó, türelmetlen ügyfelek, ez meg itt folyamatosan hívogat? Hát kiszakadt belőle, na. Tamás meg hiába várta a csomagját, az csak nem akart megérkezni. Az Express One futárszolgálatnak küldött panaszlevele következik,…..
Több felé cikkeztek róla a közelmúltban és kommentben nálunk is előkerült már, hogy van, aki habozás nélkül lelőne egy drónt a háza közelében, ha zavarja. Ezt senkinek nem ajánljuk! Egyrészt mert a szabálytalan fegyverhasználatnak és károkozásnak éppúgy lehetnek jogi következményei (akár súlyosabbak…..
Yossarian_M 2019.09.24 20:41:12
@okleveles naiv: ott a pont, ugyanez tortent ketszer is csak soretes puskaval. Persze, hogy agyaggalamb loveszet kozben veletlenul :D A birtokhaborito dronok gazdaja meg erdekes modon tudomasul vette, haborgas nelkul. Mondjuk soretes puska duhos gazdajaval szemben en sem haborognek...
Meglehetősen sok olyan dolog van, amiről az életem nagy részében azt hittem, hogy igazi Hungarikum. Például sokáig szent meggyőződésem volt, hogy a PEZ cukorka egy magyar találmány, holott valójában egy osztrák ember találta ki a két világháború között. (Na és persze a magyar oktatás erős…..
A Halápi csárda egyre csak pusztul, pedig rendkívül magas kulturális értéket képvisel. Igaz, nem olyan híres, mint a Hortobágyi, mégis történelmét tekintve ugyanolyan jogosultsága van a védettségre és a megőrzésre. A csárda 1778-ban épült (egyes források alapján már 1731-ben), nagyjából egy…..
Jövőre tovább szigorodik az új személygépkocsikra, kisteherautókra vonatkozó széndioxid-kibocsátási korlát az Európai Unióban. Változik a prototípusok bemérési technikája is, folyik az áttérés a NEDC mérési ciklusról a WLTP-re, ami csökkenti az autógyártók manipulációs lehetőségeit. Habár évek óta…..
Olvasónknak nagyon kellett valami, ami csak az Euronoics-nál volt meg és ezért bármire képes is lett volna. A termék doboza azonban eltűnt pont úgy, mint a türelem a vásárlóval szemben. Tisztelt Euronics! Mérhetetlenül csalódott és dühös vagyok az értékelhetetlen kiszolgálásuk és tehetetlen…..
Yossarian_M 2019.08.28 20:54:44
@onlajnok: en kis naiv, mindig racsodalkozom, hogy van meg ilyenebb
Egy fesztivál sok szeméttel jár, ezen próbál változtatni a Sziget mellett idén a Samsara Fesztivál is. A cél az volt, hogy a fesztiválozók ne termeljenek szemetet. Sem szelektíven, sem sehogy, ezért a fesztivál próbált szemétmentesen működni és erre kérték a látogatókat is. Ha mégis behoznak…..
Aligha túlzás azt állítani, hogy Olaszország megítélése kissé vegyes: egyfelől ott van a káprázatos történelem, kultúra, gasztronómia, másfelől a gyakorlatilag állandó politikai káosz (mostanában is éppen nyakig ülnek benne) és a (hogyan is fogalmazzunk finoman) döcögő ügyintézés. Lássuk, mi mindent…..
Yossarian_M 2019.08.21 20:36:31
@Golf2: ezert szeretik annyian ot, megerdemelten. A szovjetunio altal elkovetett bunok ellenere
Nyilván beállítják a pontos időt és porszívóznak, nem? Nos, ha nem is egészen, de majdnem… A válasz meglehetősen váratlan helyről érkezett és ha jobban belegondol az ember, nem is olyan meglepő...
Mit is tud ez az egyszerű fehérrel és szürkével operáló,  főzésre szolgáló sarka ennek a nappalinak? Mi az, amitől ilyen magától értetődően befogadó és otthonos?..
Szerintem hatodszor olvasom ki a saját könyvemet mióta bebasztam a lúdtollat, meg a tintát a sarokba. Persze tudom, hogy ez most titeket kevésbé vígasztal, hiszen még nem kaptátok meg a példányotokat. Bár facebookon kiírtam, de jelzem itt is, hogy sajnos egy külső behatás okozta helyzet miatt csak…..
Yossarian_M 2019.08.14 22:30:21
@Szerda Úr: lehet, hogy az lenne de kellenek a peldakepek napjaink fiatalsaganak, es en nem mindig erek ra, ugyhogy hajra, irjad megfele :D
Nincs az egész jövőnk megírva a génjeinkben, de már az óvodában is vannak jelek arra, hogy milyen élet vár ránk – írja a La Repubblica. Amerikai, francia és kanadai kutatók azokat az adatokat használták fel, amelyeket a Québec Longitudinal Study of Kindergarten Children regisztrált 1985 és 2015…..
Kistarcsán (is) bűzlik valami. De mi is? Az úgynevezett depóniagáz. Mi ez? Honnan jön? Mit csinálnak vele? Mit kellene csinálni vele?..
Yossarian_M 2019.08.11 10:23:57
@bozon: a helyes komposztalas is anaerob, csak szolok. Es kurva budos
Yossarian_M 2019.08.11 16:16:40
@Andrass9: vesztettel
Yossarian_M 2019.08.11 16:21:17
@bozon: amit irtal ertelmezhetetlen. "csak akkor, ha nagy mennyiségű biológiailag lebomló szerves anyag jelent meg amúgy is a rendszerben (nem elsődleges cél)." A komposztalas elsodleges celja maga a "nagy mennyiségű biológiailag lebomló szerves anyag" lebontasa. Szevasztok, leptem, komposztaljatok tovabb hatha meg zoldebbek lesztek
Politikai állásfoglalásként is felfogható, hogyan isszuk meg nyári hűsítőnket. Legalábbis Amerikában, ahol Donald Trump nevével ellátott műanyag szívószálakat kezdtek árulni az amerikai elnök hivatalos kampányoldalán, és több százezret el is adtak, annyit, hogy a termék egy időben ki is fogyott...
Negyven fölött, tönkrement házassággal, minimális holmival nekivágni a határátkelésnek nem akármilyen kihívás és nem kis bátorságot feltételez. Erika életét ráadásul különféle betegségek is nehezítették, mostanra úgy tűnik, mégis révbe ért. Neked mit jelent a magyarság? Hogyan viszonyulsz…..
Yossarian_M 2019.08.03 11:47:23
@dedoca eder: nyugi, azokat kimoderalja
Eddig még konkrétan soha nem írtam a vegánságról, pedig szorosan kapcsolódik az állatszeretethez és egyre többet hallani róla a médiában is. Viszont sokan nem tudják, hogy ez igazából miről szól. Egy új hóbortdiéta? Valami szélsőséges állatvédelmi szekta? Ennek tisztázására szeretném most megosztani…..
A baloldal értelmetlennek tartja a megkülönböztetést, a jobboldal értelmesnek. (Népszabadság, 1990. április 21.) A csodáknak van egy hátulütőjük: nem lehet rájuk felkészülni. (Magyar Hírlap, 1994. december 24.) A Gulágon lassan, Auschwitzban gyorsan pusztultak el az emberek. (Népszabadság, 2002.…..
Yossarian_M 2019.07.21 08:33:06
@Kocsobur Ekese: a bloggazdat is a varakozolistara irhatod, mergezi rendesen a kornyezetet