Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tm.mike

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbbi szériák:Houston Astros, Baltimore Orioles, New York Mets, Kansas City Royals, Seattle Mariners, St. Louis Cardinals, Seattle Mariners. Yankees hírek MLB hírek Heti témánk:Ugyan konkrét témával nem készültünk, de a Trade Deadline Day adott okot bőven a vélemény formálásra. Ezeket jócskán…..
Kedd este Bével felvettük a podcast 70. epizódját, melyben beszámoltunk az elmúlt hét fantasztikus Yankees eredményeiről, a csapat heti híreiről, valamint elhoztuk a legfrissebb MLB híreket is. Szokásunkhoz híven beszéltünk kedvenc csapatunk fiókcsapatainak legutóbbi eredményeiről is, vagyis…..
Előszó Egy hónappal ezelőtt elhoztam Nektek a sztorit mely bemutatja, hogy miként született meg az első fantasy liga és milyen keretek között bonyolították le. Aztán egészen a 80-as évekig jutottunk, most pedig pontosan innen folytatjuk a második résszel Jönnek a 90-es évek, és szépen lassan…..
Catch! Billy, a kecske átka 2021.07.06 13:14:10
Előszó Amikor 1945-ben a Chicago Cubs elvesztette a World Series-t, még senki sem gondolta volna, hogy 71 év böjt következik. Talán még maga William Sianis sem gondolhatta komolyan, hogy amit rászór a csapat akkori tulajára és a Cubs játékosaira az egy emberöltőnyire valóság marad és…..
Bevezetés Amikor rászántam magam arra, hogy blogot indítok, akkor tudtam azt, hogy az első témáim egyike mindenképpen a fantasy sportokról fog szólni. Egyszerűen magával ragad az amennyire az amerikaiak szeretik hétről hétre számolgatni, hogy a saját maguk által összeállított és menedzselt csapatok…..
Lou Gehrig Day a New York Yankees Hungary podcestjében!..
Catch! Dobó, nem dobójátékosok 2021.05.10 01:16:56
Mindig izgalmas az ha egy olyan játékos áll fel a dombra, akinek semmi köze nincs az egészhez. Anthony Rizzo és Freddie Freeman múltkori csörtéje jó apropót adott arra, hogy elhozzam Nektek a legérdekesebb ilyen meccshelyzeteket mind a Yankees, mind pedig a Cubs életéből. Mivel utóbbi csapat…..
Catch! Pilot 2021.04.15 13:38:53
Flashback Anno mikor szeptemberben elkezdtük DS! barátommal a New York Yankees Hungary Podcast epizódjait felvenni, talán mi sem gondoltuk volna, hogy ez az egész eljut 30 részig és hogy több, mint fél évvel az első rész után is úgy gondolunk majd rá, hogy „A végtelenbe és tovább.” Pedig ez…..