Regisztráció Blogot indítok
Adatok
l.

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Merüljünk el most pár percre a biztosítók, avulás, szervizek és utángyártott alkatrészek világában! Olyan világ ez amelyben előbb vagy utóbb minden autót vezető betekintést nyer. Nekem sajnos most adatott meg ez a lehetőség, mivel sikerült összetörnöm az autómat. Kedd este volt, egy hosszú és…..
l. 2019.02.27 10:04:28
@palidzs: Nekem ilyen volt 50 ezres önrésszel, kb 50-55 ezer volt egy évre., kisautó. Mindig fizettek mindent mint a katonatiszt (-önrész), sosem akadékoskodtak. Kárfelmérőjük normális volt és mindig márkaszervizben javíttattam. Olyan 10 éves korában a biztosító felmondta, kb nullával léptem ki. Öreg autóra meg már nem lehetett avulásmentest kötni.
Akinek ismerősnek tűnik a fenti kép, nyugodjon meg, nem a szeme káprázik, és nem is lett időutazó! Pedig nem  szúrtam be rossz képet a posztba, és nem is egy régebbi bejegyzés frissítésében vagyunk most. Hanem a nagy magyar abszurd valóságban, ami ezzel a rövidke levéllel kezdődött:  Kedves…..
l. 2019.01.15 17:39:31
@Kánikula: Én szárítógépet vettem edigitől olyan 2 éve, vagy 3, a futarak behozták a garázsba és ők kérték hogy bontsuk ki és próbáljuk ki. Addig nem mentek el míg ki nem bontottam megnéztem sérülés nincs, bedugtam a konnektorba hogy életre kel e. Működött aláírtam mentek. De megnemmondom már melyik futárszolgálat lehetett.
No more benzinkút, no more para és no more büntetés, csak a suhanás közben megváltott autópálya-matrica! Ugye milyen jól hangzik? Nagy kár, hogy a Simple (az OTP mobilfizetős alkalmazása) 3 ígéretéből csak az első 2  volt igaz, ami olvasónknak 30 ezer forintba és egy kicsit stresszesebb szülésébe…..
Nem is kérdés, hogy például a kétezres évek elejének „menedzser készülékei” és a mára egyértelműen dizájnzsákutcának számító kreálmányok, a nyakbaakasztós és egyéb elmésségek mennyire meghatározták a közízlést. Ezek azonban (szerencsére) kihaltak a márványfarmerrel együtt. Vagy mégsem?  ..
Június 7-8-án zajlott a "Közös Intézkedés az Aral katasztrófa következményeinek mérséklésére: új megközelítések, innovatív megoldások, befektetések" elnevezésű nemzetközi konferencia Üzbegisztán fővárosában, Taskentben. A konferenciát megelőzően, május 10. és 29. között a Kazah Nemzeti Geográfiai…..
l. 2018.06.12 09:47:16
@zattz: A pénz
A Windows nagy tavaszi frissítése több újdonságot is tartalmaz. A frissítés egyik újdonsága a megjelenítésben próbál a felhasználók kedvében járni. A nagy felbontású kijelzőknél, nem minden software jelenik meg szemet gyönyörködtetően, a Windows ezeket megpróbálja feljavítani, vagy szebben mondva…..
l. 2018.05.12 21:36:23
@desw: nekem a nyomtató driverrel csinálta ugyanezt
registryből le lehet tiltani a driver update-et
l. 2018.05.12 21:38:56
@desw: sorry nem registryből hanem policyból
Színes gejzírek, hófehér mészkőmedencék és felhőkarcolókhoz hasonlító bazaltoszlopok is díszítik a világ legkülönlegesebb helyeit, melyekből most a tíz legjobbat most nektek is bemutatom. Nektek melyik a kedvencetek?   A cikksorozat további részei: 1. rész / 2. rész / 3. rész / 4. rész Fly…..
Két év alatt tízezerrel nőtt azoknak a száma, akiknek lényegében használhatatlan a lakcíme. A Város Mindenkié tájékoztatást kért a Belügyminisztériumtól arról, hány embernek van olyan lakcíme, ami bizonytalanná teszi a helyzetét vagy megakadályozza, hogy hozzájusson alapvető szolgáltatásokhoz.…..
l. 2017.08.09 07:41:40
@VT Man: A kézbesítési vélelem országában mikor akkor is ott laksz ha nem, gyanítom ez nem működne rendesen.
Tudom, nem a Lidl az a hely, ahova az ember betér, ha feltétlen ügyfélélményre vágyik, de ennek ellenére van valami, ami nekem kifejezetten szimpatikus. Szerintem rendkívül jól előzik meg azt, hogy sorban állás alakuljon ki. Lehetséges, hogy a dolog nem általános, de a tapasztalatom azt mutatja,…..
Sétálok az utcán, előttem egy férfi megy, inge hol betűrve a nadrágjába, hol nem. „Hogy lehet valaki ennyire pacuha!” gondolom magamban. Oldalt, a játszótéren, a gyerekek boldogan lipityókáznak, kicsit arrébb, egy építkezésen a munkások furikkal hordják a sittet. A szép nyári idő egy-kettőre…..
l. 2016.04.21 15:59:52
Büszkén jelenti be az MTVA Sajtóosztálya Facebookon, hogy január 4-én a német, az angol, és az orosz híradó után elindult a kínai nyelvű változat is, ugyanabban a műsorsávban, mint az említettek. És tényleg, ott van a Médiaklikken, meg lehet nézni, amennyire én ki tudok…..
l. 2016.01.05 14:19:13
@teofilka: El vagy te tévedve, nekünk stratégiai partner kína, nekik kb egy lepkefing vagyunk....
Nem vagyok egy túlságosan stresszes vagy sodrából könnyen kihozható ember, de eléggé szokott idegesíteni egy-két hiányosság/nehezen kezelhető funkció Excelben és ezek közül a lista egyik előkelő helyezettje az, amikor több cellában lévő szövegeimet szeretném egyesíteni…..
Szétrobbant az internet az excentrikus énekesnő legújabb mutatványától. Saját megítélése szerint a neccruha kifejezetten szexi és ő vonzó benne. Instagramján osztott meg néhány felvételt, amin jól látható teste szinte valamennyi négyzetcentimétere. A huszonkilenc éves…..
l. 2015.07.15 13:40:09
@Shabby Bear: fyi: MILF = Mother I'd Like to Fuck
Belsőség Heti merítés 2013.04.28 08:46:48
Egérkamion A menetteljesítményről annyit, hogy a VTI Civiceket reggelire fogyasztja a lámpánál, az X5-ös bömbiket meg követi és letolja a Mecsekben. :D Imádnivaló nagyság Életem első autója, egy Chrysler Condorde Lx. Nagyon olcsón vettem /420e/, szerelő tulajdonostól,…..
l. 2013.04.28 14:40:09
@Papp Sanyi: Még most is ígyvan: 45. § (1)280 A 6 méternél nem hosszabb, két méternél nem szélesebb és pótkocsival vagy más vontatmánnyal össze nem kapcsolt gépjárművet azonban lakott területen elegendő az úttest közepe felé eső egy-egy első és hátsó helyzetjelző lámpával vagy egy, előre fehér, hátra piros fényt adó lámpával kivilágítani.
Kőbájker kollégánk, a Robogó blog gazdája Debrecenbe indult az ítéletidőben, és semmi oka nem volt az aggodalomra, hiszen az autópálya-kezelő honlapja az M3-ason nem jelzett problémát. Ilyen lenne a tökéletes állapotú autópálya? Tegnap az M3 tökéletes állapotban volt.…..
l. 2013.03.16 15:42:42
@redriot77: az oszlopait lopják, nemrég volt róla valahol hír hogy hosszú kilométereken keresztül felszedik, ez kb. első találat a googleból: frissvideok.hu/hirek/198319-video-lopjak-a-hofogok-vastartooszlopait
A Sports Illustrated egyik leginkább várt kiadványa az évi rendszerességgel megjelenő fürdőruha összeállítása, melyen gyönyörű modellek mutatják be a legújabb divatot. Idén azonban a legendás magazin sokak szerint elvetette a sulykot. A Sports Illustrated Swimsuit Issue…..
l. 2013.02.17 18:26:36
@bigthereal: adjunktus lesz az, a tanársegéd assistant lecturer :D
l. 2013.02.17 18:31:59
@bigthereal: ááá mégsem, rákerestem az associate professorból sikerült lefordítani, akkor docens :D
Veszélyes vizekre evezek most. Talán sokaknak nem fog tetszeni, miért "védem meg" az adóssághegyeken ülő önkormányzati vezetők karácsonyi jutalmát. Nem védem meg. Ez a poszt másról szól.A hír (Hírtelevízió, szerdán, nap közben, minden hírperiódusban): Vissza kell…..
Félrefordítások Akció! 2012.11.30 11:28:28
Életlen a kép, de ne kritizáljátok, mert feleségem készítette, és csak telefon volt nála: Persze nem nehéz kitalálni, a "nyitási akció" fordítása sikerült kicsit viccesre. Az action ugyan jelenthet bizonyos szövegkörnyezetben akciót is, de itt ("kedvezmény" értelemben) nem.…..
Autózva az országban tapasztalom, hogy lassacskán kezdik megtanulni az autósok, hogyan kell a körforgalomban közlekedni. Ritkább már a kihajtáskor nem indexelés, nagyjából tisztában vannak az emberek azzal, kinek van elsőbbsége, legtöbb helyen ezek a csomópontok jól működnek.…..
l. 2012.08.26 15:41:22
@qwertzu: Ígyvah, annyi van a kreszben hogy a körforgalom párhuzamos közlekedés, meg hogy jobboldalin kell behajtani ha az elsőn kijössz. Minden egyéb porhintés, főleg a külföldön úgy van hogy... Valószínű ott más a szabályozás, itt nem.
A poszternek van igaza bár az egyezményes jel nem szép dolog.
De a kedvencem, az index elhagyása meg különösen nem az...
Bár némelyik körforgalomban mire beindul az index már kintvagyok, de persze fel van festve 2 sáv egy 5x5 méteres körforgalomnál...
Na ezt rendbetehetnék az új kreszben, vagy marad így mert így is rendben van hiszen a szabály egyértelmű a belső sávnak nincs elsőbbsége.
l. 2012.08.26 16:06:32
@hopptarisznya: A körforgalom nem kanyar....
Párhuzamos közlekedésnél elhalad mellette nem előzi....
Kresz vizsga mikor volt ?
l. 2012.08.26 20:59:45
@qwertzu: fölösleges erőlködnöd.....
Jackpot Ultraszexi lakóautó 2011.10.24 14:22:00
Amit most látsz, nem egy kétéltű luxusjármű a jövőből, és még csak repülni sem tud. Ez egy lakóautó palota extravagáns belső térrel. A svájci dizájner, Luigi Colani teherautó prototípusának továbbfejlesztett kívül-belül dögös "kishúga" óriási lóerővel. Még…..
A véres norvégiai eseményekkel természetesen tele van az Internet. Számos blogger és hírforrás ragadta meg a lehetőséget arra, hogy - természetesen az áldozatoknak szóló részvétnyilvánítás mellett - saját szempontjából "csámcsogjon" a történteken, legyen szó akár az…..
l. 2011.07.27 11:01:38
Nem a legelső, nem a legerősebb, nem a legszebb, nem a leggyorsabb. Ezeken kívül még számos szuperlatívusz nem illeti meg. Egyvalamiben viszont várhatóan verhetetlen lesz. Az EV-neo a Honda első villanyhajtású cargo robogója: A legjobb áron kínálja egy prémium világmárka magas és…..