Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zombieboy5 (törölt)

0 bejegyzést írt és 172 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Clone Wars a chipsben! Nem is akármelyikben, a ragadós, és marha egészségtelen Cheetosban! Abban a zacskó chipsben, (már amelyikből nem spórolták ki) található egy CW-s matrica vagy egy blix. Utóbbihoz még nem volt szerencsém, de ahogy a szalagon elnéztem, ezek ilyen ovális…..
Zombieboy5 (törölt) 2009.05.11 14:21:59
Zombieboy5 (törölt) 2009.05.12 14:46:03
comment:com Lebuktak a rapperek 2008.07.15 13:20:00
Micsoda égés már: az MTV Cribs című műsorában sorra mutatják a sztárocskák faszábbál faszább verdáikat, a szimpatikus fekete rappercsávók flottájában a legfosabb járgány is simán annyiba kerül, mint egy hatlakásos társasház Kiskunhalason, erre tessék: kiderült, hogy a…..
Tudom, tudom, nem kéne ilyen apró baromságokért új bejegyzést írnom, de ezzel szeretném felhívni a figyelmet, hogy: Ha nem kell siriuska-ban csalódnunk, akkor nagyon úgy néz ki, hogy mindig ki fog jönni a magyar videó pár nappal, a részértékelés után, de be kell érnetek 1-2…..
Gunray megszökött, ám egy köztársasági hajóval, ami elvileg nyomon követhető. Szóval Luminara mester, és Ashoka Tano padawan kapcsolatba lép Kit Fisto jedimesterrel, hogy kövesse a jelet. A jel egy távoli rendszerhez vezet, ott találkozik régi padawanjával Nahdar Vebb, aki egy Mon…..
Ez a két Berlini fiatalember egy "Horrorcore" nevű rapet űznek, ami abból áll, hogy dalszövegeikben "gyilkolásról, felfalásról, erőszakról" dúdolgatnak. Hogy ezt alátámassza az egész, a klipekben legtöbbször nagyon exXxtrém hárdkór fegyverekkel kalimpálnak,…..
Zombieboy5 (törölt) 2009.04.21 20:32:19
Ez...KURVA SZAR. Nekem szinte mindenem a rap,de ez borzalmas,amugy szerintem sincs héliumhangja.
www.youtube.com/watch?v=ywG1W-nKGR0
Inkább halgassátok ezt,ha már nagyon csoportrap és héliumhang kell(Magoo-nak inkább van héliumhangja szerintem),nekem ez a kedvencem tőlük.
Nehéz szülés volt, de elkészült a második évad utolsó videója, mely amolyan előtanulmány a Versus-hoz. Egy japán kaszabolós film (nem tudom jobban meghatározni a műfaját), aminek egyetlen nagy hibája, hogy nagyon sokszor átesik a ló túloldalára. Ellenben sok jelenet nagyon szórakoztató, és a műfaj…..
ROFL-net Hatalmas gólöröm fail! 2009.04.15 06:47:00
Zombieboy5 (törölt) 2009.04.15 19:58:20
OFF
www.youtube.com/watch?v=ED_pU2oDnug&feature=related
Ez is bekerülhetne,ha nincs itt fent.
Baaad Movies Tolódás! 2009.04.05 20:40:06
Sajnos nagyon összejöttek a dolgok, és nem valószínű, hogy két héten belül el tudom készíteni a Machine Girl videóját. Tudom, hogy szünet lesz, de úgy alakultak a dolgok, hogy nem lesz rá lehetőségem. Azért nem száz százalék, lehet hogy mégis meg tudom majd csinálni, de ne…..
Zombieboy5 (törölt) 2009.04.11 17:45:07
www.indavideo.hu/video/Morbid_Ninja_Girl_16
Ez nyilvánvalóan egy machine girl jelenet. Szánalmas,főleg az hogy azt üvölti hogy megsérültem: Nem öcsi,téged 30 millio akárhány golyó nyirt ki.
Zombieboy5 (törölt) 2009.04.13 10:07:50
A Chorlton Villa - International Manchester amatőrligás meccsen egy Villás játékos odafingott az éppen 11-esre készülő játékos orra elé, amit a bíró sárga lappal jutalmazott.Forrás..
Küldték: az ikrek..
Tudom, hogy tegnapra ígértem, és egészen vasárnap estig úgy is volt, hogy kész lesz, de aztán közbejött valami (valaki...), és így elcsúszott egy nappal. De a lényeg hogy megvan. A Csajozós film és a Bazi nagy film alkotóinak egyik tavalyi filmje, mely annyira nem lett vészes, mint a két "movie",…..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.   Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Majdnem elmentem a Colourshift mellett, mert kicsit csúnyácska szegény, pedig nagyon összetett logikai játék. Ugyanazt a huroképítős irányzatot képviseli, mint a Loops of Zen, az Entangled meg a Grid, csak itt még tovább bonyolították a dolgot. Több színű fényforrás van, és a…..
ROFL-net Super Mario Kart 2009.03.30 05:48:00
Zombieboy5 (törölt) 2009.03.30 14:51:47
ROFL-net Ülve pisilés 2009.03.29 05:49:00
Zombieboy5 (törölt) 2009.03.29 20:23:22
Szp kódnevű munkakerülőnktől jött a Gen linkje, ami egy szép és jól összerakott ügyességi-logikai cucc. „Pont annyit ad, hogy kellemes legyen a grafika, és pont annyira nehéz, hogy kéthárom próbálkozásból meglegyen. Ötletes, sok pályás, és úgy érezhetjük, valami…..
Haladjunk tovább a disztrojvonalon: a Portal Defenders a legkreténebb verekedős játék, amit valaha láttam, Mátrix-paródiaként is felfogható. Remek grafika, elborult ötletek (külön pirospont azért, hogy az egyik ellenfelet úgy hívják, „magyar”), viszont sajnos picit…..
Nem kell rögtön vérszemet kapni ;) Blackhawk csak egy kicsit rávilágított a GTA SA hibáira , ami nagyon szórakoztatóra sikeredett! Úgy hallottam Bud Spencer és Terence hill rajongó vagy ;) További videók a jopcjatekokrosszmodra.blog.hu/ -n  TÖRÖLT VIDEÓ..
Mi van akkor, ha a társaid betojnak? Konkrétan beszarnak a helyzettől, nem akarnak veled tartani és inkább halottnak tetetik magukat. Nos, egy ilyenre bukkant "daneeca" a Chaser nevű játékban.  Chasert egyébként utóbbi hónapokban marha sokan ajánlották, tényleg olyan…..
Mangekyo88-nak hála én is megnézhettem a Super Mario Bros. című filmet. Az első reakcióm döbbent felkiáltás volt, mert nem voltam hajlandó elhinni, hogy ez a film valóban létezik. Egészen addig, míg a kezemben nem tartottam. Szomorú, hogy nem képesek normális videojátékadaptációt készíteni…..
Akinek ez a név nem mond semmit, az sürgősen szerezze be a Crank - Felpörögve c. filmet, és azonnali hatállyal nézze végig! Gondolom, nem árulunk el nagy meglepetést azzal, hogy rajongunk ezért a fékevesztett adrenalinbombáért, melynél jobban még semmihez sem passzolt a…..
Zombieboy5 (törölt) 2009.01.26 15:01:35
Ha ilyenre szükséged van, komoly szarban vagy!..
Már volt szó a Mortal Kombat-ról, most jöhet a második. Sajnos nem Gyöngyszem, pedig próbáltam gyermekfejjel nézni, ahogy az elsőt, de itt nem működött ez sem. A borzalmas sztori teszi rá midnenre a bélyegét, de ennél még idegesítőbb az a sok apró hiba, amik kis számban nem is lettek volna…..
Következő videóalanyunkról elég annyit mondanom, hogy a Viharmadarak stílusában készült, a Viharmadarak ötleteit vonultatja fel, és ezerszer rosszabb, mint a Viharmadarak...
Zombieboy5 (törölt) 2009.01.22 19:19:47