Regisztráció Blogot indítok
Adatok
determ

0 bejegyzést írt és 318 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megtette várva várt bejelentését a prémium elektromos autóiról ismert amerikai cég, otthonaink áramellátásában hasznosítható akkumulátort dob piacra. A Tesla nem titkolt célja, hogy termékei uralják az elektromos autók piacát, tekintve, hogy tavaly elérhetővé és…..
Teszt: Volvo 7700 helyközi csuklós   Mi lenne ebben az őrültség? Eleve nem nekem kell vezetni, ez már önmagában el kell hogy adja a helyközi autóbuszt. Ennek ellenére mindenki, akinek megemlítem, hogy busszal megyek, úgy néz rám, mintha legalábbis az Iszlám Államhoz…..
Sokaknak a gyorsulás csak egy szám. Pláne azoknak, akik nem ültek még igazán erős, jól tapadó autóban. Nekik a 7 alatti 0-100 már gyenge, ha pedig a 20 másodperc alatti 200-at emlegetik, már csak legyintenek. Nos, ez valójában messze nem így van. Mert a mai, erős autók…..
determ 2014.08.06 16:30:36
@Carlo77: Engem egyszer "így" akart megbüntetni egy Zsiguliból épített "valami". Kívülről semmi sem látszott, de az ő sávja elfogyott és be akart jönni mikor zöld lett a lámpa.
Szerencsétleségére abban az autóban amiben épp ültem nem az a motor volt, ami a hátulján fel volt tűntetve, így én voltam a "büntető büntetője" :)
De a Zsiga nagyot ment az biztos, tippre olyan 8 körül lehetett 100-on. Respect.
Most szombaton lesz a harmadik Totalcar Parkoló Parádé. Hogy ez mi ez? Egy teljesen laza rendezvény, aminek csak a kezdete és a vége fix, nincsenek kőbe vésett programok. Autó- és motorszerető emberek összegyűlnek, beszélgetnek, stírölik a másik gépét, sztoriznak,…..
determ 2014.05.10 22:46:31
@determ: @EPP:
"A becsületes megtalálónak felajánlom, hogy viszem egy kört a Cobrával"

Akkor valószínűleg én nem vagyok ide való, mert ahol az "jutalom", hogy valaki mehet egy kört egy kocsival... hát... na mindegy :)
Réges-rég, egy messzi galaxisban, Hollywoodban éldegélt George Lucas, ez a Flash Gordon-rajongó fiatal filmes, aki szenvedélyes álmot szőtt egy varázslatos világról, melyből aztán gyermekek milliói táplálkoztak és teszik még most is, generációkkal később. Odáig azonban…..
Sajátos képződményei a kormánypárti politikának ezek a harcos civilek. Innen sem hallatszik ki más hang, vagy vélemény, csak ami a kormánypárt berkeiben megszokott üres frázisok folyamatos ismétlése. Mindig osztják Orbán Viktor nézeteit, elfogadják magyarázatát, minden…..
A Beépített főnök sorozat után már csak a Beépített tulaj hiányzott, amit nem más, mint Arnold Schwarzenegger álmodott meg és váltott valóra. Kimondottan jó arcként viselkedik, törődik a vendégekkel és tanácsokat osztogat és amikor felismerik, az természetesen priceless!…..
Jól járnánk mi fogyasztók, ha bizonyos közszolgáltatásokat, például a postai szolgáltatást és a tömegközlekedést nem az állam, hanem magáncégek működtetnék?Mely szolgáltatásokat nyújtsa az állam, és melyeket a magánszektor? Jobb lenne nekünk, fogyasztóknak, ha például…..
  Az, hogy milyen borzasztó ingatlanhirdetésekkel lehet találkozni az ingatlanirodák és az online gyűjtőoldalak kínálatában szinte már senkinek sem újdonság. Cikkek és blogbejegyzések sora foglalkozott már az igénytelenül fotózott, megtévesztő leírásokat és hamis…..
Elvek. Fennkölten hangzó és jól eladható szlogen, hogy az elvek számítanak leginkább, hiszen azok adják egy civilizált társadalom tartását, ideológiai megalapozottságát, hogy mit tart követendő értéknek, és melyek azok a magartások, amelyeket ki kell gyomlálnia. Amolyan…..
Mai cikkünk kapcsán bizony elgondolkodtunk egy kicsit – nyilván leginkább poénból – hogy vajon mi történne, ha az ország úgy döntene, hogy katasztrófahelyzet állt elő és éppen szükség lenne a mi járműveinkre. Sőt, továbbmentünk az elborult dolgok felé: vajon mi lenne, ha…..
A holland Robin van Persie napjaink egyik legnagyobb futballsztárja. A Manchester United csatárának alapfizetése (bónuszok nélkül) heti 180 ezer font (64 millió forint), így nem csoda, hogy van miből fenntartani és bővíteni a nem akármilyen autóparkot. A Porsche Cayenne Techart…..
Winkler folytatásos novellagyűjteménye nagy siker volt, kivonatolva, mozgóképben talán még plasztikusabban mutatja, valójában milyen is volt a Mazda3-nyúzópróba.És a csaj? Nagy military-rajongó, most megadtuk neki a lehetőséget, hogy megmutathassa: mennyire is gondolja komolyan…..
determ 2013.11.07 11:22:45
@Csalfa Romeo: szerintem ha valaki nőt akar nézegetni, az nem egy autós műsorban fogja a nyálát csorgatni... ott inkább csak mérgelődik, hogy egy autókról (tankokról) szóló műsor miért egy csaj reklámozásáról szól...
Igen, biztos vicces és ötletes akart lenni, de valójában egy béna reklám lett...
determ 2013.11.07 11:50:46
@Csalfa Romeo:
"mert hát milyen ízléstelen dolog az, hogy egy meztelen nő virít egy jó kocsi mellett..."
Ilyet senki sem mondott.

"Igazad van, húzzon el onnan a búsba, csak a kocsi a lényeg:)"
És ilyet sem.

Én egy autós műsortól azt várom el, hogy az autókról szóljon és a "ribi" legfeljebb csak "kiegészítés" legyen. De ne ő vigye el a show-t. Én ezt a "struktúrát", amit itt láttam, kifejezetten nem tetszőnek találom.
Egyébként valóban nincsenek posztereim a falon, ebből 14 évesen kinőttem.
determ 2013.11.07 12:05:34
@Csalfa Romeo: én nem küzdöttem senkivel, csak leírtam mit várok egy műsortól, illetve tisztáztam, hogy miket (nem) állítottam, hanem csak "te adtad a számba" (tollamba).
De mivel ez egy fórum, nyilván arra válaszolsz, amire szeretnél, nem kell "feladni a küzdelmet", ami nincs is.

Amúgy pedig, aki abból él, hogy itt-ott-amott mutogatja magát, az szerintem nyugodtan nevezhető (megélhetési) ribinek. Nincs azzal baj, ha neked ez tetszik, nekem nem...
A dedós autószerelős részt sem értem, én azt írtam, hogy én 14 évesen ebből kinőttem.

(Igen, igen, kötözködöm, mert olyanokat próbálsz a számba adni, amiket én nem mondtam...)
Granovetter óta tudjuk, hogy az ún. gyenge kapcsolatoknak nagyon fontos szerepe van a társadalmi hálózatokban. Lars Backstorm a Facebook kutatója és Jon Kleinberg a Cornellről Romantic Partnerships and the Dispersion of Social Ties: A Network Analysis of Relationship Status on Facebook…..
Szikora Róbert nem azért borult ki, mert az Éjjel-nappal Budapest egyik főszereplője három éve kitette az árut egy fotós előtt, hanem azért, mert a By The Way nevű fiúzenekara esett ki az X-Faktorból, és hát skandalum, hiszen ők voltak a legjobbak, de a szemét nézők nem szavaztak eleget, és így…..
determ 2013.11.05 12:14:33
A BMW-nél a NineT bemutatásának napján nagyon gondosan ügyeltek arra, hogy minden figyelem a márkára összpontosuljon. Már a müncheni reptéren beültettek minket egy limitált szériás, V12-es 7-esbe, amellyel csendesen suhantunk a múzeumig. Sofőrünk egyébként diákmunkában…..
Alkalom szüli a tolvajt - tanít minket a bölcs közmondás.  Mégis mintha a nagy pörgésben  folyamatosan megfeledkeznénk erről az aranyszabályról. Pedig napról-napra halljuk a híreket azokról a…..
Belsőség Elővettem. A kisautót 2013.09.22 06:49:10
Tanárúrkérem, nem rajtam múlt. Gömbvillám csapott a garázsba és megette a kanyarfúró-készletemet, nem tudtam kitakarítani a dűznit. És kifogyott a benzin, nemcsak az autóból, de a kannából, sőt, a környező kutakból is, becsületszavamra. És leeresztett a gumi is, nem találtam…..