Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dvorák Bence

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy barátom, akinek nincs nagy szerencséje a párválasztásban, megkérdezte, hogy szerintem, hol érdemes olyan nőket keresni, akikkel egy egyenlőségen alapuló, hagyományos, boldog párkapcsolat kialakítható? A srác itt Pesten belefutott már mindenféle nőbe, de a kapcsolatainak a vége hasonló: a nők…..
Dvorák Bence 2021.08.31 14:29:02
@varosilany: Ez a használati tárgy dolog a 80-20 "szabályból" illetve a cikkben is írt jelenségekből ered miszerint a nők a férfiak felső 20 százalékából választ a nők 80 százaléka, és valóban az alfahímek megtehetik hogy csak használják a nőket, és meg is teszik. A nőkből meg így "alfaözvegy" lesz. akinek alfa alatt, vagy akár a saját szintje már teljesen derogál férfiszámba se veszi, inkább hal meg egyedül macskával, de mivel párszor már részegen megdöntötte pár 10-es pasi úgy érzi onnantól neki az a szintje, az jár.
A Szkeptikus Klub következő rendezvénye szeptember 18-án: Amit tudni akarsz a genderről, de sose merted megkérdezni Hraskó Gábor (Szkeptikus Társaság) és Feró Dalma (ELTE Szociológia Doktori Iskola hallgatója) beszélgetése Tudomány vagy áltudomány-e a gender studies? Esetleg ez is meg az is? Ma…..
A termet nem mellékes dolog a férfiak számára. Túlzottan nagy jelentőséget azért nem kell tulajdonítani a dolognak, de bizonyos területeken és helyzetekben igenis számít; mi több befolyásoló tényező lehet magasságunk. Ilyesmi a párválasztás, színészeknél a népszerűség, sportolóknál a teljesítmény…..
Mondjuk amióta itthon az SZDSZ stipistopizta le e kategóriát, úgy egyébként is vérciki már a Lauder gimiben is odaszavazni, őket szeretni – de most nem erről, sőt nem is zsidózásról lesz szó.   Svájcban nemrég népszavazást tartottak, ahol az ottani Jobbik – mely…..